Niye hiç sevgilim olmadı

Ne iyi niyetli bir yorum kalbimi bıraktım Allah sizden razı olsun burdaki kötü niyetli fesat kötü kalpli insanların yaptığı yorumlara karşılık yüzümde gülümse oluştu

Kötü niyetli kötü kalpli bir insanın daha yaptığı yorum size kötü günler dilerim

Canım her kadın kocasının kahrını çeker. Çekmeyen yoktur evet evlilik diğer yandan kahır cekmektir. Kocanın kahrını cekmek çocuğun kahrını cekmek vsss.
Ayy kahroldum düşe kalka peşinde maskara oldum.
İnsan kahır çekeyim diye niye evlensin kafayı mı yemiş.
Kuzum ne mantıksız cümleler bunlar.

Sen buna göre fazla medenisin. Seni anlamaz bu.

Evliliği ya da duygusal bir ilişkiyi asla kulturuş olarak görme. Ne kadar üstüne düşersen o kadar hataya düşersin akışına bırak dua et en önemlisi düşünce yapını değiştir. Kendinde neyi düzeltmen gerekir ya da beklentilerin neler netleştir

Ya aslında ben şu an evlilik istemiyorum. Sevgilik olabilir . Mesela buluşmak saatlerce sohbet etmek telefonda konuşmak mesajlajmak ilgi görmek istiyorum bir erkek tarafından sevilmek ve bir erkeği sevmek nasıl bir duygu bunları yaşamak istiyorum

Eğer yakın çevrende yoksa instagramı denemelisin güzel bir hesap aç kendi resimlerin değil de hobilerin gibi o şekilde tanışma fırsatın olur

Eğer yakın çevrende yoksa instagramı denemelisin güzel bir hesap aç kendi resimlerin değil de hobilerin gibi o şekilde tanışma fırsatın olur
Bana her gün istek geliyor kimi sosyal medyadan sevgili yapmayın gibisinden olumsuz konuşuyor açıkçası bana göre bir yer değil sosyal medyadan sevgili ne idiğü belirsiz insanla isterse 6 ay konuşayım yinede tanımış olmam. Tanıdığım bir insan olsa yada aynı şehirde yaşasam tamam sorun değil ama hem uzaktan hem sosyal medyadan nasıl bir insan çıkacağı belli olmaz bu konularda maalesef ürkek bir insanım

25 yasina kadar bunlari hic yasamadiniz mi cidden

25 yasina kadar bunlari hic yasamadiniz mi cidden
Hayır yaşamadım en son ergenlikte aşık olmuştum ortaokuldu sanırım. Sonra hiç aşık olmadım.tuhaf geliyor demi. Bana da tuhaf ama zaten flört işleri benlik değildi e Aile baskısı da var tabii . Üniversiteyi baska şehirde okudum aileden uzak fakat kimse denk gelmedi ki karşıma. Oldu yazan ama benlik insanlar değillerdi. Çok uzağım sanki birşeyler beni uzak tutuyor beni .Zamanı mı gelmedi anlamadım.

Denk gelmedi ne demek? İlla ki hosunuza gidebilecek birileri cikmistir karsiniza, kimse 4 4’luk degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…