- 2 Haziran 2016
- 838
- 391
- 33
-
- Konu Sahibi Aysetutac12345
Sorun o değil ki tabi oyle olur normal yani saldir saldır bisey gelecek hali yok ben sadece 5 6 günden sonra olan var kısmına takıldım böyle olması için ya çok kalın yada o işin yapılamadığını düşündüm onu yazarken@yrncrn aynen söylediğim şekilde bozuldu bekaretim ve bacaklarımdan kan akmadı biyer kesilirde hafif bir kanama yaşanır o şekildeydi ben emin olmadığım birşey hakkında konuşmam. ANladınız orada akşam galiba burda gece oldu iyi geceler
Sorun o değil ki tabi oyle olur normal yani saldir saldır bisey gelecek hali yok ben sadece 5 6 günden sonra olan var kısmına takıldım böyle olması için ya çok kalın yada o işin yapılamadığını düşündüm onu yazarken
bilmıyorum sebebini muhtemelen öyledirAynen kız ya ilişkiye girmiş haberi yok. Yada bizi yiyor ilişkiye girmedim diye. Yada az girmiş azdan kızlık zarı bozulmaz diye dusunmustur. Ve sonuc bazı kızların zarları daha içerde bazilarının daha onde olabiliyor. Ama nişanlısına soylerse kesin ayrılırlar.
Sen de yancısısın herhalde, okudum da dalga geçiyorum. Konuyu okudum ve inanmadım.Ergen irisi tipler sardı burayı coronadan beri sözüm meclisten içeriDoktoea gitrik baktırdık bozulmuş diyo kız okumadınmı?
Konuştuklarına dikkat et. Site senin babanın malı degil. Sen kimsin ki dalga gececeksin? Eger inanniyorsan yorum yapmayacaksın. Bukadar basit. Burada kimseye hakaret etme gibi bir şansın yok.Sen de yancısısın herhalde, okudum da dalga geçiyorum. Konuyu okudum ve inanmadım.Ergen irisi tipler sardı burayı coronadan beri sözüm meclisten içeri
Oncelikle yaptiginizin yalnis birsey oldugu bilincinde olmanizi dilerim. Ikincisi zarin bozulmasi deyil onemli olan size namehrem bir erkekle surtunmeniz, oynaşmaniz. Haram ve iyrenc amellerde bulunmaniz. Zar sadece bir araç bunu anlamak için. O yuzden iliskiye bile girmedim demeyin. Ruhen zaten iliski yaşamişsiniz. Hem zar bozulduysa elbet az da olsa birlesme oldu. Umarim virusden sonra çikiş yolu bulur ve birdaha tekrarlamazsiniz. Evlendikden sonra da zarin yoklugunu firsat bilmezsinizHerkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24
insanların tepki göstermesi cinsel birliktelik yaşayıp bakire olduğunu iddia etmen. mühim olan penetrasyon gerçekleşmesi değil. bir adamın yanında soyunup birbirinize dokunmanız tabi ki cinsel birlikteliktir. masum olmaya çalışmana kızmış insanlar haklı olarak. bakın ben günlerce tecavüze uğradım bir yere kapatılıp. üstelik vajinama sopa gibi şeyler de sokuldu işkence olsun diye. yaşım da küçüktü ama yine de şırıl şırıl kanamalar yaşamadım. sadece bacak aramı kanlandıracak yapışkan kanlar vardı oradan çıktığımda. üstelik doktor ciddi travma olduğunu söylemişti vajinamda. tüm bunların üstünden 9 sene geçti. 4 sene kadar destek aldım. normal bir genç kız gibi yaşamak istedim aşklarımı, sevmek istedim ama yeni hayatımda bu olayı detaylarıyla anlatmak yerine, ilişkiye başlamadan önce hep bakire değilim, sorun olur mu diye sordum. benim sizden daha çok bakireyim demeye hakkım var halbuki, çünkü ben bir sapık yüzünden günlerce işkence gördüm. tüm mahkeme kayıtlarım ve doktor raporlarım olmasına rağmen cinsel ilişki yaşamadım diyemiyorum. kimse sizi yaşadığınız ilişki yüzünden yargılayamazdı dürüst olsaydınız. ve sonuna kadar destekçiniz olan kızlar olurdu burada muhakkak.Herkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24
Duyduğum kadarıyla düğünden bi kaç gün önce çizik attırıyorlar vajinanın içine orada yara oluşuyor haliyle berabr olunca da o yara kanıyor.. Öyle bişey duymuştum araştırın isterseniz ama ne kadar doğru bilmiyorumKızlar suan yazdığınız mesajlara katıldıklarım da oluyor katılmadıklarımda suan aaa hadi benim durumumu yargılayın amacıyla açmadım bu konuyu . İcinde bulunduğum durumu söyledim ve Düşüncelerinizi acımasız kelimelerle de anlatabilirsiniz bence . Suan biraz karşınızdaki insanın zaten normal bi pskolojide olmadığını düşünerek sağlıklı düşüncelerinizi daha güzel bir dille anlatırsanız mutlu olacağım .
Konu sahibi erkek üye zaten, jinekoloji sayfalarında üyelerle fotoğraf atmışlar birbirlerine. Kim neden hortlattıysa konuyu...Duyduğum kadarıyla düğünden bi kaç gün önce çizik attırıyorlar vajinanın içine orada yara oluşuyor haliyle berabr olunca da o yara kanıyor.. Öyle bişey duymuştum araştırın isterseniz ama ne kadar doğru bilmiyorum
Korkma icine girmediyden eminsen kan falan sorarlarsa Ben kendimden eminim doktora gidebilirim de bence goturcegini zannetmiyorum erkekler simdi kana bakmiyor bence bozulup bozulmadigini onlar biliyor bence hic korkmaHerkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24
İyide illaki kanama olucak diye bir şey yokki hiç ses çıkarma.Ben hiç ilişki yaşamadığım halde benim kanamam olmadı.Ve eşim sormayı bırak ima bile etmedi.Sen kasarsan oda huzursuz olur.Hiç çaktırmaHerkese merhaba ben 20 yaşındayken vajinamla ilgili bi bilgim dahi yokken sevgilimle gündüz gözüyle üzerimizde yarı elbiseler varken sürtünme yaşadık ve ayağa kalktığımda bacaklarımdan kanlar aktı. ikimizde sok olduk çünkü ne olduğunu anlayamadık. Ertesi gün doktora gittik ve bozulmuş dedi . Daha sonra bir kere bile iliski yaşamadım sırf bozuldu diye izin vermedim pskolojim çok bozuldu bir sene kadar Devam ettik ve sonra başka sebeplerden dolayı ayrıldık . Benim ailem ve yaşadığım şehir bunu kabul etmeyecek bi yerdi . Şehir dışında uni okuyordum orada başıma gelmişti. Sonra dikime başvurdum ve islem başarısız oldu . İkinci bi yıkım daha yaşadım. hem Hiç iliski yaşamamıştım hem diktirmiştim ve ilk başladığım noktadaydım . Sonra hayatıma biri girdi 2 yıl kadar sevgiliydik çok seviyorduk birbrmzi ama ben evlenmeye cesaret edemiyordum bu olayı da söyleyemiyordum çünkü dediğim gibi yaşadığımız yer ve insan kafaları bu olaya müsait değil . Daha sonra ailesini göndermek istedi ve bi anda nisanlandık. Sonra ben nisanlıyken 2 ay önce çok zor şartlarda yine diktirdim ve yine tutmadı hem hiç iliski yaşamadım hemde başarısız iki sonuçla yine başladığım noktaya geri döndüm . Eğer virüsten dolayı ertelenmezse haziranda ertelenirse Temmuz Eylül gibi dügünüm var ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar psikolojik olarak bitik durumdayım bu durumu paylaşabileceğim ne ailem var nede kendisine söyleyemiyorum kendisiyle evlenmek çok istiyorum belki bu durum için benden ayrılmaz seviyor beni biliyorum ama yarın oburgun bi kavga da edeceği bi kelime beni çok yaralar hiç bilsin istemiyorum . Çünkü göğsümü gere gere isteyerek yaptım ve sonuçlarına katlanırım da diyemiyorum lütfen fikirlerinizi bekliyorum . O geceyi nasıl atlatabilirim ( tekrar sölüyorum 1 kere bile iliskiye girmedim ). Şuan yaşım 24