- 7 Temmuz 2008
- 4.823
- 11.521
Bu 25 gün önceki sonucum. Buraya göre yağ kaç çıkmış GangstaParadise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30.8 olan olması lazım canım diğerleri bacak falan diyor sanırım onlar yağ oranının vücuttaki dagılımıBu 25 gün önceki sonucum. Buraya göre yağ kaç çıkmış GangstaParadise
İş yoğunluğu insana fırsat vermiyor haklısın ama kaçırdıgında dengelemeye calıs burda aclıgı ben hissediyorumBen diyetisyenle ilerliyorum normalde, sabah kahvaltısında yumurta ekmek peynir vs vardı ama yapamadım. Akşam da 3 günü bakliyatlı salata tarifleri verdi onları yapacagım, 2 tabak fırın sebzem yanında yoğurt 2 gün ve yine 2 gün kremasız çorba ve salata olarak verdi. Ara öğünlerimde etimek/peynir vs var. Ben bugün kahvaltıdan kaynaklı az kalori almış oldum.
Peki sence bu makina mi doğrudur netten olctugum mu30.8 olan olması lazım canım diğerleri bacak falan diyor sanırım onlar yağ oranının vücuttaki dagılımı
Hahah benim maalesef mecburi bir süreç oldu. Önceden de denemiştim evet söylediğiniz gibi sıkıntılar yasadım ben de motivasyonum düştü ve cok aç kalıyordum. Ama şu an prof. destek olmadan zayıflayamayacagımı dusundum, denedim cunku 2-3 aydır asla durduramıyordum kendimi. Şimdi ona bir ödeme de yapınca uymak zorunda hissediyorum Kendimi frenlememe destek oluyor. Karakter meselesi ben kendi başıma yaparsam ipin ucunu kaçırıyorum elimde listeyle alışverişe gitmek bile daha iyi oluyor benim için. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum cunku. Spor salonu var oturduğum yerde ama inemiyorum fırsat yaratıp üşeniyorum açıkcası giyin et in gel dus al yorucu geliyor. min. 45 dakika tempolu yürüyüş verdi bana. Sabah kahvaltım 10-12 arası ara öğünüm 14-16 arası aksam da 18-20 arası aralıklı oruç yapıyorum listeyle.İş yoğunluğu insana fırsat vermiyor haklısın ama kaçırdıgında dengelemeye calıs burda aclıgı ben hissediyorum
Diyetisyenleri pek sevmiyorum hepsi aynı deildir tabi ama çoğu aynı benzer listeleri verio herkeze ben geçen sene gittim sıkıntıdan sırf tartılım yağ kas oranımı gorim arkadasım gidiyodu ona da uydum tek seferlik gittim dedim ben spor yapıyorum hergün dedim ağırlık çalışıyorum anlattım bana verdiği liste 1000 kalori 1100 kalori var yok öğlen akşam öğün var 1 ara öğün yazmıs sabah kahvaltı etmıom dıe ee onun kalorisini diğer o günlere dagıtsana bu kaloriyi spor yapmayan insanlar alıp zayıflıo zaten sen nasıl diyetisyensin o yüzden soğudum kendı basıma daha iyiyim diğer kızların da dediği gibi
Nette attıgım sitede yazı var onu oku canım bu daha gerçekçi sonuçlar veriyor mantıkende vücut ölcüleri zayıflayınca azalıyor buda yağ yakmak anlamına geliyor daha sonra kas kazanınca da sıkıslasmak yani incelmek demek buda yağ oranını düşürmek demek yine makineler daha tahmini sonuçlar veriyor diye düşünüyorum spor salonunda tartı yada yag kas ölcen makine yoktu mesela dedim gibi mezura ile ölcüm alıyordu hocam haftalık olarak tartılma böyle takıp edelim daha verimli diyordu ama ondan önce gittiğim salonda tartı vardı yağ kas ölcen ama üstüne cıktıgımız birşey ne kadar doğru tahmin yapabilirki dıe düşünüyordum hep içimizdeki vücudumuza yapışık olan yağ parcasını nasıl nokta atışı tespit edebilir düşündürücüPeki sence bu makina mi doğrudur netten olctugum mu
İyiki doğdun nice senelere sağlıkla inşallah ailen Sevdiklerin ile bugün kendine free ver 1 öğün dilediğini ye az porsiyon olarak hak ettin bunu cok guzel ilerledin afiyet olsunBugün hem doğum günüm hem de kızımin sınıf pikniği var. Bugüne kadar kaçamak hiç yapmadım. Bugün belki tek öğün yaparak piknikte bir tabak hazırlayıp yiyebilirim. Duruma göre hareket edeceğim gerçi. Patates salatası ile gecistirebilirsem yine kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Zor bir piknik olacak şahsım adına
Liste doluysa aç kalmazsan sıkıntı yok ama dunkü menün benı benden aldıHahah benim maalesef mecburi bir süreç oldu. Önceden de denemiştim evet söylediğiniz gibi sıkıntılar yasadım ben de motivasyonum düştü ve cok aç kalıyordum. Ama şu an prof. destek olmadan zayıflayamayacagımı dusundum, denedim cunku 2-3 aydır asla durduramıyordum kendimi. Şimdi ona bir ödeme de yapınca uymak zorunda hissediyorum Kendimi frenlememe destek oluyor. Karakter meselesi ben kendi başıma yaparsam ipin ucunu kaçırıyorum elimde listeyle alışverişe gitmek bile daha iyi oluyor benim için. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum cunku. Spor salonu var oturduğum yerde ama inemiyorum fırsat yaratıp üşeniyorum açıkcası giyin et in gel dus al yorucu geliyor. min. 45 dakika tempolu yürüyüş verdi bana. Sabah kahvaltım 10-12 arası ara öğünüm 14-16 arası aksam da 18-20 arası aralıklı oruç yapıyorum listeyle.
Bugün kısır günüymüş :)))54. Gün
Kahvaltı
1 kare bitter
Öğlen
1 porsiyon kısır
1 porsiyon patates salatası
Akşam
4 adet köfte
1 kase salata
yok canım istediğin gibi ateşleyebilirsin bizi. yoksa herşeye okey verirsek motivasyonumuz kalmaz. arada birbirimizi gerçek anlamda yorumlayalım. öbür türlüsü sahte olur. ben memnunum bu durumdanEvet canım ben sana atıyorum cok zorlamayacak videolar onları yap daha sonra yenilerini atarım bitirdiğinde söyle elimden geldince yardımcı olurum yeterki yap ❤ evet gerçekten birlikte sağlıklı sekılde güzel bir fiziğe sahıp olarak bitirelim bu süreci istiyorum hepimiz için bu yüzden kendimi tutamıyorum herşeye burnumu sokar gibi oluyor ama kendi bakıs açımdan sizlerin iyiliği için umarım kımse kızmıyordur kimsenin işine karısmaya hakkım yok tabiki sadece bildiğim araştırdığım ve deneyimlerime dayanarak naçizane fikirlerimi sunuyorum ❤
nice mutlu yaşların olsun canım. bu yıl inşallah istediğin kilona ulaşırsınBugün hem doğum günüm hem de kızımin sınıf pikniği var. Bugüne kadar kaçamak hiç yapmadım. Bugün belki tek öğün yaparak piknikte bir tabak hazırlayıp yiyebilirim. Duruma göre hareket edeceğim gerçi. Patates salatası ile gecistirebilirsem yine kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Zor bir piknik olacak şahsım adına
Çok tşk ederimyok canım istediğin gibi ateşleyebilirsin bizi. yoksa herşeye okey verirsek motivasyonumuz kalmaz. arada birbirimizi gerçek anlamda yorumlayalım. öbür türlüsü sahte olur. ben memnunum bu durumdan
nice mutlu yaşların olsun canım. bu yıl inşallah istediğin kilona ulaşırsın
Cok sağol canım cok sevindim cok doğru birbirimize iyi geliyoruz güzel motivasyon oluyoryok canım istediğin gibi ateşleyebilirsin bizi. yoksa herşeye okey verirsek motivasyonumuz kalmaz. arada birbirimizi gerçek anlamda yorumlayalım. öbür türlüsü sahte olur. ben memnunum bu durumdan
nice mutlu yaşların olsun canım. bu yıl inşallah istediğin kilona ulaşırsın
benimde yaklaşıyor. pazartesi gibi olmam gerek. neyse olayımda biteyim hemen. inşallah tartıya yansımızKızlar regl sancım basladı bir iki güne olurum bu haftada eksi az olacak üst üste geliyor ya kötü tarafıda agrısı dizlerime vuruyor sporda zorluyor olmazsa bir kaç gün cok agır spor yapmam yani agırlık calısmam daha hafif kardiyo lar tüm vücutlar seçerim yoksa agrısı zirve yapar bu sefer spor eziyet olur