- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi Aysetutac12345
İsim ve soyadı ile nick alanlara hep şüphe ile bakarım. Erkek olduğunu düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mümkün değil sürtünmeyle bozulması mümmküünn değilll herkes geçti o yollardan belliki girmiş içine ve senin o girme anında hissetmemen neredeyse imkansız içinden çıktığında bile o acıyla sanki hala içinde birşey kalmış gibi uyuşuyorsun.
Yargılama asla yok ama tutarsız cümlelerin var. üniversitede ayrı şehire gitmene izin veren ailen eminim seni yaşadığınız yerdeki çocukla nişanlanmak için zorlamamıştır. ilişkiye başlamadan önce söyleyebilirdin ya da o kafadaki biriyle evlenme kararı almamalıydın. iki kere diktirdim tutmadı falan yazmışsın oda neredeyse imkansız bir durum naptılar nakış ipiyle mi diktiler. bilemedim.
Kızlar doktora mesaj attım tekrar işleme gelemiyorum bu bi kaç gün icinde sürtünme yasarsam kanama olur mu dedim . “Kuvvetli sürtünme olursa kanayabilir” yazmış bu konuda düşünceleriniz neler. Bugün islemin 29.günü sürtünme yaşayacağım gün 32.günü olacak . Yorum ve tahminlerinizi bekliyorum
Sen ciddi misin ? Foto atsana bana soktayım suan yanlış bilgidir umarım.
Üyelerden vagina resimleri isteyen sayın “fake hesap”, hymenoplastiyi merak edip hikaye uydurdunuz dayanamayıp tekrar neden iki defa hymenoplasti oldum diye yazıp sonra” hymenoplasti sonrası bilmem kaç gün sonra, tekrar sürtünme ile ilişki” mesajları yazarsınız?
Bayan arkadaşınız yok mu? Neden burada milleti rahatsız edip sapıklık yapıyorsunuz? Birileri uyandı diye de burada ayrı bir konu açıp dikkati dağıtmaya çalışıyorsunuz? Bir bitmediniz... Mune K Kazen .
Baksana oluk oluk kan aktığına görehabire sürtünüyormuymuş
alev almasa bari
Demek dr kuvvetli sürtünme olursa kanayabilir demiş Belli yani vardı bir akıl hocası, yoksa nerden bilsin o derece sürtünmeyiÜyelerden vagina resimleri isteyen sayın “fake hesap”, hymenoplastiyi merak edip hikaye uydurdunuz dayanamayıp tekrar neden iki defa hymenoplasti oldum diye yazıp sonra” hymenoplasti sonrası bilmem kaç gün sonra, tekrar sürtünme ile ilişki” mesajları yazarsınız?
Bayan arkadaşınız yok mu? Neden burada milleti rahatsız edip sapıklık yapıyorsunuz? Birileri uyandı diye de burada ayrı bir konu açıp dikkati dağıtmaya çalışıyorsunuz? Bir bitmediniz... Mune K Kazen .
Hamile de kalmıştır ama anlamamıştır, kimyasal gebelikle atmıştır vicüdü.Elbiseyle sürtündünüz, kanlar boşaldı, bekaret gitti, dikiş tutmadı. Hıhı peki...
Bunun için senden ayrılmasa bile yılalr içinde aklına takılır bence. Nişanlınla yaşadın mı bişiler? Erkekler ne kadar relax görünse de takar bunu bence konuşHerkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24
Aslında şimdi düşününce şuda bir soru dikilip dikilmediğini kendi deyimiyle tutup tutmadığını tekrar birliktelik olmadan nasıl anlamışİlişki olmayınca yırtılma nasıl olsun? Yırtılmadıysa neyi dikmeye çalıştılar? Kan geldiyse yırtılmış,bunun adı ilişki olmuyor mu? Kafalar karışık.
Nişanlınız bakir mi eger Degılse sizden bakıre olmanızı istemeye hakkı yokHerkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24