- 9 Mayıs 2011
- 13.924
- 28.939
'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.
Ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen ''o" ailesine yardim ediyor mu?
Benim sozlum mutfak alisverisini yapar surekli, annesinin begendigi ayakkabiyi alir, babasinin begendigini parfumu alir falan filan. (ailesi ise ona calismaya basladigindan beri hicbir maddi destek veya yardimda bulunmuyor ne buyuk ne kucuk)
Birde dugunu kendiniz mi yaptiniz? Erkek aileleri nekadar sorumsuzlasti boyle, dugunu kendiniz yapin deyip kenara cekilmek nekadarda kolay... ve sozlum buna gayet normal karsiliyor, halbuki bu benim icin onemli.. hangi gunler icin anne baba olur ki insan, evladina olan gorev degil midir yardim etmek .. yoksa yanlis mi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?
eşim bekarken çok çalışmamış okul bitti askerlik çalışma hayatı birikimi pek yok sadece bir araba almış o kadar. düğün yaptık eşimle ikimiz mobilya beyazeşya eşim aldı benim kendi ailem birazını aldı. kına gecesini benim ailem yaptı düğünü eşim kendi yaptı. ufak tefek yastık nevresim vs de yardım etti kv. bizde düğün yemeği verilir kv düğün yemeği verdirtmedi. eşim düğünde çok açılmayalım takıları da satıp ev alalım dedi bana da mantıklı geldi ev alacağız diye benim ailem de bana takılan takıları almadı sonuç ev alındı eşim evi kv nin üzerine yaptı.parmağımdaki yüzük dışında hiç bir birikimim yok kv gezdiği yerde şu kadar altın bilezik taktım diyor ama ne hikmetse ben o altınları düğün salonunda gördüm sadece o da kendi bilezikleri düğün bitti eve geldik üzerimizi değiştirip altınları götürdük. onun dışında 2 yıldır kv nin evinin borcunu ödüyorum borcum var diye doğurduğum güne kadar çalıştım doğum izni almadan. doğum parası hatta süt parasını bile onun borcuna verdirtti eşim. ala lafa gelince mangalda kül kalmıyor işte . birde eşim tek çocuk hani lafta herşeye çok hevesi var amaa ortaya çıkınca işler tersine dönüyor. maddi durumları da iyidir ayrıca'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.
Benim sozlum mutfak alisverisini yapar surekli, annesinin begendigi ayakkabiyi alir, babasinin begendigini parfumu alir falan filan. (ailesi ise ona calismaya basladigindan beri hicbir maddi destek veya yardimda bulunmuyor ne buyuk ne kucuk)
Birde dugunu kendiniz mi yaptiniz? Erkek aileleri nekadar sorumsuzlasti boyle, dugunu kendiniz yapin deyip kenara cekilmek nekadarda kolay... ve sozlum buna gayet normal karsiliyor, halbuki bu benim icin onemli.. hangi gunler icin anne baba olur ki insan, evladina olan gorev degil midir yardim etmek .. yoksa yanlis mi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?
eşim bekarken çok çalışmamış okul bitti askerlik çalışma hayatı birikimi pek yok sadece bir araba almış o kadar. düğün yaptık eşimle ikimiz mobilya beyazeşya eşim aldı benim kendi ailem birazını aldı. kına gecesini benim ailem yaptı düğünü eşim kendi yaptı. ufak tefek yastık nevresim vs de yardım etti kv. bizde düğün yemeği verilir kv düğün yemeği verdirtmedi. eşim düğünde çok açılmayalım takıları da satıp ev alalım dedi bana da mantıklı geldi ev alacağız diye benim ailem de bana takılan takıları almadı sonuç ev alındı eşim evi kv nin üzerine yaptı.parmağımdaki yüzük dışında hiç bir birikimim yok kv gezdiği yerde şu kadar altın bilezik taktım diyor ama ne hikmetse ben o altınları düğün salonunda gördüm sadece o da kendi bilezikleri düğün bitti eve geldik üzerimizi değiştirip altınları götürdük. onun dışında 2 yıldır kv nin evinin borcunu ödüyorum borcum var diye doğurduğum güne kadar çalıştım doğum izni almadan. doğum parası hatta süt parasını bile onun borcuna verdirtti eşim. ala lafa gelince mangalda kül kalmıyor işte . birde eşim tek çocuk hani lafta herşeye çok hevesi var amaa ortaya çıkınca işler tersine dönüyor. maddi durumları da iyidir ayrıca
evet düğünde bize talın takılar ve üzerine bizim çektiğimiz kredi ile alınan ev düğünde hiç destek olmadılar ev alırken yardı ederiz diye .eşim siz düğüne karışmayın ev alırken yardım edin dedi.. kendi evleri var.ama kv oğlum benim üzerime yapın evi bana moral olsun dedi.eşim de nasılsa tek çocuğum ölüp gitseler yine bana kalacak dedi.Ev neden kv nin üzerine alındı ? Merak ettimm sizin takilarla sizin oturduğunuz ev degil mi alinan ev ?
'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.