'O' ailesine yardim ediyor mu?

Eşiniz neye kime uyarsa uysun , boşanma durumunda o malın hangi para ile alındığını ispatlayabilirsiniz ve mal kaçırmaktan suçlu bulunur eşiniz. Hakkınızı alırsınız.

Eşiniz neye kime uyarsa uysun , boşanma durumunda o malın hangi para ile alındığını ispatlayabilirsiniz ve mal kaçırmaktan suçlu bulunur eşiniz. Hakkınızı alırsınız.
canım 3 avukat ile görüştüm ispatlayamıyorum.
kredi tüketici kredisi. eşim itiraf etmediği sürece ispat durumum yok maalesef. takılar için de kendi isteği ile harcadığını söylediklerinde bişey yapamazsın dedi avukat. kredi tüketici için çekilmiş konut kredisi değil. evi eşim söylemediği sürece ispat durumum yok.boşanma durumunda mhkemede yine uğraşırım ama şuan boşanmak yok aklımda çünkü ailesinin dışında eşimle sorunum yok.
ha bu ev konusunda affetmiyorum o ayrı.

Düğün kasetiniz delil olarak sayılıyor. O altınların nereye gittiğini açıklamak zorundalar. Hani Allah korusun günün birinde lazım olursa aklınızın bir köşesinde bulunsun.

Ya bence annesi babası varlıklı da olsalar çocukları ona hediyeler alınca ne kadar mutlu olurlar. Bence siz de kendi ailenize böyle küçük hediyeler alın, sevindirin.
Nişandan sonra da paranızı biriktirirsiniz. Tabi ki eşinizi tanımaya çalışın, sürekli fuzuli masraf yapıyorsa, hiç geleceğinizi düşünmüyorsa sadece düğünde değil, ilerisinde de sorun çekersiniz.

Şahsen ben kendi ailemden isteyemeyeceğim şeyi eşimin ailesinden de isteyemem. Yani bana göre erkek tarafı diye yapmak zorunda değil. Eskiden kıs erkeğin ailesinin evine gidiyormuş ve bir işgücü oluyormuş orada. Şimdi öyle olmuyor, her şey karşılıklı. Benim kendi ailemin durumu düğün yapacak durumda olmadığı için masrafları ben üstlendim. Benim ailem masraflara karışmadığı için de eşimin ailesinin karışmasını hiç istemedim. Biz yaptık düğünümüzü. Zor oldu ama güzel oldu :)

Neden tüketici kredisi? Faiz oranı daha fazla değil mi neden konut kredisi çekmediniz

sizin gibi kadını öpüp başına koymalı

Canim durumları yoksa kendinz yaparsinz..eğer durumları sozlunun tarafının iyse bırak yapsınlar.en güzel zamanlarinizi borç ödeyerek niye geciresiniz.biz nisanimizi kendimiz yaptık.dugunumzde öyle olck gibi. Bırak düğün yapmalarını istemeyi bizden para istemesnler kafi....

Düğün kasetiniz delil olarak sayılıyor. O altınların nereye gittiğini açıklamak zorundalar. Hani Allah korusun günün birinde lazım olursa aklınızın bir köşesinde bulunsun.
maalesef kendi ellerimle götürdüm verdim
çünkü o zamanlar kv çok mülayim anlayışlıydı. ağzı iyi laf yapar.
mahkeme de kv ye bişey yapamıyorum kanıt ta yok. olası boşanma durumunda eşimden hesap sormam gerekiyor...
yaklaşık 7-8 ay bununla ilgili koşturdum durdum ama elimde kanıt yok. sanırım bunu daha önceden planlamışlar ona göre yapmışlar.

Evlenene kadar ufak tefek faturalara ve mutfağa yardımı oldu az çok bildiğim kadarıyla onun dışında da olmuştur ailesi bilemem herkes yapabilir sonuçta bende elimden geldiğince yapmaya çalışırdım hediyeler mutfak alışverişi falan kendi aileme Düğünümüzü ev eşyalarımızı herşeyi kendimiz yaptık ailesinin taktığı bir kaç takı dışındaKendi ailem yaptı ellerinden geldiğince herşeyimi Çok şükür ne karışanımız var ne laf söyleyenimiz insanın kafası daha rahat keşke aileler yardım edebilse ama yapmadıklarında yap demekte olmuyor bu yaşa kadar getirmişler buna da şükür

Konut kredisi çekselerdi ev kredi sahibinin üstüne olacaktı, muhtemelen o yüzden tüketici kredisi.
evet aynen öyle.
çok fazla kredi ödeyeceğiz dedim eşim ev kredisi çıkmadı dedi.
3-4 banka ile görüştük ne hikmetse 50 bin tüketici veren banka ev kredisi vermiyor dedi çıktı.

Ev annenin üstüne olsun diye fazladan faiz ödüyor adam şaka gibi yaa

Sitedeki avukat arkadaşlar bilirler ancak illa ki ispat edilir bu mal kaçırma. Düğün kaseti delil , evdeki yaşam kalitesi ve hesap dökümleri , kredi kartı harcamaları delil.

Adamın şaka gibi olması değil mesele , en büyük sorun adamın adam olmadığını görünce dönüp gidemeyen kadınlarımızın olmasında.

Ne düşünüyorsun eşin hakkında

Altınların var olduğunu düğün kasetiniz ispatlıyor. Bu paranın nereye harcandığı veya yaşam kalitenizde artış olup olmadığını da ekleyebiliyorlar dosyaya. Evinizdeki yaşam kaliteniz , aylık evinize giren para orantılı mı ? Orantılı değil ise bunu da öne sürebiliyor avukatlar. Ek olarak mal kaçırma davası güderseniz bu durumda evi alırken aldıkları altın parasını nereden bulduğunu ispatlamak zorundalar.

Dilerim lazım olmaz , olursa dişli bir avukat bulmanızı dilerim.

Gaz vermek gibi olmasın çok pis ütmüşler seni
evet maalesef
ilk zamanlar o kadar iyi mükemmel bir ortam ki bu işler olana kadar herkes melek ben itiraz edince hep suçladı eşim sen kötü niyetlisin paragözsün diye.
benim ilk hamilelik zamanlarım ben kendimi suçlamaya başladım anormal olan ben miyim diye...
hareketleri hep o yönde ..
eşim benim bu olay dışında ters kötü bişeyi olmadı. kötü huyu alışkanılğı yoktur. hani idare edilecek düzeyde bir erkek.
ben kendim rahatım hesap vermem dik başlı bildiğimi okurum o da pek karışıp müdahele etmez.
boşansam ev düzenimi kuramam .
bu ev muhabbetinden sonra da ben psikolojik baskı uygulamaya tam manasıyla kv taktiği uygulamaya başladım . haliyle bazı şeyleri değiştirebildim.
bu doğumdan sonra olanlar ilk baştta olsa gözüm kapalı boşanırdım. ama şimdi
eşimi seviyorum ben boşasam bir başkası ile evlenecek ki ikinci hanım zaten bunun ilk evliliği kv yüzünden bitti diye onlara yaklaşmayacak. kafa rahat eşim de geçinilecek biri. 1 ay yemek yapma neden yemek yok demez evi temizlemesem ev pis demez. evde de yönettiğinde ev işine yardım eder. ikinci eşim böyle olmayacak. hoş bir tane kızım var belki ikinci evliliğe cesaret edemeyeceğim. kv yüzünden, ev para pul yüzünden kocamın sıcaklığını sevgisini bırakıp gitsem beni mutlu etmeyecek.
ve kv ye yenilip gitmeyi kendime sindiremiyorum.
artıları eksileri önüme koydum eşimin artıları fazla geldi...

Ben canını versin mi yazmışım? Ben, çocuk yapıyorsam anne olmak için, onun herşeyini düşünmek zorunda olurum çünkü çocuğum benim inisiyatifimle dünyaya gelmiştir; eğitimi, yemesi, içmesi, gezmesi benim sorumluluğumdadır, sorumluluklarımı yerine getirmem çocuğuma lütuf değil gerekliliktir, görevimdir. Ben görevimi yaptım diye çocuğumdan bana katkıda bulunmasını beklemem meslek sahibi olduğunda. Buna hakkım da yok. Kendi ayakları üzerinde durabildiğini görüyorsam bu benim için yeterlidir. Ailelerin çocuklarını ekonomik güvence olarak görmesini saçma buluyorum. Bu yüzden evliliği biten insanlar var, oğlunun parasını gelininden kıskanan insanlar var bence hiç biri masum değil bunların. Dolayısıyla anne - baba - çocuk ilişkilerini de salt duygusal bulmuyorum bu da benim düşüncem katılmak zorunda değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…