yok canim istemediler birsey sadece 10.gun kan ver dedi baskada birsey yok
embrıyon 5. gunmu canım 10 gun demiş doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim istemediler birsey sadece 10.gun kan ver dedi baskada birsey yok
Canım ovitrella 70 tl menapur 70 100 tl arası canım
Transferi gerceklesen bayanlar kasiklarinizda surekli bir sizi mi var? Hic bi agri yok mu? Ara ara mi agri giriyo ne alemdesiniz?
Yok tatlım sadece yumurta toplamada ücret oduyosun ya ondan sonra tedavinin ertelensei de ücret odemiyosun. Ben de 14 yumurtladim tedavi 2 ay ertelendi. Adet oldum 2 kez sonra transfer yapıldı para odemedik tekrardan. (Bu gün 5.gunum)yok canım soylemedı ama hanı asıstana soyluyor o yazıyordu dogru hesapladıysam 15 tane felan yumurta canım dondurma ucretı zaten verıcaz ama dıyelım ıptal oldu 2 ay sonra tıransver olcak ayrı ucret oduycaz hayırlısı olsun ınsallah
Canım ben raporla 70 tl aldım amacanım menopur normalde 280 lira raporla 45 liraya falan gelıyo
Blast mi transfer edilmisti cnm .? Ya bnm ilk transferimdede belim kasiklarim sizliodu tutmadi. Simdi uyuz sizi yine geldi 3. Gunum bugun Insallah yawrularimiz tutmustr bizibende hiç bir belırtı yok canım transferle bearaber 9. gunum
Herkese selamm...13 ocak ta ilk ignemi oldum. Bugun 2. Ignemi kendim vurdum. Diger arkadaslarinda soyledigi gibi, igneden korkmama ragmen kendi gobegime cok rahatlikla yaptim. En ufak aci agri yok. Ignenin girdigi bile hissedilmiyor. Yarin ilk kontrolum olacak yumurta olcumu... Allah im emeklerimizi bosa cikarmaz insallah, hayirlisiyla
Hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. amin.
Hayırlı cumalar canım amin inşallah annelik duygusunu Rabbim hepimize nasip etsin. Eveeeeet beklemek çok zor zaman geçmiyor benimde 5.gunumhayirli cumalar kizlar hayirli sabahlar bugun bebeklerimle 8.gun insallah tutunmuslardir beklmek nefse cok agir geliyor ama bugunde test yapmadim pazartesi icin tum heycanim Rabbim isteyen cabalayan herkese tez vakitte nasip etsin bizlerde anne olalim insallah
Benim 5.gunum canım arada sirada kasiklarımda ve karnımin altında sizi batma gibi şeyler oluyoTransferi gerceklesen bayanlar kasiklarinizda surekli bir sizi mi var? Hic bi agri yok mu? Ara ara mi agri giriyo ne alemdesiniz?
Kndimi dinleyince arttigini fark ettim bu agrinin kndime acilen ugras bilmaliyim :) Kizlar cumamiz mubarek olsun tum dualarimiz kabul olsun insBenim 5.gunum canım arada sirada kasiklarımda ve karnımin altında sizi batma gibi şeyler oluyo
Blast mi transfer edilmisti cnm .? Ya bnm ilk transferimdede belim kasiklarim sizliodu tutmadi. Simdi uyuz sizi yine geldi 3. Gunum bugun Insallah yawrularimiz tutmustr bizi
Canım ben raporla 70 tl aldım ama
hayırlısı olsun cnm benim 35 yumurta toplandı 22 si işleme alındı 17 si döllendi 5. güne 7 tanesi donduruldu cnm 1 tane transfer edilecek ilk denemem merkez uyarı aldığı için tek konuluyor ben iki istiyordum ama maalesef senin cnm bende istanbul tüp bebekteyim
amin canım inşallah seninde haberleşiriz cnmMaşallah inşallah tutar canım ..benimde ilk denemem 2 transfer olacak benim hakkımızda hayırlısı takipleşiriz
yok canım 3. gün embriyosu ve 2. kalite ama yinede 10. gün belli olur dedi bilmiyorum ki çok sabırsızlanıyorum artık zaten demesede pztsi yaptırırdım :) beklemek zormuşembrıyon 5. gunmu canım 10 gun demiş doktor
arzu hanım bana da 10. gün yaptır demişti sonucum da 10.75 çıkmıştı. hemen aramıştım çok düşük değil mi diye yoo rahat olun hamilesiniz hayırlı olsun demişti. inşallah senin yüksek yüksek çıkar hayırlı bi evlat alırsın kucağınayok canım 3. gün embriyosu ve 2. kalite ama yinede 10. gün belli olur dedi bilmiyorum ki çok sabırsızlanıyorum artık zaten demesede pztsi yaptırırdım :) beklemek zormuş
bende sadece bel ağrısı olmuştu başka bi yan etkisini görmedim.hayırlısı olsnHerkese merhaba
Bugün gonal f iğneye başlayacağım yan etkileri hakkında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi?