Niye hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar her hangi bir şey vaat etmek zorunda değil ama erkekler vaat etmek zorunda

Zengin bir erkegin en buyuk hayali senin gibi birini bulup evlenmektir canim bakma sen bunlara. Sinir desen sende, negatiflik desen sende, zengin adam yasamis gormus olacagi icin seninle evlenip hayatini zehir etmek ister. Kim huzur,mutluluk ister ki? Bunlar seni kiskaniyor net.

Sanırım tam olarak anlasilmamisim benim zenginlikten kastım güzle bir evim arabam olsun her yaz tatile gideyim evimde çalışan hizmetli olsun çocuğa bakıcı tutabileyim. Bunlar çok bişey değil. Ben evlenince yokluk cekmek istemiyorum sıkıntı dert tasa maddi kaygı istemiyorum.. eğer bunları yasayacaksam neden evleneyim ki tabii ki tek istediğim zenginlikten değil bir sürü kriter var ama maddi kaygı çekmek ekonomik sorunlar yaşamak istemiyorum. Çevreme bakıyorum evlenenler pişman. O kadar kafam karışık ki yaşım ilerleyince mecbur birine evet diyeceğim. Ya mutsuz olursam. Evlenince her gün yemek yapma derdi çocuk bakma derdi oluyor. Şu an bekarım yemek yapma derdim çocuk bakma derdim yok ama buna rağmen evde yoruluyorum. Ben hayatımı yaşamak istiyorum. Bir ömür çocuk derdi yemek derdi ev işi derdi ya psikolojim bozulursa ya mutsuz olursam bir sürü kaygım birikti şimdiden. Bir yandan sevgilim olsun istiyorum diğer yandan istemiyorum. Eğer olursa çok uzamaz kısa süre içinde evlenmek lazım yaş ilerliyor ondan. Toplumsal baskı çok kötü bişey yaş ilerleyince doğum şansı da azalıyor offf

Kötü niyetli kötü kalpli insanlar burdan defolup gidene kadar devam edicem sanırım
Konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…