- 27 Şubat 2013
- 6.195
- 14.947
Bence hesabı siz çok iyi yapıyorsunuz hem de daha evlenmeden..ben
anne ve babanin evladini buyutup okutup evlendirmesi gerektigini dusunuyorum, evet evlat calisip yuklerini hafifletebilir ama bu gorev anne babaya ait
bazi arkadaslar oyle bir demis ki, o evde yiyip iciyor tabi alacak diye, komsunun evinde misafir sanki, anne baba evinden ne yiyip ictiginin hesabi mi yapiliyor yani anlamadim
ben ailemden boyle gormedigim icin tuhaf geliyor
Anne babasının yüzünden borç ödemeyeceksin ki kendine aldığın kullanacagn eşyalarının kendi düğünün borcunu ödeyeceksin...yanlis anlasildigimi dusunuyorum
tek parfum ve ayakkabidan ibaret degil basit bir ornek, eve yeni LCD tv, anneye son model tablet.. listenin sonu yok arkadaslar
ben yanlis buluyorum bunu, kendiside milyoner degil dugunde girecegimiz borc harcin hakki hesabi yok
ben anne babasinin keyfi yuzunden borc odemek zorunda degilim ki
sordum cunku bunu dile getirip getirmemekte kararsizdim
tamam kendimce hala yanlis oldugunu dusunuyorum ama madem bukadar cok insan bunu normal karsiliyor bende sesimi cikarmam sagolun
evladının mutlulugunu düşünen her aile yapar, bazıları olaya farklı bakıyor işte napacaksın?ben
anne ve babanin evladini buyutup okutup evlendirmesi gerektigini dusunuyorum, evet evlat calisip yuklerini hafifletebilir ama bu gorev anne babaya ait
bazi arkadaslar oyle bir demis ki, o evde yiyip iciyor tabi alacak diye, komsunun evinde misafir sanki, anne baba evinden ne yiyip ictiginin hesabi mi yapiliyor yani anlamadim
ben ailemden boyle gormedigim icin tuhaf geliyor
Kendince yaşadığın çevre itibariyle haklı olabilirsin ama sana tavsiyem sozlunle arana bu konuları dahil etme evlendikten sonra daha çok sorunlar yaşarsın ve üzülen sen olabilirsin basit bir mevzu için mutsuz olmaya değmez bazı şeyleri görmezden gelip sindirmeni tavsiye ederimyorumlardan sonra bencilce davrandigimi farkettim, tesekkurler
bir cok arkadas ayakkabi ve parfume takildi ama sadece bunlardan ibaret degil liste cok uzun :) herneyse onemi yok, ben pasa pasa borc altina girip odeyecegim zaten, ailesine bukadar cok harcama yapmasa daha az borc ederiz diye dusundugum icin bu isyanim aslinda