- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.446
-
- Konu Sahibi Aysetutac12345
Vışş güzel yakalamışsınız.Üyelerden vagina resimleri isteyen sayın “fake hesap”, hymenoplastiyi merak edip hikaye uydurdunuz dayanamayıp tekrar neden iki defa hymenoplasti oldum diye yazıp sonra” hymenoplasti sonrası bilmem kaç gün sonra, tekrar sürtünme ile ilişki” mesajları yazarsınız?
Bayan arkadaşınız yok mu? Neden burada milleti rahatsız edip sapıklık yapıyorsunuz? Birileri uyandı diye de burada ayrı bir konu açıp dikkati dağıtmaya çalışıyorsunuz? Bir bitmediniz... @Mune @Kazen.
Fake hesap! ErkekKanlar boşaldı ne ya biri bana bunun şaka olduğunu söylesin
Erkek hesap. İki kere diktirdim tekrar sürtünme yaşanacak mesajları, diğer üyelerden vagina resimleri isteme vs bir sürü saçmalığı var.Doğru söylüyorum diyorsunuz ama anlattıklarınızda tutarsızlık var. Sürtünme ile yırtılacak birşey değil o. Bacaklardan akacak birşey de değil. Bu şekilde kime anlatırsanız anlatın inanmaz. Yalan söyleyerek te yaşanmaz. Bunu sorun etmeyecek biriyle olmak en mantıklısı.
oluk oluk hemdeNasıl sürünmüşse artık elbiselerle kanlar oluk oluk akmış..
Bilmiyorum hayal edemeyeceğimiz bir sürünme sanırım.
Hep kızlık zarı, bahsettiği bu konuyla ilgili yazmış topiclere.Erkek hesap. İki kere diktirdim tekrar sürtünme yaşanacak mesajları, diğer üyelerden vagina resimleri isteme vs bir sürü saçmalığı var.
Abi nasi biseyse dikis de tutmuyor yalniz