Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi akşamlar

11:30 1elma, 3yk.yulaf, 1tk.kakao, 2kuru incir ve yağsız sütten oluşan yulaf lapası
(Yarısını yedim)

13:00 lapanın diğer yarısını yedim

18:00 1büyük tabak pırasa yemeği, 4yuvarlak dilim kızarmış patates, 3köfte, 1kase yy.yoğurt, biraz sos

Arkasından, 1hurma, 15leblebi, 8kuru üzüm, 8gr.çikolata, 1yk.keçiboynuzu özü
LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307
3 litre su

Kızlar geceden beri keyifsizim yat kalk çokta uyumadım gece aynı kattaki komşumun eşi vefat etti abi çoktandır hastaydı ona üzüldüm kaldı gencecik kadın
ardından kardeşimin kızı mayanın bebekleri olmuştu ya oraya gidince sizede göstermiştim 2 oğlan 1kız kız olan miya çok hasta şimdi yoğun bakımda kendini hazırla miya kötü demiş yerimden kalkamıyorum çok üzgünüm zar zor yemek hazırladım ve bilnçsizce yedim
Miya ya geçmiş olsun 🤲🏼
Vefat eden abiye Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır versin 🤲🏼🤲🏼

Geçmişi okuyamadım etiketlere cevap verebildim inşallah herkes iyidir

21 Kasım Perşembe

7.30
Sirkeli su
8.00
6-7 gün kurusu 🤨
Bolca suyla

8.30
Kolajenli kahve

10.00
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Yeşillik domates salatalık
Bir dilim tbe

12.00
Yarım züber

13.00
Yarım mandalina
Bir avuc leblebi

15.30
Cennet hurması
4-5 gün kurusu
İki tam ceviz

16.00
Türk kahvesi
Yanına 200 kalorilik çiko

18.00
Bir avuç beyaz leblebi

Su 2 litre
5.000 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 @Denp @yosunlupapatya
Anam 8 öğün yapmışsın ya gııız 😱

Sitare55 Sitare55 LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307

21 Kasım Perşembe

sabah 09.20
1 asrın tandırı lavaş arasında 30 gr kaşar, 5 zeytin, 1 dilim avokado, köz kapya, kuru domates
1 küçük salatalık

öğlen 12.30
yoğurt, granola, muz, şekersiz fıstık ezmesi

ara 16.30
4 adet altınbaşak

akşam 18.45
120 gr somon, köz kapya ve soğanlı köz patlıcan salatası, 1 dilim tahıl ekmeği, 1 yk nohut yemeği
1 küçük dilim kabak tatlısı ve 1 yk yoğurt

2 lt su

7000 adım

Özel hayatımda sorunlar var.

Gelgitlerden rutinden istediğim şeylerin olmamasından usandım.🥲

Özel hayatımla ilgili gelgitler sorunlarım sikintilarim var hiç huzurlu mutlu degilim gelgitlerden yoruldum, artık kendimi bırakıyorum galiba zorlanıyorum çok kesinlikle duygusal yaşamım rutinim hayatım beni bunaltiyor.:KK43:
Rabbim gelecek günleri güzelleştirsin 🤲🏼🤲🏼

Canını sıkan belli bir olay mı var, yoksa genel bir bıkkınlık gibi mi. Sana enerji verecek bir şeylere yönelmen mümkün değil mi, üzüntü mayalanan bir şey. üzüldükce daha fazlası oluyor.
İşim bitmiyor, gün az geliyor, ağrı zorluyor
Son 1 hafta gelen çok oldu, temizliğe filan ekstra dikkat etmem gerekti🥴
Yoruldum açıkçası 🥴
Bazen böyle durumlarda bir Tr tatili ruhuma iyi geliyor, eşim ameliyat oldu, gidemiyoruz.😔
Geçtiğimiz 2 yıl eşimin aile içinde sıkıntılar oldu, eşim gitmek istemiyor gibi gibi 😔
Aslında böyle durumlarda şımarıklık etme kızım iyisin diyorum 👍🏼
Belki geçmişten gelen sıkıntılar yüzünden tahammülüm azaldı, bilemiyorum 🤷🏻‍♀️

Dün son gündü🤲🏼
Bugün şöyle diyelim👇🏼
Hayat güzel, elimiz, ayağımız tutuyor, evlatlarımız yanımızda, hamdolsun bize verilen nimetlere 🤲🏼🤲🏼

Canım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.
Bekarım cocugum yok tek başıma yasiyorum.O başka bir ülkede ne yaşadığımı bende bilmiyorum

Rabbim gelecek günleri güzelleştirsin 🤲🏼🤲🏼
Amin inşallah sağolun
Canım hayatındaki insanla evli misin yoksa sevgili mi? Evliyseniz çocuk var mı? Sevgiliysen her şey çok daha kolay ama evliysen kendin olmaktan ve kendinden vazgeçme.
Benim yaşadığım şey celladına aşik olmak gibi birseymis internette baktım biraz arastirdim Stockholm sendromu diye geçiyor

Selam
Bugünkü menüm
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit (bunun yüzünden akşam yemek yemedim )

Öğle
3/4 kase şehriye çorbası
1 p sulu köfte (patateslerini yemedim sadece köfte)
1 kase yeşillik

Ara
4-5 çiğ badem
3-4 kuru erik

Akşam yok
21 gibi
2 dilim ananas yedim .
Kesilmişti hastayım die almışlardı c vit olsun
Su 1 lt (içemedim) su hastalıktan kurulmak istiyorum
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84

Selam
Bugünkü menüm
Sabah
7.30
1 h yumurta
1 simit (bunun yüzünden akşam yemek yemedim )

Öğle
3/4 kase şehriye çorbası
1 p sulu köfte (patateslerini yemedim sadece köfte)
1 kase yeşillik

Ara
4-5 çiğ badem
3-4 kuru erik

Akşam yok
21 gibi
2 dilim ananas yedim .
Kesilmişti hastayım die almışlardı c vit olsun
Su 1 lt (içemedim) su hastalıktan kurulmak istiyorum
LenaG LenaG sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun canım. Sağlığına dikkat et

Benim sorunum hayatımdaki insan.
Anlatsam cildirirsin yaşadıklarıma çok zorlanıyorum bir çıkış kapisi arıyorum bulamıyorum.Amin inşallah hepimiz için bir dertlesmeye çok ihtiyacim var.
Canım ilk önce sen kendine değer ver. Ben bunları hakediyor muyum diye sor bir kendine. Rabbim yardımcın olsun.

Niye hastaneye gidiyorsun canım ?
Rutin kontrol için gitmiştim kaptanım, bir de durduk yere her yerim morarıyordu onun için gitmiştim.
Tatlım geçmiş olsun. Tetkikler ne amaçlı? Sağlığın iyi inşallah.🙏❤️
Teşekkür ediyorum canımın içi ablam, vitamin kontrolü ve insulin direnci için.
aa sen de izinde misin
Eveet 1 hafta izin aldım ailem gelecek diye 😚
Hayrolsun canım, neden gidiyorsun?
Rutin kontrol feza ablam vitamin falan bakıldı. 🫶

D vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi 💕3 ay sonra kontrol ☺️

iyi akşamlar kızlar, bugün kızımın doğum gününü kutladık. asıl doğum günü yarın da evde bi kutlama yaptık, anca yazabiliyorum.

bugün tek öğün beslendim.
14.00 1.5 porsiyon et döner servis, yağsız salata ve ayran

11.700 adım

2.5 lt su

Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307 LenaG LenaG

kızımın doğum günü sofrasından da bi çatal bile yemedim valla. azimli sıçan taşı deler 😁

yarın yolculuğa çıkıyoduz pazara kadar şehir dışında olacağız. tartımı yanıma alıcam 🤝

Eklentiler

• IMG_2089.png
    IMG_2089.png
    75,9 KB · Görüntüleme: 2
D vitamini demir B12 vitamini yerlerde dedi doktor. Sen kapıdan girdin ben vitamin takviyesine ihtiyacın olduğunu anladım dedi kadın, insülin direnci baya düzelmiş dedi, açlık şekerim biraz yüksek çıktı tiroit de biraz yüksek. Diyete devam dedi. Çok güzel zayıflamışsın dedi. Ne yapıyorsan aynen devam et dedi 💕3 ay sonra kontrol ☺️
Çok geçmiş olsun canım 🩷

Sağlık olsun canım. Bende geç yedim bugün her güne göre.

Yaw aslında her zaman buluştuğumuz arkadaşlarla oldu gibi. Haftada bir ailecek görüştüğümüz kişiler hepsi sadece müdür bey eklendi. Okulun diğer öğretmenleri teşrif etmediler.
En güzeli canım, teşrif etmeyenler belli ki yakın olmadıkların. Daha da keyifli bir ortam seni bekliyor. Sen hiç korkma o günkü yemekten, uygun bir şey seçip yersin.

X