Slm canım bende kısmet olursa ay sonu gibi başlıyorumslm kızlar nasılsınız daha öncede yazmıştım inşallah bu ayın sonunda başlıyoruz tedaviye...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canım bende kısmet olursa ay sonu gibi başlıyorumslm kızlar nasılsınız daha öncede yazmıştım inşallah bu ayın sonunda başlıyoruz tedaviye...
Inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız canım... benimde ikinci denemem olacak dört gözle tedaviye başlamayı bekliyorumKizlar mrb bugun transferim gerceklesti ikinci denemem nolur duanizi esirgemeyin bnden
nerelerde tüp bebiş yaptrcaksnızzInşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız canım... benimde ikinci denemem olacak dört gözle tedaviye başlamayı bekliyorum
ay hadi hayırlısı olsun canım.. adetin nezaman acaba?benim 27-28 gibiSlm canım bende kısmet olursa ay sonu gibi başlıyorum
Trabzonda canım... sen nerde yaptıracan canım sorun var mı kaçıncı denemennerelerde tüp bebiş yaptrcaksnızz
kayseri acıbadem inşallahnerelerde tüp bebiş yaptrcaksnızz
sebepsız bızımkısı cnm adana yada mersnde yaptrcamTrabzonda canım... sen nerde yaptıracan canım sorun var mı kaçıncı denemen
Benimde 22 ocak gibi canım ayy ikinci olacak Ama çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilk tüp bebek denemem de orta kalite embiryo tranferi olduay hadi hayırlısı olsun canım.. adetin nezaman acaba?benim 27-28 gibi
ay hadi hayırlısı olsun canım...inşallah olur bu kez neden tutmadı peki ilki?Benimde 22 ocak gibi canım ayy ikinci olacak Ama çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilk tüp bebek denemem de orta kalite embiryo tranferi oldu
bişe dicem tüp bebekten önce yapılması gerekenlrei söyler misiniz acilllBenimde 22 ocak gibi canım ayy ikinci olacak Ama çok heyecanlıyım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ilk tüp bebek denemem de orta kalite embiryo tranferi oldu
Canım embiryom kalitesiz olduğu için hem orta kalite hem fragmantasyonu vardı ölü hücresi vardı... ölü hücreli olması anne karnında tutunmayı engelliyormuş tutunma şansı azdı canım... eşimin morfoloji ve ileri hızlı sorunu varay hadi hayırlısı olsun canım...inşallah olur bu kez neden tutmadı peki ilki?
Tüp Bebek öncesi yumurta kalitesi için arı sütü bal polen yiyebilirsiniz eşin ve sen... fazla olmamak kaydı ile kuru incir ye beslenene çok dikkat et canım beslenme çok çok önemli... stresten uzak dur seni mutlu eden şeylerle ilgilen bunlar tedavinin ana şartları stres çok etkiliyor hormonlarıbişe dicem tüp bebekten önce yapılması gerekenlrei söyler misiniz acilll
rahım fılmı tüp bebek öncesinde şart mı canmmmmTüp Bebek öncesi yumurta kalitesi için arı sütü bal polen yiyebilirsiniz eşin ve sen... fazla olmamak kaydı ile kuru incir ye beslenene çok dikkat et canım beslenme çok çok önemli... stresten uzak dur seni mutlu eden şeylerle ilgilen bunlar tedavinin ana şartları stres çok etkiliyor hormonları
cvppprahım fılmı tüp bebek öncesinde şart mı canmmmm
Canım kimi merkez gerek görmüyor ams % 90 istiyor doktorlar canım şart bence tüpün durumu önemli senin yok mu rahim filmirahım fılmı tüp bebek öncesinde şart mı canmmmm
inşallah bu kez anneciğine sıkı sıkı tutunur :) bizimki de sebepsiz denildi bakalım kısmette ne varsa o olur..Canım embiryom kalitesiz olduğu için hem orta kalite hem fragmantasyonu vardı ölü hücresi vardı... ölü hücreli olması anne karnında tutunmayı engelliyormuş tutunma şansı azdı canım... eşimin morfoloji ve ileri hızlı sorunu var
hayır yok bende yaaaa.peki ne zaman çektrecem önümüzdeki ay tüp bebek yapacamCanım kimi merkez gerek görmüyor ams % 90 istiyor doktorlar canım şart bence tüpün durumu önemli senin yok mu rahim filmi
Evet canım rabbim bilir en iyisini en doğru zamanı İnşallah zamanı gelmiştir canım artık 4 yıl oldu çok şeylerden geçtik rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versininşallah bu kez anneciğine sıkı sıkı tutunur :) bizimki de sebepsiz denildi bakalım kısmette ne varsa o olur..
Adetin 8 9 10 11. Günü çekiliyor bu film canım adetin kaçıncı günü bugün ?hayır yok bende yaaaa.peki ne zaman çektrecem önümüzdeki ay tüp bebek yapacam