O gece ne yapacağım ?

Bir arkadaşım kız arkadaşına söylememiş ama öyle sürtünürlerken içine girmiş ve çok az kanamış. Kız sonradan, kanama oldu, dediğinde de içine girmedim zedelenmiştir demiş böyle bir durum da yaşamış olabilirler oluk oluk kanamaya inanmasam da. Oluk oluk kanayacak olsa benimki kanardı diye düşünüyorum. Sevişmiyorduk da o esnada, ıslak vs değildim elle gitti zar.

Bir de benim ilk ilişkimde erkek arkadaşıma dönüp olmadı demiştim, o da içindeyim şu an dediğinde gözüne far sıkılmış tavşan gibi bakmıştım. Anlamamıştım hiçbir şekilde içimde olduğunu. Hatta hep böyle mi olacak hiç hissetmeyecek miyim diye ağladığımı hatırlarım. Sadece tuvalet hissi ve dışına bir baskı hissediyordum.

Sen ciddi misin ? Foto atsana bana soktayım suan yanlış bilgidir umarım.

Üyelerden vagina resimleri isteyen sayın “fake hesap”, hymenoplastiyi merak edip hikaye uydurdunuz dayanamayıp tekrar neden iki defa hymenoplasti oldum diye yazıp sonra” hymenoplasti sonrası bilmem kaç gün sonra, tekrar sürtünme ile ilişki” mesajları yazarsınız?

Bayan arkadaşınız yok mu? Neden burada milleti rahatsız edip sapıklık yapıyorsunuz? Birileri uyandı diye de burada ayrı bir konu açıp dikkati dağıtmaya çalışıyorsunuz? Bir bitmediniz... Mune K Kazen .

habire sürtünüyormuymuş
alev almasa bari

Demek dr kuvvetli sürtünme olursa kanayabilir demiş Belli yani vardı bir akıl hocası, yoksa nerden bilsin o derece sürtünmeyi

bekarete 21. yüzyılda bu kadar önem verilmesine inanamıyorum. endişenizi anlıyorum ancak 20li yaşlarında genç bir kadının cinsel olarak aktif olmasının hiçbir tuhaf yanı yoktur/olamaz zira cinselliğin biyolojik olarak yemek yemekten uyumaktan farkı yoktur. eğer bunun için ayrılacaksa/sorun çıkaracaksa zaten böyle biriyle birlikte olmamanız gerekir kadın olarak kendinize olan saygınızdan dolayı. maaleaef ülkemizde bütün bunlar bastırılmış cinselliğin sonucu ve yine bütün yük kadınlarda. bu konuda en üzüldüğüm nokta bu denli saçma bir nedenden dolayı vücudunuza 2 kez operasyon geçirerek zarar vermeniz oldu. çok geçmiş olsun.

Bunun için senden ayrılmasa bile yılalr içinde aklına takılır bence. Nişanlınla yaşadın mı bişiler? Erkekler ne kadar relax görünse de takar bunu bence konuş

İlişki olmayınca yırtılma nasıl olsun? Yırtılmadıysa neyi dikmeye çalıştılar? Kan geldiyse yırtılmış,bunun adı ilişki olmuyor mu? Kafalar karışık.
Aslında şimdi düşününce şuda bir soru dikilip dikilmediğini kendi deyimiyle tutup tutmadığını tekrar birliktelik olmadan nasıl anlamış

eşini kandırmaktan bahsediyorsun şuan
Hiç hoş değil bak gerçekten
eşinize her şeyi açıklamalısınız açıklamaycaksanız evlenmeyin

açıkçası kimse kimseye eşi dahil olsa bile onunla önce olmuş bir ilişkiyi açıklamak durumunda değildir. ne yaptığını vs açıklamak zorunda değilsin

Nişanlınız bakir mi eger Degılse sizden bakıre olmanızı istemeye hakkı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…