'O' ailesine yardim ediyor mu?

evet düğünde bize talın takılar ve üzerine bizim çektiğimiz kredi ile alınan ev düğünde hiç destek olmadılar ev alırken yardı ederiz diye .eşim siz düğüne karışmayın ev alırken yardım edin dedi.. kendi evleri var.ama kv oğlum benim üzerime yapın evi bana moral olsun dedi.eşim de nasılsa tek çocuğum ölüp gitseler yine bana kalacak dedi.
asıl sebep başka tabi bebek doğdu bebeğe adını koydurdu hadi boşanın artık ben kızımı vermem sana demeye başladı (torunu için)
yani boşandırma niyeti var tabi bunun için de çabalıyor. malum boşanmalarda da mal paylaşımı yarı yarıya. gelini boşatırken evi istemesin diye yaptılar. eşim de uydu annesinin sözüne.

Allah bildiği gibi yapsin kv. Ne kötü insanlar var ya düşünceye bakarmsin neyi hesaplamis. Ben olsam adında koymazdim.. eşin galiba tek cocuk diye cok fazla taviz veriyor. allah yardimcin olsun cok zor böyle insanlarla basetmek

'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.
Ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen ''o" ailesine yardim ediyor mu?
Benim sozlum mutfak alisverisini yapar surekli, annesinin begendigi ayakkabiyi alir, babasinin begendigini parfumu alir falan filan. (ailesi ise ona calismaya basladigindan beri hicbir maddi destek veya yardimda bulunmuyor ne buyuk ne kucuk)
Birde dugunu kendiniz mi yaptiniz? Erkek aileleri nekadar sorumsuzlasti boyle, dugunu kendiniz yapin deyip kenara cekilmek nekadarda kolay... ve sozlum buna gayet normal karsiliyor, halbuki bu benim icin onemli.. hangi gunler icin anne baba olur ki insan, evladina olan gorev degil midir yardim etmek .. yoksa yanlis mi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?
Bizimkiler düğüne bir ay kala arabalarını değiştirttiler,düğüne karışmadılar,evlendik üç hafta sonra erkek kardeşine dükkan açtırttılar,telefon faturalarını daha biz ödüyoruz,evimde kayınvalidem aldı dediğim tek bir şey yok durumları yokmuş ama kendisi her gittiğimde kendine aldığı pahalı markaların nevresimlerini gösterir,akrabaları kahvaltıya davet eder arayıp söylerler pastırmasız gelmeyin bunun gibi şeyler neyse yani sonuç erkek aileleri düşünmüyor pek

Allah bildiği gibi yapsin kv. Ne kötü insanlar var ya düşünceye bakarmsin neyi hesaplamis. Ben olsam adında koymazdim.. eşin galiba tek cocuk diye cok fazla taviz veriyor. allah yardimcin olsun cok zor böyle insanlarla basetmek
amin canım .
eşim çok taviz veriyor fazlasıyla.
ikincisi kanser şüphesi vardı göğsü alındı. bunu çok kullanıyor.mesela senin yüzünden hasta oldum der ,ben doğum yaptım geldim hanımefendi ne yapar eder çocuğu gelinden alırım diye avukat avukat dolaşmış. bebeğim prematüre biz ev hastane mekik dokuyoruz. benim kv bebeğin velayetini alma derdinde:))
sağlıklı olmadığını düşünüyorum bu yüzden umursamıyorum artık.

ama kv oğlum benim üzerime yapın evi bana moral olsun dedi.eşim de nasılsa tek çocuğum ölüp gitseler yine bana kalacak dedi.
asıl sebep başka tabi bebek doğdu bebeğe adını koydurdu hadi boşanın artık ben kızımı vermem sana demeye başladı (torunu için)
Ay bir gitsin ya! Sinirlendim sabah sabah!
Allah yardımcınız olsun.

Moral olsunmuş. İçten pazarlıklı kadın!

Ay bir gitsin ya! Sinirlendim sabah sabah!
Allah yardımcınız olsun.

Moral olsunmuş. İçten pazarlıklı kadın!
amin YÜCE RABBIM İN yardımına fazlasıyla ihtiyacım var :)
çok güzel oyun oynar kendini acındırır iftira atar süper tam kaynana bunları yaparken de ben çok akıllı bir kadınım diye övünür durur :KK70::KK70::KK70:

amin canım .
eşim çok taviz veriyor fazlasıyla.
ikincisi kanser şüphesi vardı göğsü alındı. bunu çok kullanıyor.mesela senin yüzünden hasta oldum der ,ben doğum yaptım geldim hanımefendi ne yapar eder çocuğu gelinden alırım diye avukat avukat dolaşmış. bebeğim prematüre biz ev hastane mekik dokuyoruz. benim kv bebeğin velayetini alma derdinde:))
sağlıklı olmadığını düşünüyorum bu yüzden umursamıyorum artık.

Kesinlikle sağlıklı değil hic umursayip yipratma kendini : ) nasıl bi kadınms bu valla korkulur. Bebisinizde allah size bagslasn ins

'O' diye belirttigim kisi sevgiliniz, nisanliniz veya esiniz arkadaslar.
Ailesinin maddi durumu iyi olmasina ragmen ''o" ailesine yardim ediyor mu?
Benim sozlum mutfak alisverisini yapar surekli, annesinin begendigi ayakkabiyi alir, babasinin begendigini parfumu alir falan filan. (ailesi ise ona calismaya basladigindan beri hicbir maddi destek veya yardimda bulunmuyor ne buyuk ne kucuk)
Birde dugunu kendiniz mi yaptiniz? Erkek aileleri nekadar sorumsuzlasti boyle, dugunu kendiniz yapin deyip kenara cekilmek nekadarda kolay... ve sozlum buna gayet normal karsiliyor, halbuki bu benim icin onemli.. hangi gunler icin anne baba olur ki insan, evladina olan gorev degil midir yardim etmek .. yoksa yanlis mi dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz bu konuda arkadaslar?

biz eşimle kendimiz yaptık, fazla şatavatlı olmadı,sadeydi ama güzeldi kendimiz yaptık borcumuzda bitti çok şükür, eşyalarımızı da kendimiz aldık onlarında bitmesine çok az kaldı ama daha huzurluyuz, bende aynı düşüncedeyim yapmak zorunda değiller insanlar, maneviyat olsun yeter zor anımda yanımda olsunlar yeter ve tabiki de huzurumu bozmasınlar o yeter, çok şükür iyi insanlar eşimin ailesi manevi anlamda hep yanımda oldular

Kesinlikle sağlıklı değil hic umursayip yipratma kendini : ) nasıl bi kadınms bu valla korkulur. Bebisinizde allah size bagslasn ins
aa çok iyi bir kayınvalide anne o anne :) melek gibi çok iyi en iyi kayınvalide ondan iyi kayınvalide yok :)) tabi bu sözler onun sözleri :KK70::KK70::KK70:

zeytinse zeytinse o zaman eşine de dikkat et o da boşanmayı düşünüyo demek ki tepki göstermediğine göre, moral olsun ne demek ne oldu da morali bozuldu, moral manevi şeylerle yükselir benim bildiğim, nasıl bu kadar ezildin nasıl izin verdin aklım almıyor

zeytinse zeytinse o zaman eşine de dikkat et o da boşanmayı düşünüyo demek ki tepki göstermediğine göre, moral olsun ne demek ne oldu da morali bozuldu, moral manevi şeylerle yükselir benim bildiğim, nasıl bu kadar ezildin nasıl izin verdin aklım almıyor
canım ameliyat öncesiydi. kv öncesinde rahim ve yumurtalık alınmış. ben hamile kalınca baya bi üzüldü.
direk bunu demedi ama başka konulardan başladı en son evi üzerine aldırttı.
mesela her akşam ordaydık abartısız gece 11-12 ye kadar gitmemize izin vermezdi çalışıyorum evimin işi var ama eve göndermek bile istemiyordu burda yatın burda kalın(evler arasında sadece 3 site var ).bir gün gitmesek ay oğlummm benim moralim çok bozuk ben çok kötüyüm gelin çabuk ayılıp bayılmalar.
ev de de oğlum ben kanserim hastayım öleceğim evi üzerime yaparsan bana moral olur oğlummmmmm ah hastalık da zor ay ölüm de yakın ah vahhhh..sonuç ev kv nin üzerine.

Esin demiş ya tek çocuğum onlar ölünce bana kalacak, evet ona kalacak sadece ona çünkü miras yoluyla geçmiş olacak senin hiçbir hakkın olmayacak o evde, ev için verdiğin altınlar uçtu gitti

eşim evlenene kadar ailesine tek kuruş yardımda bulunmadı farklı bir şehirde tek başına yaşadığı için ev kirasıydı, yeme içmesiydi anca birkaç bin lirası vardı evlenirken babası düğünümüzü yaptı eşyaları aldı ev aldı yani seninkilerin tam tersine. kayınbabamdan binlerce kez allah razı olsun. ama kendimiz yapsaydık daha farklı olurdu diye düşünmeden edemiyorum. insanın kendi alın teriyle birşeyleri yapması kadar güzel birşey yok

Esin demiş ya tek çocuğum onlar ölünce bana kalacak, evet ona kalacak sadece ona çünkü miras yoluyla geçmiş olacak senin hiçbir hakkın olmayacak o evde, ev için verdiğin altınlar uçtu gitti
altınlar ailemin taktıkları 2 yıllık çalışmışlığım .doğum parası vs... çalışıp kazandığım ama bebeğime harcamadığım her kuruş gitti..

Bak sen beni dinle, ev işini hallet ben eşini hiç masum bulmadım, böyle aileler var, herseyi KP ya da kV de de topluyolar gelin bosanırken hak iddia etmesin diye, şimdi mutlusun ama yarının garantisi yok

altınlar ailemin taktıkları 2 yıllık çalışmışlığım .doğum parası vs... çalışıp kazandığım ama bebeğime harcamadığım her kuruş gitti..

Vah ki ne vah, dediğim gibi kV öldügü zaman o ev eşine ailesinden miras olarak geçecek, miras kalan şeyler boşanmada paylaşım dışı,kişisel mal o

Bizim de ailemiz zorla haraç kesmiyor herhalde, ama benim yüreğim dayanmaz misal, kendim veririm. Eşimde sorun etmez, edemez bunu.

Kendi evini sıkıntıya sokmuyosan et tabi, esin de etsin Allah kazancınızı arttırsın, bikaç yorum önce bahsettigim arkadaş doğalgaz açmıyor fatura yüksek gelmesin diye, battaniye sarıp oturuyolar, niye, adam ailesine 1000 tl gönderecek çünkü her ay

X