Inşallah herşey yolunda gider sonunda mutlu güzel haberler alırsın tatlım. .. tedavin hayırlı olsunArkadaşlar adetim bugun geldi yarin gidicem kismetse inşallah hersey yolunda gider Rabbim bizede nasip eder devlette deniyorum ilk denemem olacak kismetse..
Amin canım çok sagol inşallah topikteki arkadaslarin hepsi guzel haberler alsin.Inşallah herşey yolunda gider sonunda mutlu güzel haberler alırsın tatlım. .. tedavin hayırlı olsun
Merhaba kızlar bende iğnelere başladım bugun 7. Gunüm
Arkadaşlar ben de bugün tedavi için bismillah dedim ve 16 da ilk iğnemi yaptım.yarında tekrar dr a gideceğim ve rapor işleri hallolacak çarşambada ultrason için tekrar çağırdılar.bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşırım sağda ve solda 8 yumurta varmış ve fsh ım 5,81 olmuş dr um da pozitif ti inşallahhhh umutluyum bakalım arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen birbirimize çok dua edelim mümin in mümin e duası kabul olurmuş.Dualarımdasınız....
insaAllah hicbir aksilik cikmaz arkadasim. Hayirlarla kucagina alirsin. her sey gonlunce olsunnnnSağol canım pozitifi görmekle bitmiyor, artık o kadar korkar hale geldik ki hep bir tedirginlik var ne yazık ki, doktor gerek yok demesine rağmen bugün yine baktırdım değerlerime
12 gün 127
14 gün 313 çıktı ama bende yine bir korku acaba kimyasal mı dış gebelik mi.. hep bir telaş korku oluyor.. İnşallah sonu hayırlı olur, bebeğim gel artık:) senin annen bebişleri o kadar çook seviyor ki yolda gördüğü tanımadığı bebekleri gördüğünde bile gözleri doluyor:)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
insaAllah pozitif sonuc alirsin canim. moralini bozma saki ve dua et……hayirli haberlerini bekliyoruz2günden berI sağ kasığım arıyor hayırlısı bugün ayağa kalkamadım Akşama kadar yattım valla Son 1 gun Hayırlısı negatifi pozitifi görecez
Allahim yardimcin olsun canim. Rabbim yuzunu guldurur insaAllah…..Kızlar perşembe transferim var benimde 5. gün embriyosu konulacak 2 tane bana da dua edin nolur.
Amin tatlım hıc sıkıntı yapma ben 50. gun adet gordumkotu seylerı dusunmuyor ve duymuyoruz
hos geldin canim. Hayirli olsun insaALLAH. her sey gonlunce olsunslm kızlar nasılsınız daha öncede yazmıştım inşallah bu ayın sonunda başlıyoruz tedaviye...
hadi hayirli olsun canim… guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz insaALLAH.arkadaşlar merhaba bende dün dr a gittim rapor işlerini hallettim bugün iğnemin 3.günü.250 oluyorum yarın sabah ta ultrasyona gidecegim bakalım yumurta toplama ve transfer günü nezaman olacak cok merak ediyorum.Rabbimmmm lütfennnnnn bizde anne olalaım hayırlısıyla....
h.b canım inşallah güzel sonuçlanır...hos geldin canim. Hayirli olsun insaALLAH. her sey gonlunce olsun
hadi hayırlısı olsun arkadaşım minnoşuna kavuşursun inşallah...canı gönülden diliyorum...Arkadaslar ben de bugun catlatma ignemi olacam insaALLAH. Rabbim nasip ederse persembe yumurta toplama gunum.ALLAH hepimizin yardimcisi olsun …..
sagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnnhadi hayırlısı olsun arkadaşım minnoşuna kavuşursun inşallah...canı gönülden diliyorum...
amin kuzum inşallahsagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnn
Hayirli olsun canim. Rabbim sorunsuz bir sekilde guzel sonuca ulastirsin seni de bizi deselaaammm :) ben de bugun itibari ile ignemi vurmaya basladim. hadi bismillahhhh :)
aminn cumlemizi hayirli ahlakli saglikli bebeklwrle mujdelesin insallah :)Hayirli olsun canim. Rabbim sorunsuz bir sekilde guzel sonuca ulastirsin seni de bizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?