- 16 Haziran 2011
- 14.853
- 62.201
evet düğünde bize talın takılar ve üzerine bizim çektiğimiz kredi ile alınan ev düğünde hiç destek olmadılar ev alırken yardı ederiz diye .eşim siz düğüne karışmayın ev alırken yardım edin dedi.. kendi evleri var.ama kv oğlum benim üzerime yapın evi bana moral olsun dedi.eşim de nasılsa tek çocuğum ölüp gitseler yine bana kalacak dedi.
asıl sebep başka tabi bebek doğdu bebeğe adını koydurdu hadi boşanın artık ben kızımı vermem sana demeye başladı (torunu için)
yani boşandırma niyeti var tabi bunun için de çabalıyor. malum boşanmalarda da mal paylaşımı yarı yarıya. gelini boşatırken evi istemesin diye yaptılar. eşim de uydu annesinin sözüne.
canım 3 avukat ile görüştüm ispatlayamıyorum.Eşiniz neye kime uyarsa uysun , boşanma durumunda o malın hangi para ile alındığını ispatlayabilirsiniz ve mal kaçırmaktan suçlu bulunur eşiniz. Hakkınızı alırsınız.
canım 3 avukat ile görüştüm ispatlayamıyorum.
kredi tüketici kredisi. eşim itiraf etmediği sürece ispat durumum yok maalesef. takılar için de kendi isteği ile harcadığını söylediklerinde bişey yapamazsın dedi avukat. kredi tüketici için çekilmiş konut kredisi değil. evi eşim söylemediği sürece ispat durumum yok.boşanma durumunda mhkemede yine uğraşırım ama şuan boşanmak yok aklımda çünkü ailesinin dışında eşimle sorunum yok.
ha bu ev konusunda affetmiyorum o ayrı.
canım 3 avukat ile görüştüm ispatlayamıyorum.
kredi tüketici kredisi. eşim itiraf etmediği sürece ispat durumum yok maalesef. takılar için de kendi isteği ile harcadığını söylediklerinde bişey yapamazsın dedi avukat. kredi tüketici için çekilmiş konut kredisi değil. evi eşim söylemediği sürece ispat durumum yok.boşanma durumunda mhkemede yine uğraşırım ama şuan boşanmak yok aklımda çünkü ailesinin dışında eşimle sorunum yok.
ha bu ev konusunda affetmiyorum o ayrı.
Neden tüketici kredisi? Faiz oranı daha fazla değil mi neden konut kredisi çekmediniz
sizin gibi kadını öpüp başına koymalıEsim evlenene kadar ailesinin ev kirasi da dahil tum masraflarini karsilamis. Evlenirken dugun ev esyasi takilar vs herseyi esimle ben birlikte yaptik hatta ailesinin dugunde giydigi kiyafetleri bile esim aldi. Daha da bitmedi biz nisanliyken babasinin kumar borcu icin esim kredi cekmis 1 kurusuna dokunmadan babasina vermis simdi bir de 60 milyar o borcu oduyoruz. Herhalde benim kadar enayi salak yoktur dunyada. Ama bundan sonra 1 kurus verdigini duyarsam da bosarim orasida ayri
Konut kredisi çekselerdi ev kredi sahibinin üstüne olacaktı, muhtemelen o yüzden tüketici kredisi.
maalesef kendi ellerimle götürdüm verdimDüğün kasetiniz delil olarak sayılıyor. O altınların nereye gittiğini açıklamak zorundalar. Hani Allah korusun günün birinde lazım olursa aklınızın bir köşesinde bulunsun.
evet aynen öyle.Konut kredisi çekselerdi ev kredi sahibinin üstüne olacaktı, muhtemelen o yüzden tüketici kredisi.
Ev annenin üstüne olsun diye fazladan faiz ödüyor adam şaka gibi yaa
maalesef kendi ellerimle götürdüm verdim
çünkü o zamanlar kv çok mülayim anlayışlıydı. ağzı iyi laf yapar.
mahkeme de kv ye bişey yapamıyorum kanıt ta yok. olası boşanma durumunda eşimden hesap sormam gerekiyor...
yaklaşık 7-8 ay bununla ilgili koşturdum durdum ama elimde kanıt yok. sanırım bunu daha önceden planlamışlar ona göre yapmışlar.
eşim ev kredisi çıkmadı dedi. kredi işlemlerini o yaptı konut kredisi çıkmadı dedi. daha sonra kefil ile tüketici çektikNeden tüketici kredisi? Faiz oranı daha fazla değil mi neden konut kredisi çekmediniz
Teşekkür ederim. Esim kıymet bilir çok sükür ama ailesi icin ayni seyi soyleyemeyecegim malesefsizin gibi kadını öpüp başına koymalı
evet aynen öyle.
çok fazla kredi ödeyeceğiz dedim eşim ev kredisi çıkmadı dedi.
3-4 banka ile görüştük ne hikmetse 50 bin tüketici veren banka ev kredisi vermiyor dedi çıktı.
maalesef kendi ellerimle götürdüm verdim
çünkü o zamanlar kv çok mülayim anlayışlıydı. ağzı iyi laf yapar.
mahkeme de kv ye bişey yapamıyorum kanıt ta yok. olası boşanma durumunda eşimden hesap sormam gerekiyor...
yaklaşık 7-8 ay bununla ilgili koşturdum durdum ama elimde kanıt yok. sanırım bunu daha önceden planlamışlar ona göre yapmışlar.
evet maalesefGaz vermek gibi olmasın çok pis ütmüşler seni
Anne baba çocuğunu büyüttü , okuttu , meslek sahibi olması için çabaladı. Daha ne yapsın , canını mı versin aileler ?
Bu zihniyetle evlenenler , sonra dönüp anne baba evlerine bakıyor musun merak ediyorum gerçekten. Buzdolaplarında iyisinden beyaz peynirleri , etleri , kıymaları oluyor mu yoksa ayda bir az miktar hasret mi gideriyorlar bakıyor musunuz ?