- 21 Temmuz 2018
- 6.969
- 20.797
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Daha başlığından tanıdım okumadım bile tamamını
100 gramda şart koşmadim.Ayrica bunu hemen istemedik.Annesini kesinlikle istemiyorum diyor.Ben annemi dinlemiyorum diyor.Dinlesem ayrılırım diyor.Fikir olarak onlarla aynı gidiyor.Kocanızın annesi o, kocanızla aynı takımdalar,
abim evli, karısına en ufak laf söyletmez bize, en ufak şeyde bağırır çağırır, anlatabildim mi? Erkek kadınını koruyacak sizin eş çok pasif ve anası tarafını tutuyor.
100
Bi koca bulunca onu kaybetmemek için herkesi suçlayan tiplerden olmayın lütfenKoca adam annesine ‘ anne sen karışma’ diyemiyorsa boşuna nikahlı durma böyle bir ezikle. Annesinin tarafını tutmasa dedirtmezdi zaten onu bile göremiyorsun evlilik aşkından kusura bakma da.
ayrıca fakirler diyip 100 gram altın istemişsiniz zaten 50 bin kredi borcu olan kocanızdan?
100 gram altın 150.000 haberiniz vardır umarım
Böyle ısrarla konu açanlar psikolojik destek alın
Duymak istediğini yazın sizde bacım daha açmaz belkiCidden ya, ben mesela açtığım konularla ilgili sıkıntım devam ediyorsa aynı konumdaki yorumları tekrar tekrar okuyorum.
Bu takıntılılar neden aynısını yapmıyor? gelecek cevaplar aşağı yukarı aynı
Cidden ya, ben mesela açtığım konularla ilgili sıkıntım devam ediyorsa aynı konumdaki yorumları tekrar tekrar okuyorum.
Bu takıntılılar neden aynısını yapmıyor? gelecek cevaplar aşağı yukarı aynı
Hayatı çok pembiş görüyolarsa demekPembe nickliler neden hep aynı kafada acaba
Duymak istediğini yazın sizde bacım daha açmaz belki
Çünkü deşarj olmaya kendini acındırmaya her mok detayı yazmaya geliyorlar fikir almaya değil
100 gramda şart koşmadim.Ayrica bunu hemen istemedik.Annesini kesinlikle istemiyorum diyor.Ben annemi dinlemiyorum diyor.Dinlesem ayrılırım diyor.Fikir olarak onlarla aynı gidiyor.
Boşanma demişBurda herkes sana Firdevs yöreoğlu misali akıl verirken milletin konularında geziyorsun bacım.
Bizden de bunu söylememizi istiyor.Boşanma demiş
Boşanma demiş
Bizden de bunu söylememizi istiyor.