Niye hiç sevgilim olmadı

Sen erkeğe ne vaad ediyorsun. Erkek sana niye vaad versin. O da bir anadan doğma.
Sen bu kafa ile galaksiler arası gezersin😅
Bir ömür sevgi saygı sadakat ilgi vaat ediyorum eğer bana bu dünyada cenneti yaşanırsa bende ona cenneti yaşatırim. Kendimden eminim ona cookkk güzel sadık bir eş olurum

Artık erkekler sadıktan ziyade çalışan kadın istiyor. Paralı.
Beter olsunlar kadın zaten hem işe gidip hem çocuk bakıyor hem ev işi yapıyor hem her gün ne yemek yapacağım derdine düşüyor. Kadın kaç parçaya bölünsün Allah aşkına

O mutlu etmeyi bilen işveli cilveli kızlar evlenmeden ilişki yaşadıkları için olabilir mi ? Hele bi ilişki yasamasalardi emin ol erkekler işveli cilveli kızların peşinden bu kadar kosmazdi ne demişler kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Tatlım işve cilve kötü bir şey değil ya..

Yatmak da şart değil. Yeter ki o elektrik oluşsun( Tabi bunu evlenmeye niyetli gençler için söylüyorum) Sadece sevgili olmak isteyenler belli bir zaman sonra düzenli cinsellik yaşamak isterler bu da çok doğal size uyar yada uymaz .

Çekici olmak için, biraz nazlı, biraz cilveli, feminen olmak güzeldir sonuca ulaştırır.

Yooo mesela benim şu an sevgilim olsun isterim sadece evliyken yaşamam gereken şeyleri sevgili iken yaşamak istemem. İyide şu an evlenmeyi bende istemiyorum. Hazır değilim evlilik kurumuna. Sevgilim olsa iyi olurdu diyorum. Bir erkeği sevmek erkek tarafından sevilmek bu duyguları yaşamak istiyorum şu an da
İşte o arayınca bulunan bi şey değil.

Ben eğer eşimden bunların istiyorsam zaten kendim yapabileceğim içindir. Pardonda bunun neresi kölelik ? Kadın kocasına bu saydıklarımı yapıyorsa hatta bir ömür kahrını çekiyorsa her huyuna katlanıyorsa erkek de bi zahmet yapsın. Artık eski devir değil. Evlilikte bu saydıklarım karşılıklıdir değer saygı sevgi ilgi yoksa evlilik neden yapılır ki ? Yada evlilikler niye devam etsin bu saydıklarım yapmicaksa
Hanımefendi evlilik tam olarak öyle bir şey değil :KK70: ama yine de siz bilirsiniz tabi ki

Tatlım işve cilve kötü bir şey değil ya..

Yatmak da şart değil. Yeter ki o elektrik oluşsun( Tabi bunu evlenmeye niyetli gençler için söylüyorum) Sadece sevgili olmak isteyenler belli bir zaman sonra düzenli cinsellik yaşamak isterler bu da çok doğal size uyar yada uymaz .

Çekici olmak için, biraz nazlı, biraz cilveli, feminen olmak güzeldir sonuca ulaştırır.
İyide ben yapmam demiyorum ki . Ben sadece sevgilime yaparım diyorum. Seviyorsam aşıksam ilgim varsa hoşlanıyorsam evlilik düşünüyorsam yaparım. Hoşlanmadığım adama işve cilve neden yapayım ki 💁🏻

Tatlım yorumlara aldanma. Ben de 29umda evlendim, bu 30, 35 de olabilirdi. Geç kalmışsın gibi bir hisse kapılma, kime neye geç kalıcaksın 😌 hem de öyle sert görünümlü biri de değildim güleryüzlü herkese kibar olan biriyim. Hiç sevgilim olmadan 29umda ilk sevgilimle evlendim 🥰 Yorumlara çok sinirlendim. Hepsini okumadım ama herkesi dinleme bence. Evet illaki seni beğenenleri sen beğenmezsin senin beğendiğin de sana denk gelmeyebilir. Bana da öyle oldu ama iyi ki kimseyle kalbimi yormamışım. İyi ki kimsenin elini tutup gözlerine aşkla bakmamışım. Bu duyguların hepsini ama hepsini kocama harcamak paha biçilemez. Erkekleri tanımıyor olarak görecekler. Erkekleri senin yakından tanımana da gerek yok, kız arkadaşlarından onların ilişkilerinden onları tanıyabilirsin. Ben ilk gördüğüm adama tamam demedim. Yıllardır gözümün önündeymiş ama nasip vakit gelmeden ben ona o gözle bakmamışım. O da aynı şekilde. (Ben onun ilki değilim ama inan ilk ve sonu olmamı isterdi) gereksiz samimiyetlee gereksiz ilişkilerdense vakti gelince Rabbim sana en hayırlı en düzgün en sen gibi birini karşına çıkartsın🌻 belki de yakınlardadır belki zamanla kalpler birbirine ısınır 😌🥰

Olmayan kocanin bile kahrini çekme plani yapiyorsunuz evliligi kahir cekmek goruyorsaniz niye evlenmek istiyorsunuz? 😁
Adam sizin de kahrinizi huyunuzu cekmeyecek mi? Siz 4 4luk musunuz bu durumda?
Canım her kadın kocasının kahrını çeker. Çekmeyen yoktur evet evlilik diğer yandan kahır cekmektir. Kocanın kahrını cekmek çocuğun kahrını cekmek vsss.

Olmayan kocanin bile kahrini çekme plani yapiyorsunuz evliligi kahir cekmek goruyorsaniz niye evlenmek istiyorsunuz? 😁
Adam sizin de kahrinizi huyunuzu cekmeyecek mi? Siz 4 4luk musunuz bu durumda?
Evet dört dörtlüğüm benim kahrimin çekileceği bir durum yok. Evimin de kocamın da huzurunu kaçırmam

Beni psikolojik olarak yıpratmayacak ev işlerinde yardım edecek ilgi gösterecek hayatından her şeyden önce ben geleceğim. Her zaman maddi ve manevi destek olacak. Çocuk bakımını sadece bana bırakmayacak. Benim bir dediğimi iki etmeyecek. Beni kırmayacak. Çalışan bir kadın olsam da olmasamda bana her koşulda değer verecek. Tüm isteklerimi elinden geldiğince yerine getirecek. Zor şeyler değil yani 💁🏻
bunlar cok makul istekler. benim de aradığım uc asagi bes yukari buydu buldum da.
ama su var ; sen insanlari psikilojik olarak yipratacak birisin. farkinda degilsin icinde yasadigin icin ama ailende ne varsa sende de var. ayni ablalalarin gibisin. cok kavgacisin - geçimsiz ve fesatsin. bunu tüm konularinda okuduk.
sen düzelmeden düzgün psikolojide saglikli bir erkegi kendine çekemezsin.
bu anlattığın karakterde adam cidden sana aşık olsa bile kac ay tahammul edebilir ki nefret dolu cumlelerine - hayatla olan kavgana. sen hayatina biri girince amerika filmlerinin sonunda gördüğümüz icindeki seytan ciktigi icin artik pamuk gibi olan kiz mi olacaksin?
tabii kj hayir.
bir de hayat musterek diyorsun.
ben de hayat musterek derim. hayatimdaki insanin meslegi cocuk bakmak benden cok baktiririm. evi beraber temizleriz o matkap ucuna taktigi sungerle detayli temizler fayanslari ben arkasindan cekcekle gecerim, kim uzanirsa digeri gecer yemegi yapar. bu sekilde de devam etmeyi dusunuyoruz. topljmsal cinsiyet normlarindan uzak.
amaaaa
sen toplumsal cinsiyet normlarina uzak degilsin ki. kadin erkek eşitliğine inanmiyorsun. ben calismayayim kocam baksin - ben kadinim - ben narinim- ben düşünmeyeyim o düşünsün- erkek olsun evi geçindirsin diyorsun.
eee evi geçindirirken errrkek olan, "karim calismasa da olur eve bakmak benim gorevim" diyen, erkek- kadin rollerine önem veren adam neden cocuga esit bakip evi esit temizleyip temizliği esit yapsin? bunlar kadinjn gorevidir geleneksel toplumda
ben mesela kendim icjn diyorum esitlikse her yerde eşitlik. cok defa kaldigimiz otellerin parasini odemisimdir. hatta biletler ondansa oteller bendendir. yemek yemeye gittiysek kim isterse o öder- bazen o bazen ben. ev diziyoruz büyük parcalar ondan ama geri kalan aklina gelebilecek her seyi ben aliyorum (ki su an gelirim yok isten ayrildim. birikimimden yiyorum)
Yani eşitlik isteyen kendini eşit görür, esit davranir. sizin istediğiniz sey esit olmak degil prenses olmak.
onda da kusura bakmayin ama değilsiniz.
bence yapmaniz gereken sey bjr; psikolojinizi duzeltmek. bu kotu bir sey degil ki ben de gidiyordum psikologa. hatta stres kaynaklı hastalıklar yasamaya basladim su an durumum olmamasina rağmen tekrar baslayacagim doktoruma. çünkü neden gecebilecek bir sey varsa gecmesin ki? herseyin bask stres. neden ileride fitik olayım stresten, organlarim bozulsun stresten? siz de gidin bir psikiyatriye es zamanli psikologa berbat ailenizden aldiginiz kötü deneyimlerin etkisini azaltin. psikoloji ve davranışlarla ilgili cok guzel kitaplar var. onlardan okumaya baslayin... sonra bir düşünün ben neyim, kimim, aslinda ne istiyorum diye. beklentilerinizi size uyan makul bir noktaya getirin zaten o zaman su kotu enerjiden cikarsiniz hayatınıza da birileri girer.

Kendi iç huzurun yokken başka bir insana nasıl huzur vereceksin?
Sevgilisi olmadığı için huzuru yok işte zaten.herşey birbirine bağlantılı.benim de böyle bir kuzenim vardı.çalışmazdı evde otururdu.evde sürekli kavga gürültü kıyamet kimseye huzur vermezdi.biri mutlu olacak gibi olsun hemen olumsuz olumsuz konuşup dibe çekmeye çalışırdı.konu evlilikten açıldığında 2 sene sonra kucağında çocukla dönecek falan derdi.bir kere görücü gelmişti insanları kovmuştu.çiçeklerini kafalarına falan atmıştı.annesi babası rezil oldu.sonra bir şey dank etti buna.çalişmaya başladı.eee iki insan gördü morali yerine gelmeye başladı.sonra da bir sevgili bulmasın mi? Şimdi ciddi duramıyor.sürekli gülümseyerek geziyor.oo suratsız, herkese saldıran kız gitti bamşa bir insan geldi.aynı bu profil.

Sevgilisi olmadığı için huzuru yok işte zaten.herşey birbirine bağlantılı.benim de böyle bir kuzenim vardı.çalışmazdı evde otururdu.evde sürekli kavga gürültü kıyamet kimseye huzur vermezdi.biri mutlu olacak gibi olsun hemen olumsuz olumsuz konuşup dibe çekmeye çalışırdı.konu evlilikten açıldığında 2 sene sonra kucağında çocukla dönecek falan derdi.bir kere görücü gelmişti insanları kovmuştu.çiçeklerini kafalarına falan atmıştı.annesi babası rezil oldu.sonra bir şey dank etti buna.çalişmaya başladı.eee iki insan gördü morali yerine gelmeye başladı.sonra da bir sevgili bulmasın mi? Şimdi ciddi duramıyor.sürekli gülümseyerek geziyor.oo suratsız, herkese saldıran kız gitti bamşa bir insan geldi.aynı bu profil.
Senin hayatın erkek odaklı olduğu için çevrendeki insanlar da öyle muhtemelen. İnsanın iç huzuru kendiyle ilgilidir hayatındaki karşı cinsle değil.

X