Niye hiç sevgilim olmadı

Elif dag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
228
-204
25 yaşındayım bugüne kadar
hiç sevgilim olmadı. Açıkçası üniversiteye kadar sevgililik işlerinde hiç gözüm yoktu. Üniversiteye başladığımda olsun istedim. Fakat olmadı. Bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım. Kolay kolay bir erkeği begenemiyorum etkilenmiyorum yani elimde değil neden böyleyim bilmiyorum. Artık olsun istiyorum. Bugüne kadar bir kişi dahi karşıma geçip de senden hoşlanıyorum sana ilgim var bile demedi. Sosyal medyadan tanıdığım kişiler yazdı fakat benim onlara karşı bir ilgim yoktu. Aslında ben bu duyguları yaşamak istiyorum. Aşık olmak nasıl bir şey , bir erkeği sevmek bir erkek tarafından sevilmek sabahlara kadar mesajlaşmak saatlerce telefonda konuşmak gözünün içine aşkla bakmak vs.

Beden dilin sert mi ?

Yüzyüze tanışma pek kalmadı gördüğüm kadarıyla.dediğin gibi tanımadığım etmediğin adamla da konuşmak görüşmek içinden gelmiyor insanın.oluru olanlarla görüşmeye devam et bence.âşık olmak evet hiç kolay değil ama biraz tecrübe iyidir bence.

Çünkü bir erkek nasıl etkilenir ya da bir erkekten nasıl etkilenilir, karşı cinsin dikkati nasıl çekilir bilmiyorsun. Yaşıtların yaklaşık on senedir, deniyor, yanılıyor, tekrar deniyor, öğreniyor. Sen merdivenin 10. basamağına atlayayım istiyorsun.

Ben size cok katiliyorum. Ilk onune gelenle evlenecek, sonra duzelir diye bekleyecek, insanlari tanimadan evlenecek bundan iyisi ne olabilir ki?
Tam bir muhafazakâr insan çözümü.ebubekir sofuoğlu diye biri var belki duymuşsundur.neymişmiş kimse hayatında ailesindekilerden başka kadın erkek tanımazsa elindekilerin eksikliklerini farketmezmiş, bütün kadın erkekleri öyle sanırmış, daha iyisini düşünemezmiş. Mantığa bak.cehalet mutluluktur diyor yani adam.

Tam istediğin biri olmamıştır yoksa illaki konuştuğun dateleştiğin birileri vardır kendin de demişsin.

Senin hayallerini gerçekleştirecek zenginlikte birini arıyormuşsun eski konunda, o da zor be güzelim bu ekonomide.

Öyle hali vakti yerinde adam bulacan da o da sana bakmayı kabul edecek de bir de gezdirecek tozduracak.

Kendine iyi bir kariyer yapmayı hedefle kocadan ziyade.

Kariyerin seni bir sabah terketmeyecek çünkü erkek öyle mi ?

Sen çalışmak istemeyen 18 sene okudum ben diye yırtınan kız değil misin yani sanki harika bir bölüm gibi de evleneyim dünya turu yapayım diyen ve 50 bin öğretmen maaşı olan biri ile de bunları yapacağını düşünen, aileden kaçmak için evliliği yol olarak gören… umarım seni tanımadan kimse sana yanaşıp mahvetmez hayatını önce kariyerine odaklanıp tek durabilmeyi öğrenmen lazım

Eski konularına bakılırsa neden sevgilin olmadığı az çok belli. Aile konuların falan karışık. İlerde pat diye biriyle evleneceksin sırf ailenden kaçmak için. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmazsın inşallah..

Aşk çok güzel bir şey ama doğru kişiyle.Yanlış kişiyse cehennemi yaşarsın.. Umarım doğru kişiyle güzel bir aşk yaşarsın.Ama daha yaşın çok genç.

İsteyince değil de çok alakasız zamanlarda oluyor genelde. Dışardan soğuk görünüyorsanız konuşmaya çekiniyo olabilirler. En güzel zamanda kıymet bilecek biri çıksın karşınıza
Dışarıda ciddi ağırbaşlı ve soğuk biriyim ama kafa dengi olursa sıcacık davranırım

Dalga mı geçiyorsun ? Bir kız erkeğin peşinden değil erkek kızın peşinden koşacak. Birde erkeklere cilve mi yapacağım gel benimle sevgili ol diye gözlerinin içine mi bakacağım başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…