O gece ne yapacağım ?

Ne

Konu ismi ne ?

Cinsellikte sorumluluk alma/ almama konusunda sizin konunuzla benzerlik gösteriyor.

Valla canım kusura bakma ama ben bağlı okuyunca dedim heralde gerdek gecesinden korkuyosun ama bi okudum ki gerdek gecesi hak getire madem korkucaktın sürtünerek başına silah dayamadılar heralde kendinize acıyın bence kadın olarak kendinizi bu kadar düşürmeyin yazık size ha yaşıyacaksanız da akan kanın peşine düşmeyin ozaman

Sizin vajina hakkında bi şey bilmediğinize ikna oldum ben. Ya da ben hiç bi şey bilmiyorum 😬

Kızlık zarınız vajinanın dışında mı? yoksa yarı kıyafet dediğiniz kıyafet bedenin üst bölümünde miydi? Bacaklardan akacak kadar kan kısmına değinmiyorum bile 😬😅 hikaye trol değilse hezeyan içinde olabilirsiniz 🤔

Kızlar suan yazdığınız mesajlara katıldıklarım da oluyor katılmadıklarımda suan aaa hadi benim durumumu yargılayın amacıyla açmadım bu konuyu . İcinde bulunduğum durumu söyledim ve Düşüncelerinizi acımasız kelimelerle de anlatabilirsiniz bence . Suan biraz karşınızdaki insanın zaten normal bi pskolojide olmadığını düşünerek sağlıklı düşüncelerinizi daha güzel bir dille anlatırsanız mutlu olacağım .

Burada bu kadar kadınız. Benim bildiğim kan öyle adetmiş gibi bacaklardan akmaz. 3-5 damla bişey. Aksini yaşayan varsa parmak kaldırsın da bilmediğimiz bişey öğrenelim😐 hem de sürtünmeyle vay vay vay:kahve: Hadi oldu diyelim nişanlını sen tanırsın nasıl bir kafa yapısına sahip? Kabullenmeyecek birisiyse ayrıl bence. Bir ömür laf çarpması bitmez.

Aynen öyle-şarıl şarıl bir durum yaşayan var mı :KK53:

Kan kan diye kuduranlar bekareti bi dokuya indirgediler ya pes. Siz zaten sevişmişsiniz sevgilinizle ister kanayın ister kanamayın. Nişanlınıza elime erkek eli değmedi ayağı yapmadıysanız anlatın olduğu gibi. Bununla yaşanır mı ya diktirmek ne kimi kandırmış oluyorsunuz böyle yaparak?

Herkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24
Yok olmaz oyle o sürtünme değildir sen zevk heyecandan anlamamissindir.Üstünde ki cokkkk inceymis ama herhalde.Bence nişanlınla konuş yalansız basla yapamam diosan piyasada yapay zar var yapay kan var top gibi bi sey var.Neler neler birini yaparsin ama kul hakkıyla yalanla nasıl yasarsin bilemedim.

Burada bu kadar kadınız. Benim bildiğim kan öyle adetmiş gibi bacaklardan akmaz. 3-5 damla bişey. Aksini yaşayan varsa parmak kaldırsın da bilmediğimiz bişey öğrenelim😐 hem de sürtünmeyle vay vay vay:kahve: Hadi oldu diyelim nişanlını sen tanırsın nasıl bir kafa yapısına sahip? Kabullenmeyecek birisiyse ayrıl bence. Bir ömür laf çarpması bitmez.
Vallaha mı? Ben de cahilmişim bu konuda.😅 Taşlamayın sakin haa! 😂 2 damla için yer yerinden oynuyor yüzyıllardır ya rabbim!😃😃

Kız zaten yaptığından pişman napsın kendini mi öldürsün, ömür boyu yalnız mı kalsın. Dürüst olun toplumumuzun %90ı bu durumu kabul etmiyor. Ne şekilde olursa olsun

Kendini öldürmek ne alaka evlenemeyen insanlar kendini mi öldürüyor? Eğer dürüst olmuyorsa, karşısındaki insanı diktirme vb şekillerde kandırıp aptal yerine koyuyorsa böyle evleneceğine evet ömür boyu yalnız kalsın. Herkes evlenmek zorunda değil. Sözüne inanmayacak kişiyle evlenmesi zaten hata. Toplum sizin kendi sınırlı çevrenizden ibaret değil. Konu sahibi daha kendisi kabullenmemiş ki toplumdan kabullenmesini beklesin.

Salak salak konular açmayın ya.. Kıyafetlerle sürtünme olmuş da oluk oluk kan gelmiş de ya bi git yani.
Bi de nişanlısı da inanmayacakmış. Bunu kime anlatırsan anlat inanılacak bir tarafı yok.
Sürtünmeden kasıt vajina duvarından servikse doğruysa o zaman inanılır bişey oluyor kan kısmı hariç!
Trollüğün bile mantıklısı azıcık ince esprili olanı güzel. Valla sinir oldum

Yani benim yaşadığım yerde de evlilik önemli mesela,ama düşünüyorum biri beni bekaret yüzünden reddetse sanırım sevinirim,çok sevdiğim bir adam bile olsa.Düşünsenize o adam çocuğunuzun babası olacak,belki ileride kendi kızını da böyle baskı ve korkularla büyütecek,en güzel yıllarında ''ya evlenemezsem'' diye kafayı yiyecek o kız.Sonsuz döngü resmen,hiç çekemem herkes istediği hayatı yaşamakta özgür olmalı.Sanki erkekleri bilmiyoruz,hepsi fırsat arıyor biriyle yatmak için iş evliliğe gelince hepsi sanki o günleri ben yaşamışım gibi ''ben el ele bile tutuşmamış bir kız istiyorum'' diye paşa paşa söylüyorlar,siz de sanki çok doğru bir şeymiş gibi şöyle zar operasyonu böyle zar tutturma kafayı bozuyorsunuz bunlarla.Salın gitsin ya,beğenmeyen dönsün kendine baksın,biraz rahat olun bir kere geldiniz dünyaya gerçekten bu çileye değer mi ?

iste bende böyle bi toplumda büyüdüm evet o an onu yaşadım sonra pişman oldum belki suan bende kabul edemiyorum dogru ama kendisini de cok seviyorum bu memleketten gidip çok uzak yerlere bu isi kabul edecek bi insan tabi ki çık fazla benim etrafımda arkadaşlarımda bile oldu ama sanırım ilk olarak hem ben kabul edemiyorum ikinci olrak kendisini çok seviyorum söylersem bitecek göze alamıyorum bi kere yaptığım hata için bitmesine😞

Konuyu ciddiye alamıyorum 😅 konuyu açan kadın mı erkek mi bilmiyorum ama kesin ergen 🤦🏻‍♀️
Bak kuzum iyi ya da kötü ne yaşandıysa yaşanmıştır. Ama yana yıkıla pişmanım böhüüü diyeceğini bildiğin şeyleri yapma. Bi karar alıyorsan kendine güvenerek al, elaleme göre değil. Seni yargılayacak, inanamyacak kolından tutup dr a götürecek kafadaki adamla
Da evlenme. 😘

iste bende böyle bi toplumda büyüdüm evet o an onu yaşadım sonra pişman oldum belki suan bende kabul edemiyorum dogru ama kendisini de cok seviyorum bu memleketten gidip çok uzak yerlere bu isi kabul edecek bi insan tabi ki çık fazla benim etrafımda arkadaşlarımda bile oldu ama sanırım ilk olarak hem ben kabul edemiyorum ikinci olrak kendisini çok seviyorum söylersem bitecek göze alamıyorum bi kere yaptığım hata için bitmesine😞

Seni tutup doktora götürecek adam sana güvenmiyordur,ayrıca çok da umurunda değilsindir.Gözünü aç,aşk sevgi böyle şeyler değil.Ömür boyu sana güvenmeyen biriyle hayat sana zindan olur.
Eğer nişanlın gerçekten de ''neden kanamadı,yürü doktora'' kafasında biriyse zaten hiç devam etme bu ilişkiye,değer ver kendine biraz.

X