O gece ne yapacağım ?

Keske basinizdan gecen bu olayi nisanlanma karari almadan soyleseydin tam tersini dusun esin sana hicbirsey soylemiyor ogun soyluyor ne hissederdin

Kız zaten yaptığından pişman napsın kendini mi öldürsün, ömür boyu yalnız mı kalsın. Dürüst olun toplumumuzun %90ı bu durumu kabul etmiyor. Ne şekilde olursa olsun
Hiçbir kadınla ilişkisi yok diye bildiğiniz kocanızın geçmişinde başka kadınlarla sürtündüğünü, vajinalar görüp bekaret bozduğunu öğrenseniz sorun olmaz sizin için demek ki.

Ne
Konu ismi ne ?

Bunu ben biliyorum . Nişanlım kanamaynca doktora gtmek isteyecek acaba esnek mi geri de mi diye öğrenmek merakından
Valla kan gelmeyince sizi tutup doktora götürecek bir hödükle evlenecekseniz benim diyebileceğim bir şey yok. Bile bile lades bu oluyor sanırım.

Alet mi? Kadin olduguna emin misin?

Hiçbir kadınla ilişkisi yok diye bildiğiniz kocanızın geçmişinde başka kadınlarla sürtündüğünü, vajinalar görüp bekaret bozduğunu öğrenseniz sorun olmaz sizin için demek ki.
Böyle davranan biri kendini kandırır zaten karşındakini değil. Vicdan meselesi

Sözünüze inanmazlar mı ?
Söz senettir aslında. Zar'ı hala önemseyen, bunu hayatını birleştirme kararından vazgeçecek kadar hayati bir mevzuya döndürenler kaldı mı sahiden ?
36 yaşında evlendim; 10 aylık evliyim; ilk birlikteliğim de eşimdi. Düşünüyorum da ben bu adamı seçerken böyle şeyleri önemseyip önemsemediğini hiç sorgulamadım. Ha zaten ben ilk ilişkimi kocam dediğim insanla yaşamak istediğimden ve bunun arkasında kaldığımdan yaşamım boyunca problem de olmadı. Ama tercihim eşimden önce başka biri ile birlikte olmak olsaydı ve eşim bunu önemseyip beni bıraksaydı ben buraya konu açıp ne yapayım diye düşünmez; postayı önce ben koyardım.

Göğsünüzü gere gere isteyerek yapmışsınız sonuçlarına da katlanacaksınız. Sürtünmeyle gerçek ilişkinin farkı ne? Ben size söyleyeyim ben istediğimi yaşayayım ama zara bir şey olmasın zar çok önemli demek oluyor sürtünme. Sevişmiş misiniz evet vajinanıza girip girmemesinin bence önemi yok. Sürekli yaşadığım yer, insanlar diyip durmuşsunuz ama kabullenin siz de aynı onlar gibisiniz. Farkınız yok. Bunu yüzünüze vuracağını düşündüğünüz adamla koşa koşa evleniyorsunuz. Mutluluklar ne diyelim

Tam da buna benzer şeyler yazacaktım. Daha yaşadığı ilişkinin arkasında durmayıp ben ilişki yaşamadım diyor. Bal gibi de yaşamış. Bacak arasına bir şey olmasa da yaşanır ilişki ayrıca.

Üstelik internet çağındayız. Konu sahibi keşke bu konuda bilgi sahibi olsaymıs, hem ilişki öncesinde hem sonrasında.

Kuzum bu kadar dert ediyorsun, inanmayacaklar sadece sürtüştüğümüze diyorsun, diktirme yolları arıyorsun e madem aradaki yılları boş geçirmeseydin. Boşu boşuna gitmiş oldu o zar. Ne olacak?

Burada bu kadar kadınız. Benim bildiğim kan öyle adetmiş gibi bacaklardan akmaz. 3-5 damla bişey. Aksini yaşayan varsa parmak kaldırsın da bilmediğimiz bişey öğrenelim hem de sürtünmeyle vay vay vay Hadi oldu diyelim nişanlını sen tanırsın nasıl bir kafa yapısına sahip? Kabullenmeyecek birisiyse ayrıl bence. Bir ömür laf çarpması bitmez.

Mümkün değil sürtünmeyle bozulması mümmküünn değilll herkes geçti o yollardan belliki girmiş içine ve senin o girme anında hissetmemen neredeyse imkansız içinden çıktığında bile o acıyla sanki hala içinde birşey kalmış gibi uyuşuyorsun.
Yargılama asla yok ama tutarsız cümlelerin var. üniversitede ayrı şehire gitmene izin veren ailen eminim seni yaşadığınız yerdeki çocukla nişanlanmak için zorlamamıştır. ilişkiye başlamadan önce söyleyebilirdin ya da o kafadaki biriyle evlenme kararı almamalıydın. iki kere diktirdim tutmadı falan yazmışsın oda neredeyse imkansız bir durum naptılar nakış ipiyle mi diktiler. bilemedim.

Bunu ben biliyorum . Nişanlım kanamaynca doktora gtmek isteyecek acaba esnek mi geri de mi diye öğrenmek merakından

Doktora mı gitmek isteyecek ????
Topluma atmayalım ozaman zar önemli suçunu. Kanamayınca siz de bir cevap vereceksiniz ve eşiniz buna inanmayacak öyle mi ?
Salın gitsin.

Siz ilişki yaşamışsınız bir kere.Dürüst olun nişanlınıza,bak ben böyle bir hata yaptım çok pişmanım deyin.Kabul etmezse de yol verin gitsin.Biraz gururlu olun.Sizi geçmişteki pişmanlığınız yüzünden bırakıp gidecek adamı ne umursuyorsunuz ? Yaşadığım yerde ayıp demişsiniz,ee dünya bir tek yaşadığınız yerden mi ibaret ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…