• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben galiba artik kafayı yedim...

Hayal kurma işini ben de yapıyorum. Hatta bazen hayalim gözümün önünde canlanırken kendi kendime konuşuyorum, gülüyorum, o anı canlı yaşıyorum. Yani evlenmeden önce yalnız kalabildiğimde kendi odamda böyleydim. Evlendikten sonra odalara kapanamadığım için gittikçe azaldı ama ben bunun bir hastalık olduğunu hiç düşünmedim. Hala arabada giderken falan kafamın içinde kurduğum hayallerle yaşıyorum. Bunu hep balık burcu olmama bağlamıştım :D

Eğer gündelik yaşamına zarar vermiyorsa bence hayal kurmanın kötü bir yanı yok ama senin ders çalışmanı engelliyor anladığım kadarıyla. Sen kız evlat olduğun için çalışmasan bile belli bir yaşa kadar babanın sgk'sı varsa ordan yararlanabiliyorsun. O yüzden kendi başına randevu alıp doktora gidebilirsin. Mesela adet olunca çok sancım oluyor gibi bir bahaneyle kadın hastalıklarına gidiyorum diyebilirsin annene. Babana da kadın hastalıkları dersen muhtemelen sorgulamaz utanıp öyle anladım yazdıklarından.

Var ama devlet bakmaz sana diyor . O nasıl oluyor bilgi verir misiniz. Babama soruyorum sürekli gecistiriyor beni .
Arkadaşım 20 yaşındasın bu kadar bi haber olma ama kızıyorum ya gencecik insanlara ben. Devlet hastanesine randevu alıp gideceksin , kız çocuğusun evli değilsin babanın sigortasından bakılıyorsun. Sağlık ocağına nasıl gidiyorsan oraya da çıkıp gideceksin. Maddi sıkıntı varsa gir bir işe çalış market mağaza, açıktan üniversite sınavına çalışanların hepsi bir yandan çalışıyor. Yabancı dilim yok diyorsun, neden yok. Elinin altında internet var binbir bedava kaynak var.

Back