- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Sen diyorum ama sensin Çünkü ikinci kişi zamiri olan sen ondan bahsetsem o derin. Çoğul konuşsam onlarDaha önce yaptığım, bu konunun neden tutttuguna ve tutacağına dair açıklamalarıma canlı örnek olduğunuz içiniz teşekkür ederim.
Konuyu seven, sahip çıkan, konuyu okuyup kendini ve hayatı sorgulayan, "bir konu okudum, hayatım değişti" diyen insanların aslında seviyesinin de ne kadar olduğunu iyi gösterdiniz.
Ucuz, üç süslü kelime bir araya gelince oluşan, bir şey anlatmaktan aciz "edebiyat" peşinde koşanların da gerçek yüzü bu işte. Aynen bundan bahsediyordum. Şu yazdıklarınızın seviyesine bakıp görebilirsiniz.
Bir de Sen degil, siz diyeceksiniz elbette. Kendine Saygı, seviyeli tartışma bunu gerektirir. Sanmıyorum ama hayattta başarılar.
Ayrıca sen herkese saldır güzelce laf sok milletten saygı bekle güzelmiş ama o işler öyle olmuyor işte sen kimsin ki benim Türkçemi sorguluyorsun beni ne kadar biliyorsun tanıyorsun Da üyecikTeşekkür ederim ama buradaki kadınlar maalesef benzetmeyi bile anlamayıp, kendini bahsettigim yazarlarla kıyaslamaya girdiler. Algıları çok tuhaf. Çok insan tarafından Anlaşılmayı beklemiyorum.
Teşekkür ederim ama buradaki kadınlar maalesef benzetmeyi bile anlamayıp, kendini bahsettigim yazarlarla kıyaslamaya girdiler. Algıları çok tuhaf. Çok insan tarafından Anlaşılmayı beklemiyorum.
Yazınızdan Türkçeniz maalesef seviyeniz de zaten belli.Ayrıca sen herkese saldır güzelce laf sok milletten saygı bekle güzelmiş ama o işler öyle olmuyor işte sen kimsin ki benim Türkçemi sorguluyorsun beni ne kadar biliyorsun tanıyorsun Da üyecik
İki kitap ismi saydın diye alkış mı tutalım okuyorsan kendine okuyorsun bacım
Yorumlarınızın altına imzamı atıyorum, zaten rastgeldikçe okuyorum yazdıklarınızı, dikkatimi çekiyor. benim için en mantıklı, makul üyelerden birisiniz.
DiğerleriJessey ve @AhlarAgaci
Yazınızdan Türkçeniz maalesef seviyeniz de zaten belli.
Ayrıca Bahsettigim kişiler yazar isimleri, kitap degil haberiniz olsun. Sizinle tartışmak istemiyorum. Seviyeniz bana hiç
Bana bak pıtırcık kendi seviyen ne senin hani kültür abidesi pıtırcık seni
Gerçekten kültür damlıyor her yerinden cankuşum ya öpüyorum seni ama geliştir kendini ve bana saygıdan kültürden bahsedene bak yesinler seni canım ya oyşşş seviye tavan :)) harcanıyorsun minnoşum sen
Yazınızdan Türkçeniz maalesef seviyeniz de zaten belli.
Ayrıca Bahsettigim kişiler yazar isimleri, kitap degil haberiniz olsun. Sizinle tartışmak istemiyorum. Seviyeniz bana hiç uygun değil. Cevap vermeyeceğim. İyi günler.
Ayrıca seviyesiz kim aynaya bak pıtırcıkTeşekkürler yorumlarınız İçin. Bahsettiğiniz üyeler benim de dikkatimi çeken, beğendiğim üyelerden, haklısınız.
Daha önce yaptığım, bu konunun neden tutttuguna ve tutacağına dair açıklamalarıma canlı örnek olduğunuz içiniz teşekkür ederim.
Konuyu seven, sahip çıkan, konuyu okuyup kendini ve hayatı sorgulayan, "bir konu okudum, hayatım değişti" diyen insanların aslında seviyesinin de ne kadar olduğunu iyi gösterdiniz.
Ucuz, üç süslü kelime bir araya gelince oluşan, bir şey anlatmaktan aciz "edebiyat" peşinde koşanların da gerçek yüzü bu işte. Aynen bundan bahsediyordum. Şu yazdıklarınızın seviyesine bakıp görebilirsiniz.
Bir de Sen degil, siz diyeceksiniz elbette. Kendine Saygı, seviyeli tartışma bunu gerektirir. Sanmıyorum ama hayattta başarılar.
Artık elitsin yA sen şimdi kim ne yazsa da saldırsam olayı ne madem sendeki YavrukuşumYazınızdan Türkçeniz maalesef seviyeniz de zaten belli.
Ayrıca Bahsettigim kişiler yazar isimleri, kitap degil haberiniz olsun. Sizinle tartışmak istemiyorum. Seviyeniz bana hiç uygun değil. Cevap vermeyeceğim. İyi günler.
Hobi değil hava atma aracıIsrarla konuya balta sallıyosunuz.
Sonra da anlaşılmayı beklemiyorum, kitap okumak hobi değil vs vs.
Konu sahibi anlaşılmayı bekliyo, siz beklemiyosunuz.
Peki niye ısrarla anlaşılmamakta direniyosunuz ?
Bırakin da kadın anlaşılsın dertleşsin rahatlasın nedir bu yazıyı eleştirmeler Elif Şafaklar vs.
Akıcı yazmıs yazmamış , süslemiş süslememiş vs size ne ?
Sanki ekşi sözlükte yazarlar bu kafada surekli tamam iliştirdiniz araya ekşi takipcisiniz heralde anladık bu arkadas alamamis yazarligi tüh tüh çümki cok zor ekşi de yazar olmak.
Mikemmel kullandıginiz türkçenizi alıp uzaklaşın lütfen konudan.
Konu sahibini gizliden takip edip onun prensesligini kıskandıgınızı düsünücem gercekten. Yoksa bu sayfalarca süre gelen inatla ve ısrarla olan eleştirinize baska anlam veremiyorum. Gercekten cok takıldınız.
Ha bu arada kitap okumak hobi değil de nedir ?
Sız bunu mecburiyetten yapmiyosaniz , ya da bundan para kazanmiyosaniz hobi değil de nedir ? Yılların hobisi yani.
Türkçem , imlam yazıdaki derinliğim veya akıcılığim sizin kadar iyi değildir ama napicaksin iste ee seviye de tutmamistir simdi ya bi zahmet bunca şey kötuyken gidin bu konudan olur mu ?
Israrla konuya balta sallıyosunuz.
Bırakin da kadın anlaşılsın dertleşsin rahatlasın nedir bu yazıyı eleştirmeler Elif Şafaklar vs.
Sanki ekşi sözlükte yazarlar bu kafada surekli tamam iliştirdiniz araya ekşi takipcisiniz heralde anladık bu arkadas alamamis yazarligi tüh tüh çümki cok zor ekşi de yazar olmak.
Konu sahibini gizliden takip edip onun prensesligini kıskandıgınızı düsünücem gercekten. Yoksa bu sayfalarca süre gelen inatla ve ısrarla olan eleştirinize baska anlam veremiyorum. Gercekten cok takıldınız.
Sız bunu mecburiyetten yapmiyosaniz , ya da bundan para kazanmiyosaniz hobi değil de nedir ? Yılların hobisi yani.
Türkçem , imlam yazıdaki derinliğim veya akıcılığim sizin kadar iyi değildir ama napicaksin iste ee seviye de tutmamistir simdi ya bi zahmet bunca şey kötuyken gidin bu konudan olur mu ?
Sen mi tartışmak istemiyorsunAnlaşılmayı beklemiyorum demiyorum. Buradaki çoğu kadın tarafından anlaşılmayı beklemiyorum diyorum. Tartışmak istemiyorum bu konu altında. İyi günler.
Bana bak pıtırcık kendi seviyen ne senin hani kültür abidesi pıtırcık seni
Gerçekten kültür damlıyor her yerinden cankuşum ya öpüyorum seni ama geliştir kendini ve bana saygıdan kültürden bahsedene bak yesinler seni canım ya oyşşş seviye tavan :)) harcanıyorsun minnoşum sen
Hobilerin arasında kitap okumak varsa tabi gitmkitap oku Allah askına
Israrla konuya balta sallıyosunuz.
Ülkede İhsan Oktay Anar gibi bir edebiyatçı varken Elif Şafak nasıl bu kadar seviliyor ve kitapları cok satanlara giriyor bir kez daha anladım. Sayenizde.
Bu arada geçen babamın arkadaşı ile oturduk
80 ine merdiven dayamış
Tek gözü görmüyor öbüründe de çok iş yok sigarayı bile çakmağı tutunca yakamıyor eli ile kendi yakıyor
Neyse bu kadın Zaman'ında ülke bursu almış Fransa'ya resim öğrenimine gidecekmiş de olmamış malum şartlar
Bu aşamada iki yıl falan önce resim kursuna başlamış hoca korkmuş deli mi ne demiş yaşlı göz görmüyor vs vs
Sonra da kadının resimlerini gururla sunmuş kendi öğretmiş gibi
Yetenek gitmez ama harekete geçmek için 80 yaşı da beklememek gerekir
Olaydaki bana ait baba da resim öğretmenidir lakin tembeldir hiç resim yaptığını görmedim yaşım 40 a yakın
Taa sabahin bilmem kacinda okudum yazdiklarinizi.. o saatten beri bi firsat bulup yazayim diyorum.. bi bebegim var,tek basima bakiyorum,firsat bulamamam ondan dolayi :)
Resimle alakasiz degilimdir bi ilgi alaka olmustur hep icimde. Agaclar cicekler nasil dokulur fircadan,soyle vursam pit pit woow ne guzel oldu,su renkle bu renk ikisi bir fircada ne de guzel durdu falan filan..guzel resim yaptigim soylenirdi.. ama ben buna egilmedim..
Muzikle alakaliyim daha cok.. kucuklugumden beri bebek orglarj caldigim zamandan beri yani hep ilgili olmusumdur muzige. Muzik kulagim vardir,ta kucukluk zamanlarimda bi tusa basip da kendi sesimi de ayni tonda notada ayarlardi. Sarkilar uydururdum. Sozu muzigi bana ait,dogaclama olurdu cogu...
Gitar kursuna gittim fakat nota ogrenmedim. Istemedim,kafam almadi yada bilmiyorum. Hep kulaktan cikaririm her melodiyi..
Sonra gitarimla kendime ait sarkilar yaptim ..
Ama kimselere soylemedim. Evde kendi kendime .. olusturdugum bi soz defterim vardi bakar calar,bazen kayit ederdim.. simdi o defrer nerde onu bile blmiyorum. Bazen hangi sarkimdan oldugunu bile bilmedigim kisimlar caliyor kafamda.. deliriyorum ...
Asil sinir oldugum,asil kendimi size benzettigim sey ise ...
Lisede bi arkadasim bana,muzik programlari oldugundan bahsetmisti ve ilgili olunca da demo halini vermisti. Hemen bilgisayarima kurmustum... aman o da ne elimin altinda tonla cesit cesit enstruman olmustu birden bire.. Teknigini az biraz ogrenip ustune dusmustum. Cevrem tarafindan begenilen 1 2 hadi 3 dk.lik kisa muzikler olusturmaya baslamistim..
Sonra yillar icinde yuzlerce muzik olusturdum oyle.. Hepsi de degisikti benim icin,ama kimi dinleyicilerim icin cogu ayniydi,bilemiyorum artik..
Hepsinin farkli bi anlami anisi ana temasi vardi benim icin..
Uzuldugum bi haberden yola cikip yapmstim birini.. bi felaket haberiydi mesela..
Birini kendimi cok aptal hissettgim bi gunde,birini koca bi çam devirdigim sevdigim birini kirdgim bi gun,birini sinavda basarisiz oldugunda,birini sevdigim cocugun baskasina asik oldugunu duydugumda,birini ilerde belki birseylere lazim olur diye degisik bi tarzda yapmistim.. falan filan..
Sonra bilmem kac yuz muzigin icinden guzelleri eledim best of umu olusturdum..Birilerinedinletir sem diye,walkmanimde tasimaya basladim.
Bi de kiymetlidir ki muziklerim sornayin,oyle sosyal medyadan yada ozamanlar msn falan vardi,ordan kimseye yollamazdim al dinle diye. Guvenemezdim kimseye. Hadi bi yerde gorur duyarsam ve altinda bana ait olduguna dair bir imzam olamazsa??...Youtube dan falan da sayfa acmadim..Belki bir kanal acsam,coverlarimi koyabilirdim,kendi sarkilarimi paylasabilirdim,belki muziklerimden de koyabilirdim ama yapmadim..
Kaldi onca sey..
Uzuluyorum.. bazen diyorum,bana bisey olsa bu muzikler bu onca sarki nolcak diye.. Bi adim atmaliydim neden atmadim
Nasil bi adim atabilirim bilmedim hic. Reklam yada dizi jenerikleri mi yapsam basvursam mi dedim kicimi kimildatmadim..
Zaten evlendim sonradan,ve esim sevgilimken hep benim bu konusmamdan rahatsiz olmustu. Sandi ki ben cikcam orda burda gitar calicam sarki soylycem. Hayir anlatamadim ne yapmak.istedigimi... Daha cocuk,bilmiyo,anlar heralde sonradan dedim.. ve evlendim onunla..
Simdi bi bebegim var,ise de giremedim.. muhendislik mezunuyum guya master yapiyorum,bebekten ona da vakit ayiramadim.. issiz gucsuz oturuyorum,bebegime bakmak en guzel sey evet ama.. kendim icin yapmadim bari onun icin yapabilsem.keske birseyler
Ben de sizin gibiyim iste. Icim acir. Karnim agrir. Midem bulanir.. su an oldugu gibi. Aglamakli bi suratla gezerim evin icinde.. bosuna miydi onca emegim.. keske degerlendirebilsem keske..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?