Ayrı şehirlerde yaşayadığımız sevgilimle nişanlanana kadar güzel gidiyordu. Nişanlandıktan sonra bana çok yalan söylediğini yakaladım. Çok fazla kavga ettik bu yüzden hatta. Sebebi alkol konusuydu sesini sürekli sarhoş duyuyordum telefonda. Bana alkol aldığını çarptığını söylüyordu. Halbuki yasaklı maddeler kullanmaya başlamış arkadaşlarının sayesinde. Ne olduysa nişanlandıktan sonra oldu tekrar böyle alışkanlıklar edinmiş benim haberim yoktu sadece şüpheleniyodum ama inkar ediyodu alkol diye. Bir gün yine yasaklı madde kullanıyo ve evde kalp krizi geçirdi. Yalnız olduğundan Nefessiz kaldığı için kaybettik kurtaramadık. Kendimi şuan boşlukta hissediyorum. O iyi bir insandı öyle haberlerde gördüğümüz serseri insanlardan değildi. İyi para kazanıyordu çalışıyordu parası için aklına girdi o tür insanlar bu hale geldi diye düşünüyorum. Beni çok severdi ama neden yaptı diyorum. Karşımda sorularımın cevabını verecek biri yok artık. Bazen çok sinirleniyorum ona bunu yaptığı için bazende iyi biri olduğu için çok üzülüyorum onu kaybettiğimden dolayı.10 yılımı verdim ben bu ilişkiye. Şimdi bu yaştan sonra nasıl tekrar bi düzen kurarım hayatıma birini alabilir miyim veya geç mi kaldım diye de düşünüyorum sanki herkes hayatını kurmuş ben geri kalmışım gibi hissediyorum sıkışmış hissediyorum kendimi. Bi yandanda ona olan sevgim devam edecek biliyorum. Siz olsanız hayatına nasıl yön verirsiniz? Ailem çok şükür yanımda ve en büyük şansım onlar. Şuan evlilik veya başka bir düşüncem yok ama her şeye geç kalmışlık hissi beni çok ürkütüyor. Bana akıl verirseniz çok sevinirim.
Son düzenleme: