• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir bebişin,bende bu ay dondurulmuş transfer olcak şu an lucrin kullanıyorum 13.gunum ama adeti gecikti sen kulandın mı lucrin nasıl sureç
canım ben estrofem kullandım bugun 11. gunum. yarından ıtıbaren progestan, prednol ve tetraya başlayacağım ek cumada transfer oalcak

canım ben estrofem kullandım bugun 11. gunum. yarından ıtıbaren progestan, prednol ve tetraya başlayacağım ek cumada transfer oalcak
anladım canım cevap verdiğin için sağol,bana adet öncesi lucrin verdi ama adetimi geciktirdi,inşallah tez zamanda gelirde bende başlarım,hayırla olur transferin ve tutunur bebeğin inşallah

anladım canım cevap verdiğin için sağol,bana adet öncesi lucrin verdi ama adetimi geciktirdi,inşallah tez zamanda gelirde bende başlarım,hayırla olur transferin ve tutunur bebeğin inşallah
Amin tatlım hıc sıkıntı yapma ben 50. gun adet gordum :KK48: kotu seylerı dusunmuyor ve duymuyoruz :KK47:

Pekı acaba burda tutan arkadaslar varmı ben onu merak edıyorum nolur sesımızı duyun transferden sonra teste kadar neler yaptınız nelerden sakındınız yedıgınız ıctıgınız aaa sunu kesınlıkle yememelısın dedıgınız seyler varmı :rolleyes: kafamda deli sorular yardım bekliyorum :KK31:

Amin tatlım hıc sıkıntı yapma ben 50. gun adet gordum :KK48: kotu seylerı dusunmuyor ve duymuyoruz :KK47:
ayy yapmayım diyorum ama olmuyoki beklemek en kötüsü. İnşallah bu bekleyişlerimiz iyi sonuçlanır inşallah,benim adetim hep zamanında gelirdi hatta hiç gecikmezdi sağolsunondan paniğim sanırım

ayy yapmayım diyorum ama olmuyoki beklemek en kötüsü. İnşallah bu bekleyişlerimiz iyi sonuçlanır inşallah,benim adetim hep zamanında gelirdi hatta hiç gecikmezdi sağolsunondan paniğim sanırım
panik yaptıgın için tatlım akısına bırak :KK49::KK49: senın kac tane transfer olacak benım 2 tane var ıkısınıde yapmalımıyım bılmıyorum en kotu ıkısıde tutar :anneadayı::anneadayı: boyle olurum

Tatlım bende cuma gunu ama ben sormayı unutmusum ya bende de 2 tane var perşembe gunu benı hatırlat dedı doktor ozaman aradıgımda sorsammıkı ne zaman cozulecek 2 sıde yasıyormu bunları ne zaman oğrenebılırımkı :S heyecandan sormayı unutmusum

Canım zannediyorum senin dondurulmuş embriyo dimi? O konu hakkında hiç bilgim yok maalesef. Kafana takılan şeyleri telefon açıp sor.

panik yaptıgın için tatlım akısına bırak :KK49::KK49: senın kac tane transfer olacak benım 2 tane var ıkısınıde yapmalımıyım bılmıyorum en kotu ıkısıde tutar :anneadayı::anneadayı: boyle olurum
ayy ne güzel olur ikiz annesi:):)ben isterim ikiz olsun ,canım benim dört dondurulmuşum var taze transfer yapılamadı bana, ben iki tane koysunlar isticem ama bakalım doktor ozaman ne dicek,doktorunla görüş bence uygunsa ikisini koyar zaten keşke tutunsa bebeklerimiz de bir iki üç fark etmez :):):)

Benim negatif maalesef;-*((((((, ayni zmndada arkadasimin hamile oldugunu ogrendim
canımmm sabır imtihanımız daha bitmedi senin yaşadığın aynı şeyi bende yaşadım arkadaşıma sonucumu söylemek için aramıştım o ağlamaya başladı onunda aşılamdan 6 yaşında bir oğlu vardı bu haberi senin vermem lazımdı diye tam tekrardan tedavi düşünürlerken hamile kaldığını öğrendi bende kendimi tutamadım ama hem kendi yaşadığım üzüntüden hemde arkadaşıma sevincimden allahım büyük inşallah bizlerede bir gün bu mutluluğu yaşatıcak Hoppa

:KK51:.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.

Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)

Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç

xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede:KK51:

zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek.................HAMİLE :anneadayı::KK46:

jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede:KK51:

Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede:KK51:

bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede:KK51:

pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede:KK51:

Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Tedavide

ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede:KK51:

filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede :KK51:

Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede :KK51:

sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede:KK51:

nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede:KK51:

Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede:KK51:

Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Dr.Süleyman Tosun........Beklemede:KK51:

EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede :KK51:

Lovelycat_90.................Pko................................................ Ankara memorial ....... Beklemede :KK51:

Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide

Habibeurhan............Fsh Yüksekliği.......................................Başkent Hastanesi.........Beklemede:KK51:

deniz06eylül............Fsh Yüksekliği..........................................Jineklinik......................Tedavide

Amanda29...............Yumurta-Morfoloji................................Şişli Memorial...............Beklemede :KK51:

Merhaba xyzxyz benim bilgilerim değişti güncelleyebilir misin? Tedaviye dün başladım merkezim acıbadem maslak oldu. Hepimize bol şans:KK68:

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:arkadaşlar merhaba bende dün dr a gittim rapor işlerini hallettim bugün iğnemin 3.günü.250 oluyorum yarın sabah ta ultrasyona gidecegim bakalım yumurta toplama ve transfer günü nezaman olacak cok merak ediyorum.Rabbimmmm lütfennnnnn bizde anne olalaım hayırlısıyla....

Kızlar bende Ocak ayına transfer oldum...
Aslında üçüncü deneme :) ilk denemede çok şükür yanda gördüğün can parçama kavuştum... İkinci tedavi Aralık da negatif sonuçlandı... Bu üçüncü denemem olacak dondurulmuşlarımla...

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:arkadaşlar merhaba bende dün dr a gittim rapor işlerini hallettim bugün iğnemin 3.günü.250 oluyorum yarın sabah ta ultrasyona gidecegim bakalım yumurta toplama ve transfer günü nezaman olacak cok merak ediyorum.Rabbimmmm lütfennnnnn bizde anne olalaım hayırlısıyla....
Hayırlı olsun tedavin canım kaliteli yumlar embiryoların olur inşallah;) bende biran önce tedaviye başlamak istiyorum :KK69:

Hayırlı olsun tedavin canım kaliteli yumlar embiryoların olur inşallah;) bende biran önce tedaviye başlamak istiyorum :KK69:
Arkadaşlar adetim bugun geldi yarin gidicem kismetse inşallah hersey yolunda gider Rabbim bizede nasip eder devlette deniyorum ilk denemem olacak kismetse..

Back