• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

[QUOTEaGG, post: 38889804, member: 639362"]Evet tatlım 4.5yillik evliyim ilk denemem. Ben de yatıyorum ilk 3 gün eşim baktı hiç kaldırmadi bu gün 4. Gün yalnızım sadece kalkıp kendime ymk yaptım o kadar yatıyorum yine. Ilk 2 gun fazla agrm olmadı Bende de kasılmalar ağrılar var bu gün daha fazla sanki. Senin ilk denemen mi
Evet canim benimde ilk denemem bir yıllık evliyim hatta yumurtalarim evlilik yildonumumuzde toplandı. Umarım bu bana uğur getirir. Eşimde sperm hareketsizliği varmış öğrendiğimiz gün tüp bebek tedavisine başladık umarım hakkimizda hayırlısı olur.[/QUOTE]
Amin canım inşallah.

merhaba kızlar bugun gene kontrolum vardı yumurtalar ıyı buyuyorlar ıgnelere devam haftasonu tekrar kontrolum var bde ogun kan tahlılı vercekmısım onumuzdekı hafta buyuk ıhtımal toplama olur dedı dk tıransverde kan degerıme gore bellı olcakmıs ne testıkı acaba bu bıde endometrın kalınlıgım 14 mlmıs nasıl sızce bde dk belkı tıranverı ıptal edıp 1 veya 2 ay sonra yaparız dedı sızlerden duva ıstyorm ıptal olmasın ne opu nede tıransver hersey yolunda gıtsın cunku ertelenırse ayrı para alıyorlar bıraz zor olur bende ınanın hepınıze duva edıyorum allah yuzlerımız guldursun ınsallah pozıtıf sonuclar alalım

Şekerim durumun nedir? Mesela bizde sperm hareketsiz ligi var yani asilama zaman kalbiydi direk tüp bebek yap tir dik simdi tes için gün bekliyoruz ? "sweet-73, post: 38891954, member: 647044"]bankaybia acill yardım edin nolur yaaa..ben tüp bebek yapacam ama aşılama mı yapsam önce korkuyorum önce hangisini yapayımmmm????[/QUOTE]
Sekerim

Kızlar bi sorum olacak... benim tüp bebek raporum var 3 deneme hakkım var 27 ağustos tarihinde raporum çıktı ve eylül ayında bu raporu kullandım ilk tüp bebek denememi yaptım maalesef tutmadı... raporum üstünde 1.Deneme sıklusu yazıyor birinci denemem tutmayınca ikinci deneme hakkımi kullanmak için rapor kağıdın da 2. sıklus tüp bebek denemesi yazmak gerekiyor mu diye raporu aldığım hastaneyi arayıp sordum 6 ay içinde ikinci yaparsan raporu yenilemeye gerek yok dediler... tüp bebek merkezini aradım sorun olur mu diye ilk başta ikinci deneme yazması lazım dediler sonra sorun olmaz dediler kafam karıştı... raporum süresi 27 Şubat bitiyor ben haftada başlıyorum tedaviye... benim gibi raporu olup ikinci deneme hakkı için raporu yenilemeden tüp bebek tedavisi gören oldu mu? hastaneye gidince raporu yenileyin derlerse tedaviye başlayamam üstelik raporu yenilemek istedim garanti olsun diye 6 ay dolmadan yenileme yapmıyorlar aynı rapor kağıdını 6 ay içinde yaparsam yenilemeye gerek yok diyor rapor çıkardığım hastane... off kızlar bu rapor yüzünden tedaviye başlayamam diye korkuyorum...
Yok Cnm ilgimiz ilaçlar 2 kullanımlık.Ben ilki tutmadı aynı raporla dondurulmuslarla yaptırdım rapor aynıydı.merak etme bisey olmaz

Yok Cnm ilgimiz ilaçlar 2 kullanımlık.Ben ilki tutmadı aynı raporla dondurulmuslarla yaptırdım rapor aynıydı.merak etme bisey olmaz
Peki canım senın de raporda 1. Sıklus tüp bebek denemesi yazıyor mu? Çok sağol canım ya hastane ücretinde de yine indirim oldu dimi? Senin ki aşılma raporu mu yoksa tüp bebek raporu mu canım

merhaba kızlar bugun gene kontrolum vardı yumurtalar ıyı buyuyorlar ıgnelere devam haftasonu tekrar kontrolum var bde ogun kan tahlılı vercekmısım onumuzdekı hafta buyuk ıhtımal toplama olur dedı dk tıransverde kan degerıme gore bellı olcakmıs ne testıkı acaba bu bıde endometrın kalınlıgım 14 mlmıs nasıl sızce bde dk belkı tıranverı ıptal edıp 1 veya 2 ay sonra yaparız dedı sızlerden duva ıstyorm ıptal olmasın ne opu nede tıransver hersey yolunda gıtsın cunku ertelenırse ayrı para alıyorlar bıraz zor olur bende ınanın hepınıze duva edıyorum allah yuzlerımız guldursun ınsallah pozıtıf sonuclar alalım
canım kan testi E2 değerini olcuyolar yüksek çıkarsa iptal bi de çok yumurtlarsan 2 ay ara veriyolar çünkü çok Yumurtlarsanı su toplaması oluyor çok riskli. Bu yuzden siylemistir doktorun.evet doldurmaya ayrı ücret alıyorlar ( 750tl) benim de tedavim 2 ay ertelendi çok yumurtladim çünkü senin için hayırlısı olsun canım kaç yumurta olduğunu söyledimi doktor

Canım yumlar kaç tane şimdilik? Canım endomedrium sanırım transfer esnasında 11 14 mm olması gerekiyor belki ondan bir ay sonra olur dedi üzülme canım kötü birşey değil inşallah iptal olmaz

Canım yumlar kaç tane şimdilik? Canım endomedrium sanırım transfer esnasında 11 14 mm olması gerekiyor belki ondan bir ay sonra olur dedi üzülme canım kötü birşey değil inşallah iptal olmaz
kactane oldukları hakknı da bılgı vemedı canım ama 15 tane felan sanırım amınn canım ınsallah ıptal olmaz

canım kan testi E2 değerini olcuyolar yüksek çıkarsa iptal bi de çok yumurtlarsan 2 ay ara veriyolar çünkü çok Yumurtlarsanı su toplaması oluyor çok riskli. Bu yuzden siylemistir doktorun.evet doldurmaya ayrı ücret alıyorlar ( 750tl) benim de tedavim 2 ay ertelendi çok yumurtladim çünkü senin için hayırlısı olsun canım kaç yumurta olduğunu söyledimi doktor
yok canım soylemedı ama hanı asıstana soyluyor o yazıyordu dogru hesapladıysam 15 tane felan yumurta canım dondurma ucretı zaten verıcaz ama dıyelım ıptal oldu 2 ay sonra tıransver olcak ayrı ucret oduycaz hayırlısı olsun ınsallah

ah canım benım doktorda oyle bunun yatmayla kalkmayla alakası yok o tutacaksa tutar oda bız kulların elınde degıl dedı :KK66: bende yatacam canım artık aradada salonda yatarım ama yatarım :D ıkı ınsan gormekde ıyı oluyor yanlız kalınca ınsan kuruyor ya
ALLAH iyiligini bebisini versin canim.. guldurdun beni:)) aynen oyle yalniz olmuyor ya:)))

Arkadaşım bişey söylüyücem hassas dönemlerdeyiz yalnış anlama kimsenin kimseyi adamdan saymama gibi yaptığı bişey yok bınforumda Allah bütün arkadaşlardan razı olsun kim forumdaysa alakalı olduğu bir konuysa hemen cevap verir zaten herkesin girdiği bir yol var ve ona göre meşguliyetleri var lütfen biraz daha ılımlı dikkatli olalım zaten destek olmak için toplandık burada :KK20:
hepimiz hassas donemimizdeyiz.. alinganiz… Rabbim yardimcimiz olsunnn..NAZLI annisler:)

Allah yardimcin olsun kuzum.. Her sey cok iyi cok guzell olacak insaAllah.. hepiniz duamdasiniz.. Allah hepimizin yuzunu guldursun insaAllah..

bıde kendi kendimize iğne mi yapıoruz tüp bebek te:KK57:
canım tüp bebekle ilgili yaptıracağın hastanenin sayfasından detaylı bilgi al istersen orda daha net şeylerle bu tedavi anlatılıyor burda konuşulan yaşanan olduğu için herkesin farklı şeyler olabilir evet tedavi boyunca iğne yapıyoruz ama bu şeker iğnesi gibi ince ve kaba ete yapılan kola göbeğe o şekilde iğne rahat ol zor değil işlemleri ama bence çok detaylı tüp bebek aşamalarını oku daha net bilgi alırsın düşük riski her bebekte vardır sanırım zaten tutunmama ihtimalide var yani% 100 kesin bir tedavi değil

Back