tesekkur ederim ama ailesine maddi yardimda bulunmasa
ayda 100 yerine 200 ayiracak belki bu dugun ev masraflari icin
oglum biz yardim edemeyecegiz sen bize para harcamada demiyorlar, daha koparabildiklerini kar sayiyorlar adeta
aynı dediğinden. b.kunu çıkarıyolar üstüne üstlükte hep gururlu kibirli havalılar. 2 kişiyim öyle lüks yaşayamadım ben. Hep kendi annem babam bişeyler verdikce buzdolabım doldu. değilse alamadım bişey. Ailem yanıma gelip bikaç hafta kalıyordu, bol market alışverişini onlar sayesinde görüyodum. Halende öyle. Geçen gün gittiler yanımdan, aahanda hal ortada 1.50 kuruşum var :) İnsanın çok ağırına gidiyor, kendi ailem veriyor parayı market alışverişini ama ağırına gdiiyo insanın ya.Bu yaşıma kadar çalışmadım hep baba parası yedim tabiri caizse.Ama evlendim çalışmaya başladım. Herşeyi geçtim, benim param bana yetmiyor, uzak dursalar amenna. gölge etmesinler başka ihsan istemyorum ya!Sizinkiler b.kunu çıkarmış resmen, sinek yakalayıp yağ damıtıyodur onlar
Enayi demeyin lütfen insanın ağırına gidiyor. Ağır bi kelime o.sende o 3 lirayı paylaşmayacaksın isyan edeceksin vs vs yoksa düzelmez. İyi niyet kusura bakma enayiliğe dönüşmüş sizde
yanlis anlasildigimi dusunuyorum
tek parfum ve ayakkabidan ibaret degil basit bir ornek, eve yeni LCD tv, anneye son model tablet.. listenin sonu yok arkadaslar
ben yanlis buluyorum bunu, kendiside milyoner degil dugunde girecegimiz borc harcin hakki hesabi yok
ben anne babasinin keyfi yuzunden borc odemek zorunda degilim ki
sordum cunku bunu dile getirip getirmemekte kararsizdim
tamam kendimce hala yanlis oldugunu dusunuyorum ama madem bukadar cok insan bunu normal karsiliyor bende sesimi cikarmam sagolun
Enayi demeyin lütfen insanın ağırına gidiyor. Ağır bi kelime o.
Şartları düzeltmenin çabasındayım ben hep.
Ama paylaşmayacaksın sözünüzden sonra mesela yarın akşam yemeğe çağırcaktım çağırmayacam ya. Gidecem onlara diycem bizim cepler sıfırda, market alışverişi yapamıyoruz ben çağırmak istiyodum sizi ama nasip değilmiş. kendi ailemde para göndercekti ama bu sıra sıkışıklarmış (ki burası çok doğru deil:) en iyisi biz size gelip yiyelim diycem. banane ya. Vallahi az önce otobüse bindim hastaneye gittim. Kadın doğum randevum vardı. Boş bulunmuşum bi baktım dönüş otobüsüne param yok. binmişde bulundum. Geri dönüşü yürürüm diyodum ama eşim çalıştığı şirketin arabası ile aldı beni. Bunuda anlatcam. Otobüse paramız yok diycem. ben böyle cefa çekerken adamlar sefa içinde. sormuyolar bile zerre bişey.
aynı dediğinden. b.kunu çıkarıyolar üstüne üstlükte hep gururlu kibirli havalılar. 2 kişiyim öyle lüks yaşayamadım ben. Hep kendi annem babam bişeyler verdikce buzdolabım doldu. değilse alamadım bişey. Ailem yanıma gelip bikaç hafta kalıyordu, bol market alışverişini onlar sayesinde görüyodum. Halende öyle. Geçen gün gittiler yanımdan, aahanda hal ortada 1.50 kuruşum var :) İnsanın çok ağırına gidiyor, kendi ailem veriyor parayı market alışverişini ama ağırına gdiiyo insanın ya.Bu yaşıma kadar çalışmadım hep baba parası yedim tabiri caizse.Ama evlendim çalışmaya başladım. Herşeyi geçtim, benim param bana yetmiyor, uzak dursalar amenna. gölge etmesinler başka ihsan istemyorum ya!
Öğle arası ilk işim gdiip demek valla. Böle konuştukta düşündükce beynim kuduruyo. Yok onlara yemek falan zıkkımın pekini yesinler ahada!işte bunları derken de bizden birşey talep etmeyin eşim karşılamayınca üzülüyor biz mağdur oluyoruz de.
kim bilir onunda içinde ne volkanlar kopuyor. yüklenmek istemiyorum ona haksızda olsa. yeni yeni evliliğim huzura kavuştu. ben kendi yöntemlerimle eşimin ailesini hallederim.Senin neden ağrına gidecek eşinin gitsin, adam olan ben karıma bakamiyorum babasından para alıyo der gurur yapar senin şarlama zamanin gelmis
Öğle arası ilk işim gdiip demek valla. Böle konuştukta düşündükce beynim kuduruyo. Yok onlara yemek falan zıkkımın pekini yesinler ahada!
kim bilir onunda içinde ne volkanlar kopuyor. yüklenmek istemiyorum ona haksızda olsa. yeni yeni evliliğim huzura kavuştu. ben kendi yöntemlerimle eşimin ailesini hallederim.eski toy morusevenkız yok karşılarında artık, öğleye bu iş bitecek!
'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.
Ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen ''o" ailesine yardim ediyor mu?
Benim sozlum mutfak alisverisini yapar surekli, annesinin begendigi ayakkabiyi alir, babasinin begendigini parfumu alir falan filan. (ailesi ise ona calismaya basladigindan beri hicbir maddi destek veya yardimda bulunmuyor ne buyuk ne kucuk)
Birde dugunu kendiniz mi yaptiniz? Erkek aileleri nekadar sorumsuzlasti boyle, dugunu kendiniz yapin deyip kenara cekilmek nekadarda kolay... ve sozlum buna gayet normal karsiliyor, halbuki bu benim icin onemli.. hangi gunler icin anne baba olur ki insan, evladina olan gorev degil midir yardim etmek .. yoksa yanlis mi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?
Gel bacım sarılıp ağlaşalım seni en iyi ben anlarım'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.
Ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen ''o" ailesine yardim ediyor mu?
Benim sozlum mutfak alisverisini yapar surekli, annesinin begendigi ayakkabiyi alir, babasinin begendigini parfumu alir falan filan. (ailesi ise ona calismaya basladigindan beri hicbir maddi destek veya yardimda bulunmuyor ne buyuk ne kucuk)
Birde dugunu kendiniz mi yaptiniz? Erkek aileleri nekadar sorumsuzlasti boyle, dugunu kendiniz yapin deyip kenara cekilmek nekadarda kolay... ve sozlum buna gayet normal karsiliyor, halbuki bu benim icin onemli.. hangi gunler icin anne baba olur ki insan, evladina olan gorev degil midir yardim etmek .. yoksa yanlis mi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?
Yorumların bir kısmını okudum da ben konu sahibine hak veriyorum, anne - baba olmak tercih meselesidir dünyaya çocuk getirmeyi bilen ona bakmayı da bilecek; yedirdi, içirdi, okuttu eee tabiki yapacak ; başkası mı yapacak bunları sanki . Bence konu sahibi sözlüsünün aile tarafından biraz sömürüldüğünü düşünüyor ben de öyle düşündüm. Tabiki ailesiyle yaşıyorsa bütçeye katkıda bulunması, zaman zaman anne -babasına hediyeler alması güzel ama herşeyde olduğu gibi bunların aşırısı da güzel değil. Bir arkadaşımda aynen sözlünüz gibiydi en sonunda nişanlısı dayanamadı ayrıldı zira evlenme arifesinde ailesine ev aldı kendi yeni kuracakları eve istediklerini alamıyorlardı. Bu konularda 2 kere düşünmek lazım mazallah evlenince "kocam maaşının büyük bir kısmını kv. kp. harcıyor" şeklinde konu açmak zorunda kalınmasın.
Çoğunluğa ket vuruyorum. Buzdolabımı istemişlerdi mesela. Beyaz eşyalarım geç bağland ıbenim. Başka dolapla idare ederken kolide duran sıfır dolabımı istediler. Öbür abiniz çamaşır makinası aldı sizde bunu verin dediler. Bende onu bana ailem aldı onlara diyemem başkasına verdim diye dedim. Çoğunlukla geri çeviriyorum ama arsızca istiyorlar halen. Arsızlığı geç merak dahi etmiyorlar biz bunların market kartlarını kullanıyoruz ama bunlar napıyor acaba market masrafını diye.Bir an önce hallet, birikim gençken yapılıyor hele çocuk yoksa tam zamanı, şu akarken testini doldur demiş büyükler, zırnık koklatmayın demiyorum tabiki ihtiyaç olur yardım edilir destek olunur ama kötü niyet sezdigin her durumda ket vur, atıyorum sağlık sorunu varsa hepsini ver gerekirse borç al ama e yeni koltuk alalım tv alalım deniyosa orda bir dur