- 23 Aralık 2013
- 250
- 196
O zaman neden burada soruyorsunuz? Arkadaşlar fikrini söylemişler.Tamam ben yarından itibaren işveli cilveli olayım hatta konuşma mı da işveli cilveli yapayım ya bi gidin kardeşim surdan cilve dersi vermeye mi geldiniz cilve işve eşe yapılır. Evlenince ancak eşime yaparım bu kadar net
Onlarınki fikir değil saçma sapan mantıksız yorumlar . İnsan tanımadığı sevmediği ilgi duymadığı hoşlanmadığı erkeğe niye cilve yapsın öyle kızlara da kuyruk sallıyor derler. Ortası yok bunların insan cilveyi ya sevgilisine yapar yada eşine yaparO zaman neden burada soruyorsunuz? Arkadaşlar fikrini söylemişler.
Ya siz zengin koca bulamadığıniz için mi kıskançlıktan kuduruyorsunuz. Kendiniz bir halt yapamamişsiniz. Ben maddi durumu iyi olsun diyince öyle bir erkek seninle niye evlensin diyorsunuz. E kendiniz bulamamamissiniz fakirlik içinde sürünüyorsunuz birde üstüne 3-4 tane çocuk yapıyorsunuz. Kabahat sizde. Gayet de isterim zengin koca. Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.daha neler neler var konu sahibinde
kendinde olmayan her seyi erkekten istiyor. en basinda para ve kibarlik geliyor
Ohhh iyi olmuş burdaki gereksiz kötü niyetli insanlar burda bana cevap yazmakla vakitlerinden harcıyorlarCok nadir olan bir sey oldu. Erinmeyip tum yorumlari okudum. Konu sahibinin bazi seyleri anlamis olabilecegi umuduyla okudum. Hayatimdan bosu bosuna tam 40 dakika gitti. Kahvaltiya gidiyorum.
Kötü niyetli kötü kalpli insanlar burdan defolup gidene kadar devam edicem sanırımBu konu hâlâ devam mı ediyor? Sanırım sevgili bulana kadar devam edecek
Bunun için zengin birine ne vaad ediyorsun?Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.
Ya ne pislik insansin. Mikrop kirletme bu siteyiBir seks nelere kadir
Elden ele bi yayalımda bulsun bizde kurtulalımBu konu hâlâ devam mı ediyor? Sanırım sevgili bulana kadar devam edecek
Senin Allah' belanı versin Senin zihniyetine..... anladın senKendisi ne verecekmis? Pek kiymetli kizlik zarini heralde
Zengin koca aramiyoruz ki, biz zaten zenginizOhhh iyi olmuş burdaki gereksiz kötü niyetli insanlar burda bana cevap yazmakla vakitlerinden harcıyorlarya bunlar ne kadar saf sırf bana cevap verecekler diye kendi zamanlarından gidiyor en eğlendiğim kısım bu. Ohh iyi vakitlerini harcıyorlar iyi oluyor kıskançlıktan kuduruyorlar zengin koca bulamamışlar
Ama giden hep sen oluyorsun bi düşün neden acabaKötü niyetli kötü kalpli insanlar burdan defolup gidene kadar devam edicem sanırım
Benim babam da zengin kocam da kıskanmadan yorum yapabilir miyim?Ya siz zengin koca bulamadığıniz için mi kıskançlıktan kuduruyorsunuz. Kendiniz bir halt yapamamişsiniz. Ben maddi durumu iyi olsun diyince öyle bir erkek seninle niye evlensin diyorsunuz. E kendiniz bulamamamissiniz fakirlik içinde sürünüyorsunuz birde üstüne 3-4 tane çocuk yapıyorsunuz. Kabahat sizde. Gayet de isterim zengin koca. Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.
El salla birazdan gider hakaretlerinden şikayet ettim bunu mu dinlicez burdaZengin koca aramiyoruz ki, biz zaten zenginiz
Valla burdan bakinca, yazdiklarini da okudukca pek bir meziyetin yok gibi gorunuyor. Varsa yanilt bizi, anlat mademSenin Allah' belanı versin Senin zihniyetine..... anladın sen
Bela okumakla meşgulElden ele bi yayalımda bulsun bizde kurtulalım
Sen 3 4 çocukta yapmamişsındırBenim babam da zengin kocam da kıskanmadan yorum yapabilir miyim?
Aman naparsa yapsinEl salla birazdan gider hakaretlerinden şikayet ettim bunu mu dinlicez burda
Şu an kara listeye aldı seniBenim babam da zengin kocam da kıskanmadan yorum yapabilir miyim?
Aşkito sen normal kocayı bul zengini kusur kalsın. O kıza ne kocalar geldi neleri tepti bilsen ağlarsın şurda.Ya siz zengin koca bulamadığıniz için mi kıskançlıktan kuduruyorsunuz. Kendiniz bir halt yapamamişsiniz. Ben maddi durumu iyi olsun diyince öyle bir erkek seninle niye evlensin diyorsunuz. E kendiniz bulamamamissiniz fakirlik içinde sürünüyorsunuz birde üstüne 3-4 tane çocuk yapıyorsunuz. Kabahat sizde. Gayet de isterim zengin koca. Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.