Simdi anlasildi sebebiAllah Allah teşhisi de koysaydin çakma psikolog seni
daha neler neler var konu sahibindeSimdi anlasildi sebebi
Kendisi ne verecekmis? Pek kiymetli kizlik zarini heraldedaha neler neler var konu sahibinde
kendinde olmayan her seyi erkekten istiyor. en basinda para ve kibarlik geliyor
hayatinda bir kisiye cilve yapmamis, ailesi dahil herkesle herkesle dan dun kavga modunda. ama evlenirse cok işveli cilveli ve guleryuzlu bir kadin olacakmis :))Kendisi ne verecekmis? Pek kiymetli kizlik zarini heralde
Simdi anlasildi sebebi
Bir seks nelere kadirhayatinda bir kisiye cilve yapmamis, ailesi dahil herkesle herkesle dan dun kavga modunda. ama evlenirse cok işveli cilveli ve guleryuzlu bir kadin olacakmis :))
nasil olacak oyle bir anda bilmiyorum, adamin seyinde keramet vardir belki
Yeni ban yükleniyorAllah Allah teşhisi de koysaydin çakma psikolog seni
Yeni ban yükleniyor
Ya bir de kocaman bir paragraf yazmışsın ciddi ciddi.daha neler neler var konu sahibinde
kendinde olmayan her seyi erkekten istiyor. en basinda para ve kibarlik geliyor
Bu bahtsız bedeviye benziyor bence.Ya bir de kocaman bir paragraf yazmışsın ciddi ciddi.Cevabı da tek cümlelik bir hakaret.
Yani ne diyeyim.
Umutsuz, zorunlu falan iyiydi yine. Bu ne arkadaş?
Senin listen vardı ya? Hala duruyor mu o Kudra?Bu bahtsız bedeviye benziyor bence.
Kizim ne bileyim ben, okudum konunun basini, aralari atladim, en sonlarda bir mesaja yorum yaptim. Boyle bir sey hic beklemiyordumWOMAN ulan bide insan gibi tatlı tatlı yazıyorsun beni çok güldüruyonuz drluk birşeye biz şifa olamayız bebeklerim
Sana küçük süprizler yaptıKizim ne bileyim ben, okudum konunun basini, aralari atladim, en sonlarda bir mesaja yorum yaptim. Boyle bir sey hic beklemiyordum
Umutsuzun listesiydi o. Duruyor.Senin listen vardı ya? Hala duruyor mu o Kudra?
Ne listesi yapmış?Umutsuzun listesiydi o. Duruyor.
30 yaşındayım ve hâlâ sevgilim olmadı bu durumdan çok şikayetçi değilim ama insan merak ediyo tabi nasıl bir duygu olduğunu. Ara ara aklıma düşüyo ama sonra diyorum boşveeeer adam dırdırı çekeceğini otur örgünğ ör25 yaşındayım bugüne kadar
hiç sevgilim olmadı. Açıkçası üniversiteye kadar sevgililik işlerinde hiç gözüm yoktu. Üniversiteye başladığımda olsun istedim. Fakat olmadı. Bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım. Kolay kolay bir erkeği begenemiyorum etkilenmiyorum yani elimde değil neden böyleyim bilmiyorum. Artık olsun istiyorum. Bugüne kadar bir kişi dahi karşıma geçip de senden hoşlanıyorum sana ilgim var bile demedi. Sosyal medyadan tanıdığım kişiler yazdı fakat benim onlara karşı bir ilgim yoktu. Aslında ben bu duyguları yaşamak istiyorum. Aşık olmak nasıl bir şey , bir erkeği sevmek bir erkek tarafından sevilmek sabahlara kadar mesajlaşmak saatlerce telefonda konuşmak gözünün içine aşkla bakmak vs.
Nerelerde o özlemedim ama merak işte çok anmasak mıUmutsuzun listesiydi o. Duruyor.
Bana kucuk bir sok yasatti, ne surpriziSana küçük süprizler yaptı