- 30 Nisan 2016
- 3.199
- 6.572
-
- Konu Sahibi Aysetutac12345
Ne
Konu ismi ne ?
Burada bu kadar kadınız. Benim bildiğim kan öyle adetmiş gibi bacaklardan akmaz. 3-5 damla bişey. Aksini yaşayan varsa parmak kaldırsın da bilmediğimiz bişey öğrenelimhem de sürtünmeyle vay vay vay Hadi oldu diyelim nişanlını sen tanırsın nasıl bir kafa yapısına sahip? Kabullenmeyecek birisiyse ayrıl bence. Bir ömür laf çarpması bitmez.
Yok olmaz oyle o sürtünme değildir sen zevk heyecandan anlamamissindir.Üstünde ki cokkkk inceymis ama herhalde.Bence nişanlınla konuş yalansız basla yapamam diosan piyasada yapay zar var yapay kan var top gibi bi sey var.Neler neler birini yaparsin ama kul hakkıyla yalanla nasıl yasarsin bilemedim.Herkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24
Vallaha mı? Ben de cahilmişim bu konuda.Burada bu kadar kadınız. Benim bildiğim kan öyle adetmiş gibi bacaklardan akmaz. 3-5 damla bişey. Aksini yaşayan varsa parmak kaldırsın da bilmediğimiz bişey öğrenelimhem de sürtünmeyle vay vay vay Hadi oldu diyelim nişanlını sen tanırsın nasıl bir kafa yapısına sahip? Kabullenmeyecek birisiyse ayrıl bence. Bir ömür laf çarpması bitmez.
Kız zaten yaptığından pişman napsın kendini mi öldürsün, ömür boyu yalnız mı kalsın. Dürüst olun toplumumuzun %90ı bu durumu kabul etmiyor. Ne şekilde olursa olsun
Basbayağı, rızanız dışında kimse sizi muayeneye falan götüremez, doktor da bakıp sizden başkasına genital organınız hakkında bilgi veremez.Nasıl yani ?
iste bende böyle bi toplumda büyüdüm evet o an onu yaşadım sonra pişman oldum belki suan bende kabul edemiyorum dogru ama kendisini de cok seviyorum bu memleketten gidip çok uzak yerlere bu isi kabul edecek bi insan tabi ki çık fazla benim etrafımda arkadaşlarımda bile oldu ama sanırım ilk olarak hem ben kabul edemiyorum ikinci olrak kendisini çok seviyorum söylersem bitecek göze alamıyorum bi kere yaptığım hata için bitmesine