Çalışan adamın kendi düğününü yapmasından daha normal bir olay göremiyorum ben.
Onun ailesinden bahsediyorsunuz değil mi? Ne kadar erken girmişsiniz para konularına, onun ailesi sonuçta ayakkabı da alır parfüm de alır istediğini yapar diye düşünüyorum ben bu durumda. Dedikleriniz maddi yardım değil, her alışveriş herşey yardım olarak görülmemeli..tesekkur ederim ama ailesine maddi yardimda bulunmasa
ayda 100 yerine 200 ayiracak belki bu dugun ev masraflari icin
oglum biz yardim edemeyecegiz sen bize para harcamada demiyorlar, daha koparabildiklerini kar sayiyorlar adeta
Yani daha sözlü, o evde yiyip içiyor sonuçta. Buna yardım bile denmez ki, zaten vermesi gerekiyor.Ama adam henüz sözlü yaşadığı evin mutfak masraflarını karşılamasında ne var anlamadım. Annesine de istediğini alır annesi değil mi.
Ama adam henüz sözlü yaşadığı evin mutfak masraflarını karşılamasında ne var anlamadım. Annesine de istediğini alır annesi değil mi.
Aynen öyle. Koskoca adam yiyip içip otel gibi kullanıp eve beş kuruş katkı yapmadan olmaz ki.Yani daha sözlü, o evde yiyip içiyor sonuçta. Buna yardım bile denmez ki, zaten vermesi gerekiyor.
Valla canım aileden aileye çok fark var. Hele erkek evlat olunca daha farklı. Ailenin beklentisi oluyor maddi anlamda. Benim eşimi ailesi liseye bile zar zor göndermiş, babası yediği lokmaları sayarmış, bu da 18 yaşında yurtdışına çalışmaya gitmiş. Ben de ailemden böyle görmedim ama yapacak bişey yok. Adamların yakasına yapışamayız di mi neden böyle yapıyorsunuz diye.ben
anne ve babanin evladini buyutup okutup evlendirmesi gerektigini dusunuyorum, evet evlat calisip yuklerini hafifletebilir ama bu gorev anne babaya ait
bazi arkadaslar oyle bir demis ki, o evde yiyip iciyor tabi alacak diye, komsunun evinde misafir sanki, anne baba evinden ne yiyip ictiginin hesabi mi yapiliyor yani anlamadim
ben ailemden boyle gormedigim icin tuhaf geliyor