canım ben estrofem kullandım bugun 11. gunum. yarından ıtıbaren progestan, prednol ve tetraya başlayacağım ek cumada transfer oalcakhayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir bebişin,bende bu ay dondurulmuş transfer olcak şu an lucrin kullanıyorum 13.gunum ama adeti gecikti sen kulandın mı lucrin nasıl sureç
anladım canım cevap verdiğin için sağol,bana adet öncesi lucrin verdi ama adetimi geciktirdi,inşallah tez zamanda gelirde bende başlarım,hayırla olur transferin ve tutunur bebeğin inşallahcanım ben estrofem kullandım bugun 11. gunum. yarından ıtıbaren progestan, prednol ve tetraya başlayacağım ek cumada transfer oalcak
Amin tatlım hıc sıkıntı yapma ben 50. gun adet gordumanladım canım cevap verdiğin için sağol,bana adet öncesi lucrin verdi ama adetimi geciktirdi,inşallah tez zamanda gelirde bende başlarım,hayırla olur transferin ve tutunur bebeğin inşallah
ayy yapmayım diyorum ama olmuyoki beklemek en kötüsü. İnşallah bu bekleyişlerimiz iyi sonuçlanır inşallah,benim adetim hep zamanında gelirdi hatta hiç gecikmezdi sağolsunondan paniğim sanırımAmin tatlım hıc sıkıntı yapma ben 50. gun adet gordumkotu seylerı dusunmuyor ve duymuyoruz
panik yaptıgın için tatlım akısına bırakayy yapmayım diyorum ama olmuyoki beklemek en kötüsü. İnşallah bu bekleyişlerimiz iyi sonuçlanır inşallah,benim adetim hep zamanında gelirdi hatta hiç gecikmezdi sağolsunondan paniğim sanırım
Tatlım bende cuma gunu ama ben sormayı unutmusum ya bende de 2 tane var perşembe gunu benı hatırlat dedı doktor ozaman aradıgımda sorsammıkı ne zaman cozulecek 2 sıde yasıyormu bunları ne zaman oğrenebılırımkı :S heyecandan sormayı unutmusum
evet canım 2 tane bebısım var cozulecekCanım zannediyorum senin dondurulmuş embriyo dimi? O konu hakkında hiç bilgim yok maalesef. Kafana takılan şeyleri telefon açıp sor.
ayy ne güzel olur ikiz annesi:):)ben isterim ikiz olsun ,canım benim dört dondurulmuşum var taze transfer yapılamadı bana, ben iki tane koysunlar isticem ama bakalım doktor ozaman ne dicek,doktorunla görüş bence uygunsa ikisini koyar zaten keşke tutunsa bebeklerimiz de bir iki üç fark etmez :):):)panik yaptıgın için tatlım akısına bıraksenın kac tane transfer olacak benım 2 tane var ıkısınıde yapmalımıyım bılmıyorum en kotu ıkısıde tutar boyle olurum
evet canım 2 tane bebısım var cozulecek
İnşallah tatlım napacagımı bılmıyorum ılkınde hep yattım sımdı yatsammı evde bıraz dolaşşammı bılemedım :SHayırlısı olsun canım.
gözün aydın canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...Pozitif pozitif :) değerim 127 çıktı kızlar
İnşallah tatlım napacagımı bılmıyorum ılkınde hep yattım sımdı yatsammı evde bıraz dolaşşammı bılemedım :S
canım hayırlısı olsun güzel haberlerle gel inşallahhhbenımde dun oldu canm benımde 3. gun 8 hucreli 1. kalıte 2 tane transfer oldu
canımmm sabır imtihanımız daha bitmedi senin yaşadığın aynı şeyi bende yaşadım arkadaşıma sonucumu söylemek için aramıştım o ağlamaya başladı onunda aşılamdan 6 yaşında bir oğlu vardı bu haberi senin vermem lazımdı diye tam tekrardan tedavi düşünürlerken hamile kaldığını öğrendi bende kendimi tutamadım ama hem kendi yaşadığım üzüntüden hemde arkadaşıma sevincimden allahım büyük inşallah bizlerede bir gün bu mutluluğu yaşatıcakBenim negatif maalesef;-*((((((, ayni zmndada arkadasimin hamile oldugunu ogrendim
.....Merhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi........................Umut tüp bebek.................HAMİLE
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Tedavide
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.............................Kadıköy Şifa.................... Beklemede
sykapusuz.............Hareket sorunu.............................İstanbul Tüp Bebek..............Beklemede
nurse51..............Pko+Erkek infertilitesi...........................Bursa Acıbadem.............Beklemede
Heveslebekleyen....Sebepsiz İnfertilite.............................Acıbadem Kadıköy..........Beklemede
Eftelyahsn..............Azosperm+Pko...................................Dr.Süleyman Tosun........Beklemede
EsEs50...................Erkek İnfertilitesi...........................................Yurtdışı...............Beklemede
Lovelycat_90.................Pko................................................ Ankara memorial ....... Beklemede
Gelartikannecim.......cikolata kisti......................................... Bahceci Fulya................Tedavide
Habibeurhan............Fsh Yüksekliği.......................................Başkent Hastanesi.........Beklemede
deniz06eylül............Fsh Yüksekliği..........................................Jineklinik......................Tedavide
Amanda29...............Yumurta-Morfoloji................................Şişli Memorial...............Beklemede
Hayırlı olsun tedavin canım kaliteli yumlar embiryoların olur inşallaharkadaşlar merhaba bende dün dr a gittim rapor işlerini hallettim bugün iğnemin 3.günü.250 oluyorum yarın sabah ta ultrasyona gidecegim bakalım yumurta toplama ve transfer günü nezaman olacak cok merak ediyorum.Rabbimmmm lütfennnnnn bizde anne olalaım hayırlısıyla....
Arkadaşlar adetim bugun geldi yarin gidicem kismetse inşallah hersey yolunda gider Rabbim bizede nasip eder devlette deniyorum ilk denemem olacak kismetse..Hayırlı olsun tedavin canım kaliteli yumlar embiryoların olur inşallahbende biran önce tedaviye başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?