• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Arkadaşlar adetim bugun geldi yarin gidicem kismetse inşallah hersey yolunda gider Rabbim bizede nasip eder devlette deniyorum ilk denemem olacak kismetse..
Inşallah herşey yolunda gider sonunda mutlu güzel haberler alırsın tatlım. .. tedavin hayırlı olsun

Merhaba kızlar bende iğnelere başladım bugun 7. Gunüm

Arkadaşlar ben de bugün tedavi için bismillah dedim ve 16 da ilk iğnemi yaptım.yarında tekrar dr a gideceğim ve rapor işleri hallolacak çarşambada ultrason için tekrar çağırdılar.bakalım gelişmeleri sizlerle paylaşırım sağda ve solda 8 yumurta varmış ve fsh ım 5,81 olmuş dr um da pozitif ti inşallahhhh umutluyum bakalım arkadaşlar Rabbim yar ve yardımcımız olsun.lütfen birbirimize çok dua edelim mümin in mümin e duası kabul olurmuş.Dualarımdasınız....:KK46::KK46::KK46:

hadi hayirli ugurlu olsun arkadaslarrrrr:nazar::nazar:

Sağol canım pozitifi görmekle bitmiyor, artık o kadar korkar hale geldik ki hep bir tedirginlik var ne yazık ki, doktor gerek yok demesine rağmen bugün yine baktırdım değerlerime
12 gün 127
14 gün 313 çıktı ama bende yine bir korku acaba kimyasal mı dış gebelik mi.. hep bir telaş korku oluyor.. İnşallah sonu hayırlı olur, bebeğim gel artık:) senin annen bebişleri o kadar çook seviyor ki yolda gördüğü tanımadığı bebekleri gördüğünde bile gözleri doluyor:)))
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
insaAllah hicbir aksilik cikmaz arkadasim. Hayirlarla kucagina alirsin. her sey gonlunce olsunnnn

:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:arkadaşlar merhaba bende dün dr a gittim rapor işlerini hallettim bugün iğnemin 3.günü.250 oluyorum yarın sabah ta ultrasyona gidecegim bakalım yumurta toplama ve transfer günü nezaman olacak cok merak ediyorum.Rabbimmmm lütfennnnnn bizde anne olalaım hayırlısıyla....
hadi hayirli olsun canim… guzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz insaALLAH.

hadi hayırlısı olsun arkadaşım minnoşuna kavuşursun inşallah...canı gönülden diliyorum...
sagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnn

sagol canim benim. insaALLAH hepimiz ayni sekilde mutlu oluruz. ben namazlarimda burdaki arkadaslara dua ediyorum. isimlerini bilmedgim, onlari tanimadigim halde. biz dert ortagiyiz ve adeta bir aile gibiyiz. Rabbim yardimcimiz olsunnnnnnnnnn
amin kuzum inşallah

Back