Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Malasef çok yüz-göz olunmuş. Bu evlilik hayalinizdeki gibi olmayacak muhtemelen, siz kayınvalide ile görüşmek istemiyorsunuz esiniz kayinpederle, babanız damatla. Evlenmeden bunlar yaşandıysa esiniz ayni eve girince babanızla gorusmenize bile engel olmaya kalkabilir. Bence ayrılmak en mantıklısı

100 gramda şart koşmadim.Ayrica bunu hemen istemedik.Annesini kesinlikle istemiyorum diyor.Ben annemi dinlemiyorum diyor.Dinlesem ayrılırım diyor.Fikir olarak onlarla aynı gidiyor.

Böyle ısrarla konu açanlar psikolojik destek alın

Cidden ya, ben mesela açtığım konularla ilgili sıkıntım devam ediyorsa aynı konumdaki yorumları tekrar tekrar okuyorum.

Bu takıntılılar neden aynısını yapmıyor? gelecek cevaplar aşağı yukarı aynı

100 gramda şart koşmadim.Ayrica bunu hemen istemedik.Annesini kesinlikle istemiyorum diyor.Ben annemi dinlemiyorum diyor.Dinlesem ayrılırım diyor.Fikir olarak onlarla aynı gidiyor.

Gider tabi aynı takım dedim ya.

İstenmediğin yerde kalma, kaynanan seni istemiyorsa bitirir o evliliği, bi gün yol yakınken dönsen iyi olur.Yoksa olan sana olur.

Sürekli de her detay geldikçe aklına konu açma. Toksik bir evliliğin var asla mutlu olamayacaksın.

Bizde nişandan sonra nikah kıydık eşimle ama dini nikahtı. Siz direkt resmi nikahı yapmışsınız, keşke yapmasaydınız. Sizce ortada pişman olmanızı gerektirecek ne gibi durumlar var ? Sevmekten başka mesela bu evliliği sürdürmenin nasıl başka nedenleri var size göre ? Kaç kez ayrıl barış olmuşsunuz, aileler çok fazla yüz göz olmuş, siz annesiyle düşman olmuşsunuz, para konusunun sürekli gündeme gelmesi zaten başlı başına büyük sıkıntı. Üstelik dul olmak ne ayıp ne de günah. Kimse boşanmak ya da eşini kaybetmek için evlenmiyor. Yarın bir gün çocuğunuz olur bu seferde “çocuğum babasız kalmasın” diye bu tarz durumlara katlanmak zorunda kalırsınız.
Nişanlılık köprüden önceki son çıkış, birbirini hayat arkadaşlığı yoluna girmeden iyice tanıma aşaması. Bu aşamada ne yaşarsanız bilin ki evlilikte, aynı evde farklı olmayacak hatta belki iki katı falan olacak. Şu an böyle sorunlar varsa aynı çatı altına girince sihirli bir değnek dokunupta her şey düzelmeyecek. Bunları göz önünde bulundurun.

Ben şeyi merak ettim , kayınvalideniz nasıl gecinecek . Ona da kocanız mı bakacak . Ayrı evde mi yaşayacaksnz yoksa birlikte mi . Anladığım kadarıyla durumları yokmuş , adamın borçları da varmış burayı merak ettim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…