Niye hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi ne verecekmis? Pek kiymetli kizlik zarini heralde 😂😂😂
hayatinda bir kisiye cilve yapmamis, ailesi dahil herkesle herkesle dan dun kavga modunda. ama evlenirse cok işveli cilveli ve guleryuzlu bir kadin olacakmis :))
nasil olacak oyle bir anda bilmiyorum, adamin seyinde keramet vardir belki 😅

25 yaşındayım bugüne kadar
hiç sevgilim olmadı. Açıkçası üniversiteye kadar sevgililik işlerinde hiç gözüm yoktu. Üniversiteye başladığımda olsun istedim. Fakat olmadı. Bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım. Kolay kolay bir erkeği begenemiyorum etkilenmiyorum yani elimde değil neden böyleyim bilmiyorum. Artık olsun istiyorum. Bugüne kadar bir kişi dahi karşıma geçip de senden hoşlanıyorum sana ilgim var bile demedi. Sosyal medyadan tanıdığım kişiler yazdı fakat benim onlara karşı bir ilgim yoktu. Aslında ben bu duyguları yaşamak istiyorum. Aşık olmak nasıl bir şey , bir erkeği sevmek bir erkek tarafından sevilmek sabahlara kadar mesajlaşmak saatlerce telefonda konuşmak gözünün içine aşkla bakmak vs.
30 yaşındayım ve hâlâ sevgilim olmadı bu durumdan çok şikayetçi değilim ama insan merak ediyo tabi nasıl bir duygu olduğunu. Ara ara aklıma düşüyo ama sonra diyorum boşveeeer adam dırdırı çekeceğini otur örgünğ ör :KK69:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X