- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Yokuspokus
Ne yapayım şu varoluşsal imgelerden bunaltılar geçiriyorum, boynumda görünmez fularlar peyda oluyor. hele şu iki tabloyu parçalayıp ağlama olayı beni benden etti scary movie nin fransız versiyonu bir parodi canlandırdım gözümde siz de maşallah konu sahibinden hallice sahiplenmişssiniz mevzuyu. kolaylar gelsin.
Entelektüel bir his uyandırmış olabilirim sizde, burası için farklı bir konu gibi durduğundan (ki bu konuyu bir evlilik içi problemi, aşk ile yakın görüyorum) belki samimiyetsiz, suni de gelmiş olabilir, eğleniyorsanız sorun yok. Ama tablo parçalama olayını dalgaya alarak incitmeyin olur mu?
Teşekkür ederim, öylesine olduğu gibi döktüm. En samimi sohbetlerde bile kendimi kaçırdığım birkaç ufak itiraf gibi. Burada bilinmeden, tanınmadan, bir yüzüm, adım olmadan yazıp geçmek iyi geliyor.Gang sen yaz biz okuyalim ya,dert bile bu kadar guzel anlatilir mi?
Bu arada cidden kendine getirip iç hesaplaşmaya sokuyorsun insanı,yalnız bu kadar derin düşunme düsundurtme!evreni sorguluyorum okudugumdan beri!
Derinlerden çıkacağım, son demler...