- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.231
Hiç denemedim sağlığım.el verirse denemek isterim ama gürültü olursa yapamam komsum sorunlu biriSen de mi ip atlican
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç denemedim sağlığım.el verirse denemek isterim ama gürültü olursa yapamam komsum sorunlu biriSen de mi ip atlican
Ben matın üstünde atlicam. Bugün bahçede atladım ama millet görür diye çok rahat edemedim. Aşağıda kv gil varya benim. Bı tık rahat olurum ama benim de kb sıkıntılı. Sese karşı alerjisi var adamın. Bide emekli hep evde artık o evde olmadığı zamanları kollucam.Hiç denemedim sağlığım.el verirse denemek isterim ama gürültü olursa yapamam komsum sorunlu biri
Ben yapamayabilirim gürültü olursa diye mat da yok benimBen matın üstünde atlicam. Bugün bahçede atladım ama millet görür diye çok rahat edemedim. Aşağıda kv gil varya benim. Bı tık rahat olurum ama benim de kb sıkıntılı. Sese karşı alerjisi var adamın. Bide emekli hep evde artık o evde olmadığı zamanları kollucam.
İp atlamak egzersiz yapmaktan daha zevkli en azından diyerek buna evrildim.
Ben giriş katta oturuyorum canım altımda kimse yok oyüzden hıc sıkıntı yaşamadım ama gider özellikle hızlı atlayıp sert basıyorsan gündüz akşam üstü atlasan daha iyi olurAşağı çok ses gider miydi peki ?
Üzülmeyin belki şişlik ödem vs olabilirGünaydın kızlar sabah dayanamadım bi tartılayım dedim ve 56.6 cıktı. Açıkcası verdiğimi dusunuyordum tartı günüme daha var ama sinirim bozuldu sabah sabah
yok bende ölcümü yapmadım ama belimde incelme var onu hissediyorum gözle görülürÜzülmeyin belki şişlik ödem vs olabilir
Sıkılaşma var mı bazen tartı dan çok sıkılaşma önemli beden ölçümu yapıyor iseniz onu kontrol edin
Şişlik ödem olabilir bende günlerdir sabit çıkıyorum sitres yapma birden gider gitmessede napalım gelecek haftaya odaklanırız daha iyi eksiler görürüz inşallahGünaydın kızlar sabah dayanamadım bi tartılayım dedim ve 56.6 cıktı. Açıkcası verdiğimi dusunuyordum tartı günüme daha var ama sinirim bozuldu sabah sabah
Teşekkürler canım
Gece ağrıdan uyuyamadım bende namazdan sonra 5 6 gibi yattım 9 da uyandım bir tuhafım yemek yapıyorumKızlar bugün 4 buçuk saatlik uykuyla geziyorum benim gececi oğlan sağolsun sabahta kızımın mezuniyet töreni vardı 4.sınıf bitti 9 da kalktım aç karnına gittim geldim üstüne karın çalıştım kahvaltı hazırlayana kadar dayanamadım yulaf gevreği yedim koca kase spor yapıcam şimdi bakalım ne kadar verimli olacak bu halde
Siz napıyorsunuz bakalım
Diş ağrısı miGece ağrıdan uyuyamadım bende namazdan sonra 5 6 gibi yattım 9 da uyandım bir tuhafım yemek yapıyorum
Hadi bakalım o artık ortaokullu bir prenses.Kızlar bugün 4 buçuk saatlik uykuyla geziyorum benim gececi oğlan sağolsun sabahta kızımın mezuniyet töreni vardı 4.sınıf bitti 9 da kalktım aç karnına gittim geldim üstüne karın çalıştım kahvaltı hazırlayana kadar dayanamadım yulaf gevreği yedim koca kase spor yapıcam şimdi bakalım ne kadar verimli olacak bu halde
Siz napıyorsunuz bakalım
Evet kemiklerim de ağrıyorDiş ağrısı mi
Cok gecmıs olsun Allah acil şifalar versin nere olursa olsun insanın parmağı agrısa etkiler kolay gelsin canımGece ağrıdan uyuyamadım bende namazdan sonra 5 6 gibi yattım 9 da uyandım bir tuhafım yemek yapıyorum