• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Sağol canım pozitifi görmekle bitmiyor, artık o kadar korkar hale geldik ki hep bir tedirginlik var ne yazık ki, doktor gerek yok demesine rağmen bugün yine baktırdım değerlerime
12 gün 127
14 gün 313 çıktı ama bende yine bir korku acaba kimyasal mı dış gebelik mi.. hep bir telaş korku oluyor.. İnşallah sonu hayırlı olur, bebeğim gel artık:) senin annen bebişleri o kadar çook seviyor ki yolda gördüğü tanımadığı bebekleri gördüğünde bile gözleri doluyor:)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ayyy canim kiyamam yaaa maşallah bebeisine inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin sagliklica yavrunu alirsin kucagina ,ben de cok korkarak hamilelik geçirdim ama Allah a sukur sikintisiz geçti gitti simdi yeniden istiommmm hamiş olmak cok farkli bir duygu ,Allah im hepimize tekrar tekrar yasatsinnnn insallahh

selam kızlar
dün kontrol için doktardaydım sağda 10 solda 10 yumurta gelişmiş çatlatma iğnemi vurduk gece 12 de, yarın öglen 12 de de yumurtalar toplanacak transfer subat ilk haftası sanırım..hergün embriyo gelişimleri bana bildirilecek..yalnız yumurta gelişimi için kullanılan ilaçlar ve ignelerin rahim içine verdiği olumsuz etkilerden arınması i,çin biraz bekleyelim dedi doktorum bende kendisine güvendiğimi söyledim. 2 tane transfer edilecek ikiz olmak ihtimali yüksekmiş :) inşallah kardan bebeklerim sağlıkla gelir :KK73:

selam kızlar
dün kontrol için doktardaydım sağda 10 solda 10 yumurta gelişmiş çatlatma iğnemi vurduk gece 12 de, yarın öglen 12 de de yumurtalar toplanacak transfer subat ilk haftası sanırım..hergün embriyo gelişimleri bana bildirilecek..yalnız yumurta gelişimi için kullanılan ilaçlar ve ignelerin rahim içine verdiği olumsuz etkilerden arınması i,çin biraz bekleyelim dedi doktorum bende kendisine güvendiğimi söyledim. 2 tane transfer edilecek ikiz olmak ihtimali yüksekmiş :) inşallah kardan bebeklerim sağlıkla gelir :KK73:
bunlar ne güzel haberler canım... inşallah kaliteli kaliteli embiryoların olur tatlım;)

herkese merhabalar bende cuma gunu embrıyo transferım olacak dondurdugumuz embrıyolar transder olacak ;) aramızda dondurulduktan sonra bebıslerı tutan varmı acaba tecrubelerıne ıhtıyacım var :110:

Inan canim bende senin gibiyim gecen hafta gittik kesemizi gorduk ama yinede bi turlu tamam artik ben hamileyim diyemiyorum her an bi problem olcakmis sanki gibi dusunerek kendimi korkutuyorum ama sonrada kendi kendime diyorum ki ben elimden geleni yaptim takdir Allahin o ol derse olur bugunleride bize gosterdi ya sukur Allahima diyorum.sonra Sana emanet Rabbim bebegim sen hayirlisiyla kucagimizada almayi nasip et insallah diye dua ediyorum rahatliyorum.sende bol bol dua et.insallah hersey yolunda gidecekektir ben inaniyorum korkma sende canim benim;)
Sağol canım pozitifi görmekle bitmiyor, artık o kadar korkar hale geldik ki hep bir tedirginlik var ne yazık ki, doktor gerek yok demesine rağmen bugün yine baktırdım değerlerime
12 gün 127
14 gün 313 çıktı ama bende yine bir korku acaba kimyasal mı dış gebelik mi.. hep bir telaş korku oluyor.. İnşallah sonu hayırlı olur, bebeğim gel artık:) senin annen bebişleri o kadar çook seviyor ki yolda gördüğü tanımadığı bebekleri gördüğünde bile gözleri doluyor:)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

herkese merhabalar bende cuma gunu embrıyo transferım olacak dondurdugumuz embrıyolar transder olacak :KK66: aramızda dondurulduktan sonra bebıslerı tutan varmı acaba tecrubelerıne ıhtıyacım var :110:

ne güzel hayırlısı olsun insalah tutar. benimde subatta dondurulmus transfer edilecek adetinin kacıncı günü transfer ediliyor ??

Kızlar perşembe transferim var benimde 5. gün embriyosu konulacak 2 tane bana da dua edin nolur.
Tatlım bende cuma gunu ama ben sormayı unutmusum ya bende de 2 tane var perşembe gunu benı hatırlat dedı doktor ozaman aradıgımda sorsammıkı ne zaman cozulecek 2 sıde yasıyormu bunları ne zaman oğrenebılırımkı :S heyecandan sormayı unutmusum

Amın canım inşallah ıkımızde güzel haberlerle döneriz. 14. gunumde transfer olacak ;)
hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla gelir bebişin,bende bu ay dondurulmuş transfer olcak şu an lucrin kullanıyorum 13.gunum ama adeti gecikti sen kulandın mı lucrin nasıl sureç

Back