- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- Konu Sahibi esra sefil
Bu durumda anneniz mecbur kalmış ama durumu yoksa kadın ne yapsın...Canım benim bak yaşım 29 ve bu yaşıma kadar çalıştığım her kuruşu aileme verdim ben zaten şuna ev yapılıyor bize ona ekstra borç çıktı onu da ben ödedim. Eşim keza 17 yaşından beri çalışıp eve para veren bir insan. Evet batıyor çünkü biz yiyemiyoruz burda konu bu değil insanlar 3-5 kuruş arttırıp yaşam kalitesini az azaltıp bir şeyler yapabilir.
Nişanlı bey hangisine yetişsin...Gerçekten zorlamadım biliyor musunuz benim ettiğim masrafın harcadığım paranın haddi hesabı yok ki bilezikler olduğunda da az daha ekleyip araba almak için kullanacağım cebime atmıyorum yine oğullarına gidecek. Aldım alacağımı zaten inan bana elime para kalmıyor şuan nişanlım ara ara para vermeye. Çalışıyor çünkü yol param yok.
Korku filmi vol1: yengem yediklerime karışıyorHaklısınız biz yaşam kalitelerimizi baya az da değil azaltıp aldık. Ben hiç yemesinler değil en azından her gün yemesinler diyorum. Çünkü verilmiş bir söz var ya hani daha bu il başlamadan konuşulan söz ne demek biliyor musun? Ben diyorum ki babamın mezarını yaptıramadık onlar et yemediği için mi problem işin kötüsü bunu biliyor olmaları