O gece ne yapacağım ?

Aysetutac12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
183
40
34
Herkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24

Bence hiç konuşmayın. Sanki ilişkiniz yokmuş gibi düşünün. Zaten ilişki olmadığı için gerçekte tecrübeniz yoktur. Akıllı biri diktirsen de heyecansızlığından anlıyor.

Elbiseyle sürtündünüz, kanlar boşaldı, bekaret gitti, dikiş tutmadı. Hıhı peki...
Elbise var yazmamışım , yarı elbise var ne anlıyorsunuz ?Herseyi olduğu gibi anlattım arkadaşlar lütfen gereksiz yorum yapanlar yazmasın .

İlişkiye girmek deyince benim aklımda sadece bir organın başkan bir organa girmesi falan gelmiyor. Sonuç olarak başka bir insanla fiziksel olarak ilişki kuruluyor, ilişki yaşanmış aranızda...Her neyse, hayatına aldığın insan bunu sorun edecek bir insansa en baştan söylemen en mantıklı olanmis gibi geliyor. Ailene söyleyemezsin, eş adayina söyleyemezsin, dikilemiyor. Zor konu, ama üstünüzde giysiler varken kanlar boşalmasi daha da zor bir konu

troll olduğunu düşünüyorum ama eğer değilsen sana laflar hazırladım. sanki sen değil de başka biri yaşamış gibi anlatman peki? bir anda nişanlandık, ne olduğunu anlayamadık, şöyle böyle. yani sen şimdi sırf ilişkiye girmedin diye bakire olduğunu mu sanıyorsun, sadece sürtündün diye? iyi alev çıkarmamışsınız. kusura bakma ama ailenin böyle olduğunu bile bile bunları yaptıysan sonucuna da katlanırsın. bir de diktirmeye çalışmışsın iki kez. hem yalancı hem de ikiyüzlüsün madem yaptın bir şey arkasında dur duramayacaksan da yapma.

Arkadaşlar herseyi olduğu gibi yazdım yok dürüst ol yok komik ne diyorsunuz siz ya ??? Lütfen iyi okursanız anlarsınız burda tanımadığım insanlara yalan söyleyecek halim yok gerçekten çaresiz hissettim ki buraya yazıyorum sizin bu değişik yorumlarınızı okumak için değil . Eleştiri yapabilirsiniz ama yazdığım şey yalanmış gibi konuşmayın lütfen

Böyle bir şey mümkün değil. Siz farkında değilsiniz sanırım ama baya baya ilişkiye girmişsiniz. Bakire olmak demek her şeyi yapıp zarın yerinde durması demek de değil ayrıca. Madem aile yapınız, çevreniz, kültürünüz bunu kaldıramayacaktı kendinize hakim olmalıydınız. Gidip gidip diktirmeyi bırakın bence, rahat bırakın artık. Evleneceğiniz insana açık açık anlatırsınız, bunu dert edecek, yüzünüze vuracak biriyle de evlenmeyin zaten.

Bak güzel kardeşim, bacaklarımdan kanlar akıyordu deyip bir sürü kadını korkutma bu birincisi, ikincisi hiç ilişki yaşamadım deme nasıl olduğu önemli değil ama bir şekilde yaşamışsın işte
Son olarak dürüst olup herşeyi anlat, eğer seni seviyorsa problem olmaz, ama kabul etmezse zaten isabetli bir karar olur ayrılmış olursunuz
Dürüstlükten zarar gelmez hiçbir zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…