Niye hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya siz zengin koca bulamadığıniz için mi kıskançlıktan kuduruyorsunuz. Kendiniz bir halt yapamamişsiniz. Ben maddi durumu iyi olsun diyince öyle bir erkek seninle niye evlensin diyorsunuz. E kendiniz bulamamamissiniz fakirlik içinde sürünüyorsunuz birde üstüne 3-4 tane çocuk yapıyorsunuz. Kabahat sizde. Gayet de isterim zengin koca. Baba evinde yokluk cektim evlenince yokluk çekmek istemiyorum.
yenGEnC yenGEnC in 8 tane cocugu var her birini baska caminin onunde dilendiriyor fakirlikten. 😢😢

Bir türkü vardı o tam konu sahibine göre:
Oğlanın adı Ömer belimi sıktı kemer
Benim ince belime,yakışır gümüş kemer.
Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem
Ud kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem.💤

Bir türkü vardı o tam konu sahibine göre:
Oğlanın adı Ömer belimi sıktı kemer
Benim ince belime,yakışır gümüş kemer.
Aynalı körük olmazsa ben gelin gitmem
Ud kemani çalmazsa aynalı körüğe de binmem.💤
Konu sahibi koca bulunca bu turkuye evrilecek ama 🤣🤣🤣

Konuda başlıktaki sorunu kendin cevaplıyorsun aslında. Zarta zorta kavga çıkaranı kim netsin.
Bizim çevrede de var bir benzeri. Kadının içi öfkeyle doluydu, evlendi hala öyle. Evet, bir koca buldu. Yalnız kalmadı fakat sevinilecek bir şey değildi bu.
Kocası niteliksizin önde gideni olmasına rağmen adama acıyorum. Bir insan başkasının düğününde kocasıyla kavga eder mi ulu orta yerde? Ya da başkasının evinde? Bu ikisini gördükçe enerjim düşüyor, elim ayağım buz tutuyor. O kadar negatifler ki anlatamam. Savaşta olsan bu kadar öfkeli olmazsın, o kadar diyeyim. Artık senede bir kere bile görmek istemiyorum kendisini.

Bizim çevrede de var bir benzeri. Kadının içi öfkeyle doluydu, evlendi hala öyle. Evet, bir koca buldu. Yalnız kalmadı fakat sevinilecek bir şey değildi bu.
Kocası niteliksizin önde gideni olmasına rağmen adama acıyorum. Bir insan başkasının düğününde kocasıyla kavga eder mi ulu orta yerde? Ya da başkasının evinde? Bu ikisini gördükçe enerjim düşüyor, elim ayağım buz tutuyor. O kadar negatifler ki anlatamam. Savaşta olsan bu kadar öfkeli olmazsın, o kadar diyeyim. Artık senede bir kere bile görmek istemiyorum kendisini.
Bu ne abi camfrog Sönmez reyiz gibi, normal konuşuyon bi anda bişeye kafası atıyor başlıyor anında. 🎃 Sönmez dayım bile böyle kadın istemez, normal adam napsın.

Onlarınki fikir değil saçma sapan mantıksız yorumlar . İnsan tanımadığı sevmediği ilgi duymadığı hoşlanmadığı erkeğe niye cilve yapsın öyle kızlara da kuyruk sallıyor derler. Ortası yok bunların insan cilveyi ya sevgilisine yapar yada eşine yapar
Beybi cilve yapmak derken tutup adamların üstüne atlamayacaksın elbet. Mesela normal bi ortamda sohbette erkeksi değilse daha narin güleryüzlü sıcak olabilirsin. Ters soğuk bi yapın varsa erkekleri iter. Güzel bi kadınsan her türlü ilgi çekersin zaten geriside erkeğin seni tavlamasına kalır, ortalama altı bi tipteysen başka artılarda yoksa zor bu işler.

Onlarınki fikir değil saçma sapan mantıksız yorumlar . İnsan tanımadığı sevmediği ilgi duymadığı hoşlanmadığı erkeğe niye cilve yapsın öyle kızlara da kuyruk sallıyor derler. Ortası yok bunların insan cilveyi ya sevgilisine yapar yada eşine yapar
Aslında buradaki tüm yorumlar senin iyiliğin için bakış açını değiştirmen için yapıldığını görüyorum, bence. Buradaki kimse seni gerçek hayatta tanımıyor anlattığın kadar bilebilirler. Oyüzden kimse senden nefret edemez, senin kötülüğünü isteyemez. Öncelikle bu düşüncenden vazgeç. Saldırmana, saçmalamana gerek yok sadece oku. Burasi internet alemi, hemde anonim herkes. Burada sadece senin düşüncelerin gerçek insanlar tarafından değerlendiriliyor. Bakış açını değiştirmen için. Kendini daha iyi hissetmen veya seni göremediğini fark etmen için. Sosyal hayatında seni yönlendirecek veya seni içtenlikle dinleyen yakının olmayabilir buyüzden bu yorumları hafife almak yerine buranın bir anonim internet alemi olduğunu unutmadan düşüncelerini yönlendir. Sakince düşün sadece şu soruyu sor kendine acaba yanlış mi düşünüyorum, haklı olabilirler mi? Buradaki kimse senin kötülüğünü istemiyor, neden istesin, ne geçecek eline? Zengin koca tabirinden hiç hoşlanmıyorum ama bir standart belirleyip ona göre insanlarla görüşmek isteyebilirsin bir şey sunmak zorunda değilsin. Ama gerçekçi düşünmek gerekiyor. Her anlamda denk olacak mısın? Ayrıca cilve, neşeyi insan sadece sevdiğine yapar gibi bir durum yok. Cilveli veya neşeli olmak doğuştan gelir genellikle. Olmak zorunda değilsin ama en azından pozitif biri olmalısın. Sen saldırdıkça iş mizaha dönmüş. Bence oturup sakince düşünmelisin.

Kızlar her hangi bir şey vaat etmek zorunda değil ama erkekler vaat etmek zorunda
Bu çok saçma bi düşünce zenginlik,kariyer, güzellik vs bunlardan illa biri vardır bunlarda vaat gibi bir şey oluyor. 60lık zengin dedeler 20lik vasıfsız kadınlarla nasıl oluyor, biri zenginlik biri güzellik vaat ediyor. Bu her ilişkide değişir. Bakış açın çok yanlış. Mesela bi erkeği beğenmedin hoşlanmadın ama sana öyle bi yaklaşır ki sen o adama aşık olursun, en başta çeken bi şey yoksa adam neden gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X