- 12 Şubat 2020
- 183
- 40
- 34
-
- Konu Sahibi Aysetutac12345
Ben de sen şaşırma ifadesi koyunca aha dedim biri parmak kaldırıyorVallaha mı? Ben de cahilmişim bu konuda.Taşlamayın sakin haa! 2 damla için yer yerinden oynuyor yüzyıllardır ya rabbim!
Alt taraf tamamen çıplak üst taraf giyinik diye yorumladım ben , hem yarı elbise, hem devamında gerçekleşenleri açıklamaya yetiyorYarı elbise nasıl oluyor? Pantolonun bir paçası, kazağın bir kolu falan mı? Yarım tam farketmez üzerinizde kıyafet benzeri herhangi bir şey varsa penetrasyon gerçekleşemez.
isteyen istediği gibi yorum yapar. Gerekli mi gereksiz mi siz belirleyemezsiniz. Konuyu açtıysanız yorumlara katlanacaksınız.
Burdan anladığım kadarıyla bu olayı aileme veya nişanlıma anlatsam sizler gibi bile isteyerek bi aletin vajinaya girdiğini ve o şekilde bozulduğunu düşünecekler . İşte yıllardır kimseye anlatamama sebebim buydu . Evet sürtünme yaşadım o an yaş 20 ve o anki duyguyla bunu inkar etmiyorum . Benim nişanlımda biliyor ondan önce sevgilim olduğunu illa ki biseyler yaşadığımı ama bazı toplumlarda sadece önemli olan Kızlık zarı bunu neden anlamıyorsunuz ? Kızlık zarı bozulunca çok ileri derece bisey yaşanmış gibi anlaşılıyor ve ben o olaydan sonra bu isi hiç yapmadığımı nasıl inandıracağım ? Anlat diyen kesime sölüyorum . ama ben durumun beni bu noktaya getireceğini bilmiyordum . Sizlerin bu olayın böle olmadığına olan inancınız benim nişanlım için de geçerli olcak . İste bazı durumda insan az önce buraya açtığım konu gibi noktasından virgülüne dürüst bi şekilde anlatsa da geçerli olmuyor .
Alt taraf tamamen çıplak üst taraf giyinik diye yorumladım ben , hem yarı elbise, hem devamında gerçekleşenleri açıklamaya yetiyor
Alt taraf tamamen çıplak üst taraf giyinik diye yorumladım ben , hem yarı elbise, hem devamında gerçekleşenleri açıklamaya yetiyor
çok güzel yargılamışsınız da zaten pskolojim normal olmadığının bende farkındayım düşünün böyle bi kafayla dört yıl yasıyorsunuz ve kimseye bişe anlatmadan ikinci göz yorumu olmadan . Ben burada yaptığım şeyi savunuyorum dediğimi hatırlamıyorum ilk yazdığım mesaj benim kafamdan geçen düşünceler olduğu gibi aktardım size doğru olduğunu da savunmuyorum neden bu kadar dalga konusu oldu anlamadım . Sadece birilerine artık anlatmam gerektiğini ve silkelenmem gerektiğini fark ettiğim için yazdım lütfen “sağlıklı düşüncelerinizi “ güzel anlatın sizden tek ricam bu
Aynen dediğin gibi olacak anlatırsan nişanlın kafasında kurdukça kuracak. Acaba dediği gibi mi gerçekten neler oldu kimler oldu vs vs. Zaten hep dalga geçmez mi erkekler “aşkım sen ikincisin” geyiğiyle . Ee anlatmazsan da için içini yiyecek dürüst olamadığın için belki hep tedirgin olacaksın. Zor durum kolaylıklarBurdan anladığım kadarıyla bu olayı aileme veya nişanlıma anlatsam sizler gibi bile isteyerek bi aletin vajinaya girdiğini ve o şekilde bozulduğunu düşünecekler . İşte yıllardır kimseye anlatamama sebebim buydu . Evet sürtünme yaşadım o an yaş 20 ve o anki duyguyla bunu inkar etmiyorum . Benim nişanlımda biliyor ondan önce sevgilim olduğunu illa ki biseyler yaşadığımı ama bazı toplumlarda sadece önemli olan Kızlık zarı bunu neden anlamıyorsunuz ? Kızlık zarı bozulunca çok ileri derece bisey yaşanmış gibi anlaşılıyor ve ben o olaydan sonra bu isi hiç yapmadığımı nasıl inandıracağım ? Anlat diyen kesime sölüyorum . ama ben durumun beni bu noktaya getireceğini bilmiyordum . Sizlerin bu olayın böle olmadığına olan inancınız benim nişanlım için de geçerli olcak . İste bazı durumda insan az önce buraya açtığım konu gibi noktasından virgülüne dürüst bi şekilde anlatsa da geçerli olmuyor .
çok güzel yargılamışsınız da zaten pskolojim normal olmadığının bende farkındayım düşünün böyle bi kafayla dört yıl yasıyorsunuz ve kimseye bişe anlatmadan ikinci göz yorumu olmadan . Ben burada yaptığım şeyi savunuyorum dediğimi hatırlamıyorum ilk yazdığım mesaj benim kafamdan geçen düşünceler olduğu gibi aktardım size doğru olduğunu da savunmuyorum neden bu kadar dalga konusu oldu anlamadım . Sadece birilerine artık anlatmam gerektiğini ve silkelenmem gerektiğini fark ettiğim için yazdım lütfen “sağlıklı düşüncelerinizi “ güzel anlatın sizden tek ricam bu
Ben herkesinki farklı olur sanıyordum. Konuyu dağıttım.Ben de sen şaşırma ifadesi koyunca aha dedim biri parmak kaldırıyorOo ne efsaneler döner bilmem mi Valla yaşayan varsa konu sahibi gibi nolur söylesin ben de merak ettim.
Bu zihniyette biriyle gerçekten evlenmek istiyor musun??Bunu ben biliyorum . Nişanlım kanamaynca doktora gtmek isteyecek acaba esnek mi geri de mi diye öğrenmek merakından
Bak bu söylediğin tamam, mantıklı.Anlatmak istediğimi tam anlatamamışm sanırım burada bahsettiğim şey planlı bi şekilde sevişip bakireligi bozalım ne ben nede karsı taraftan böyle durumun icinde değildim demek istedim . O an zevke geldik ve olay gelişti ve ne acı nede icine girdiğini hissetmedim . Ben herseyi olduğumu yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış
Bende öyle oldu ama 3 gün uğraştıktan sonraBen de sen şaşırma ifadesi koyunca aha dedim biri parmak kaldırıyorOo ne efsaneler döner bilmem mi Valla yaşayan varsa konu sahibi gibi nolur söylesin ben de merak ettim.