• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Kızlar merhaba benimde bugün 4. Gün embriyolarım transfer edildi. Test günümüz 29 haziran
hadı hayırlı olsun aldın demek bebeklerını cok güzel bı gundu yaaa durup durup odada esımle fotoğraf cekıldık kımse bılmesede bız bılelımkı bu ınsallah 2kısı oldugumz son aıle fotomuz olsun dıye.. bak duygulandım yaaaa bı de sulu gözlülük hamılelık belırtısı mı:)

karnımdaki mı kardımdakıler mı:) senın tekmı cıft mı bellı olmamıştı daha dımı? :) t

Yok canım daha belli değil tek mi çift mi.:)) kısmetse haftaya salı gidicem ilk kontrolüme..inşallah önce kese sonra kalp atışını duyarız da içim rahatlar, hala içten gelerek bi ohh diyemedim..

hadı hayırlı olsun aldın demek bebeklerını cok güzel bı gundu yaaa durup durup odada esımle fotoğraf cekıldık kımse bılmesede bız bılelımkı bu ınsallah 2kısı oldugumz son aıle fotomuz olsun dıye.. bak duygulandım yaaaa bı de sulu gözlülük hamılelık belırtısı mı:)

ayy inanmıyorum aynı şeyi bizde yaptık ilk denemede eşim sürekli fotoğraf çekti artık 3 kişiyiz falan :) çok duygusallaşmıştık.. Sonuç çıkasaya kadar hamileyiz sonuçta o yüzden hamilelik belirtisi herşeyy:21:

merhaba arkadaşlar öncelikle transferi olmuş sonuç bekleyen arkadaşlara bende dahil rabbim en güzel sonuçları almayı nasip etsin miniklerimiz inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bize. benim de 11 haziranda 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyolarım transfer edildi beklemedeyim en zor süreç bu olsa gerek. bu 3. denememiz oluyor ilk denemem blastokisti negatifle sonuçlandı. 2. si pozitifti 8 haftalık kalbi durdu. 8 ay sonrasında yani bu ay donmuşlarımızı denedik inşallah onlar benim bebeklerim olur. listede benim ismimde yer alırsa sevinirim 22 test günüm 26 yaşındayım bahçecide tüp bebek yaptırdım 3. deneme

A
Yok canım daha belli değil tek mi çift mi.:)) kısmetse haftaya salı gidicem ilk kontrolüme..inşallah önce kese sonra kalp atışını duyarız da içim rahatlar, hala içten gelerek bi ohh diyemedim..
Aynen cnm tekrar kan verdin mi ben yrn vericem..drum gerek yok dedi ama olsun inş en kısa zamanda kese kalp atışı ve sağlıkla devam eder bebişlerimiz

merhaba arkadaşlar öncelikle transferi olmuş sonuç bekleyen arkadaşlara bende dahil rabbim en güzel sonuçları almayı nasip etsin miniklerimiz inşallah sıkı sıkı tutunmuştur bize. benim de 11 haziranda 2 tane dondurulmuş 3. gün embriyolarım transfer edildi beklemedeyim en zor süreç bu olsa gerek. bu 3. denememiz oluyor ilk denemem blastokisti negatifle sonuçlandı. 2. si pozitifti 8 haftalık kalbi durdu. 8 ay sonrasında yani bu ay donmuşlarımızı denedik inşallah onlar benim bebeklerim olur. listede benim ismimde yer alırsa sevinirim 22 test günüm 26 yaşındayım bahçecide tüp bebek yaptırdım 3. deneme
eklendınız:) hayırlı olsun ınsallah pozıtıfı goruruz benımde test ınsallah 21ıydı ama ben one cektım 20sı:)

aa tam gündaşımı buldum:)) bende 11 inde dondurulmuşlarımı aldım çok şükür. Hayırlı olsun tedavin Allah gönlüne göre versin...

aa tam gündaşımı buldum:)) bende 11 inde dondurulmuşlarımı aldım çok şükür. Hayırlı olsun tedavin Allah gönlüne göre versin...
amin canım. çok şükür bugüne kadar herşey yolunda transfer iyi gitti embriyolar iyiydi bu sürede geçse pozitifleri bi görsek çok rahatlayacağım. gerçi sadece pozitif sonuç yeterli değil sonrası daha da zor. inşallah bu ramazan ayı bize mutluluk getrir bebeklerimiz gelir. hiç bi belirtin oldumu bugüne kadar

Ya benide dinlenmeye aldılar 10 dk sonra eşim geldi. Elim karnımdaymış farkında değilim. 2 tane transfer edildi dedim takıldı ikiz olur mu diye. Foro falan hiç aklımıza gelmedi. İyi düşünce imiş

Back