• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Evet canım rabbim bilir en iyisini en doğru zamanı İnşallah zamanı gelmiştir canım artık 4 yıl oldu çok şeylerden geçtik rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin
öyle tabi canım hayırlısı olsun bizim de 2,5 yıl oldu ben 31 eşim 37 yaşnda zman geçiyor çevremde arkadaşlarımın bebeklerini görükçe üzülüyorum...

canm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???
Canım ne demek olurum tabii... dediğin şekilde kesinlikle olmaz rahim filmi ilaçlı çekilen birşey embiryo ya zarar verir... rahim filmi çekildiği ay o ay korunma oluyur zaten ilaç olduğu için allah korusun hamilelik olursa sağlıklı gebelik olmaz ondan ilk önce rahim filmi bir ay sonra tüp bebek olur... senin doktor rahim filmi sormadı mı

öyle tabi canım hayırlısı olsun bizim de 2,5 yıl oldu ben 31 eşim 37 yaşnda zman geçiyor çevremde arkadaşlarımın bebeklerini görükçe üzülüyorum...
Benimde çevremde herkes hamile bir tek ben hamile Değilim tüp bebek yaptık o bile tutmadı psikolojim çok bozuktu tekrar tedaviye başlayacağım için yeniden umut doğdu işte ne yaparsın umut dünyası

blmıom ya offff doktora gtmedik ama kamera yöntemı warmışş onunlada tüpler açık mı değil mı ontrol yapılırmışş

Benimde çevremde herkes hamile bir tek ben hamile Değilim tüp bebek yaptık o bile tutmadı psikolojim çok bozuktu tekrar tedaviye başlayacağım için yeniden umut doğdu işte ne yaparsın umut dünyası
Canım ne demek olurum tabii... dediğin şekilde kesinlikle olmaz rahim filmi ilaçlı çekilen birşey embiryo ya zarar verir... rahim filmi çekildiği ay o ay korunma oluyur zaten ilaç olduğu için allah korusun hamilelik olursa sağlıklı gebelik olmaz ondan ilk önce rahim filmi bir ay sonra tüp bebek olur... senin doktor rahim filmi sormadı mı
gerekli değil diolar

tabi canım umudunu yitirme inşallah bukez olacak :)

gerekli değil diolar
Canım o zaman çektirme zaten tüp bebekte tüpleri aşıp transfer olduğu için kimi doktor gerek görmüyor ama emin olmak için ve tedavinin gidişatı için rahim filmi önemli bence... adetin fazla geçmedi ise çektir rahim filmi zaten gelecek ay tedaviye başlıyorum dedin kafan rahat olur

Canım o zaman çektirme zaten tüp bebekte tüpleri aşıp transfer olduğu için kimi doktor gerek görmüyor ama emin olmak için ve tedavinin gidişatı için rahim filmi önemli bence... adetin fazla geçmedi ise çektir rahim filmi zaten gelecek ay tedaviye başlıyorum dedin kafan rahat olur
canm ben şırnakta yaşıorm burada doktor yok ayrıca adetım geçeli çoook oldu

Inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız canım... benimde ikinci denemem olacak dört gözle tedaviye başlamayı bekliyorum :KK56:
Bnm 5. Gun embriyosu ama dr um 15 gun sonraya werdi test tarihimi bahcecinin politikasi bu 15 te cagiriolar. Ins olumlu olur bu basliktaki hepimizjn sonucu

Bnm 5. Gun embriyosu ama dr um 15 gun sonraya werdi test tarihimi bahcecinin politikasi bu 15 te cagiriolar. Ins olumlu olur bu basliktaki hepimizjn sonucu
Olsun canım geç olsun sonu güzel olsun bekleyemem 15 gün dersen olmadı idrar testi yaparsın :KK48: ya da başka hastanede kan verirsin :KK17:

Olsun canım geç olsun sonu güzel olsun bekleyemem 15 gün dersen olmadı idrar testi yaparsın :KK48: ya da başka hastanede kan verirsin :KK17:
Ilkinde 7. Gun idrar yaptim negatfti kani da baska hastanede werdim erkn beklemedim okdr 12. Gun gittim kan wermeye negatf cikti bu sefer yaptrmicm cnm disarda ki idrarda asla yapmicm bekliycm dr a gitmeyi zaten okdr cesaretli deilim artik :)

canm yardımcı olrsan dua ederm sana..ben önmzdekı ay tedavi olacam . tüp bebek tedavisi sırasında doktor rahım fılmı çekmeye zaman bulur mu yani..emriyoyu rahmıme yollamadan önce???
merkeze gore degısır tatlım hermerkezde cekılıyormu bılgım yok mısal su an adetın bıttıyse gıt cektır tedavıye baslayıncada elınde gotur sonucunu veya merkezdekı doktoruna sor canım dekı rahım fılmı cekıyormusunuz dıye tub bebek tedavısı sırasında cekecegını ben pek sanmıyorum bıtenem yumuslara zarar verılmemesı ıcın rahımde bı sıkıntı olmasın dıye tedavı sırasında cekmezler bence zaten hanı opu olucan rahım ıster ıstemez bır ıslem gormus olucak benım dusuncem bu yonde ben 9 ay once cektrımıstım fılmı kısye gore degısır ama mısal benim kanamam 1 hafta surdu bence tedavıye başlamadan cektır bıtanem

Back