Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

@Kahve Pembe cim aynı konuyu açacaksan neden hesabını kapatıp yenisini alıyorsun ki, hayır ne gerek vardı?
Edit: Hesaba da dün girmişsin

Eklentiler

• Screenshot_20230311-185904_Chrome.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 131
Bir gelinlik bile kiralanamayacak durumdaysa, evlenince ev kirası- fatura- erzak gibi şeyler nasıl dönecek ?

Yaşın çok müsait, mantıken anlaman lazım. Evet nişanlıyken nikah kıyarak hata yapmışsın. Ama olan olmuş. Her insan hata yapabilir. Hatanın neresinden dönsen kârdır.Sadece nikahlandın diye devam etmek zorunda mı hissediyorsun kendini ?

Hepsini okuyamadım.İnsanların durumu ortada,ülkenin durumu zaten ortada herşey bu kadar açık ve net iken neden habire onu sen alacan,onu ben alacam muhabbeti var anlamadım.

Hic sağlıklı bir evlilik olmaz, hersey baştan belli. Ayrilmaniz gerekir . Allah rahmet eylesin. Bebek kardeşiniz neden vefat etti?

Sürekli fakirler fakirler diyorsun. Sen nasıl bir aile ile evlendiğinin farkındasın. Neden sürekli bir şeyler aldırtmaya çalışıyorsun durumu olmayan insanlara?
Yok baban araştırmış falan onlar seni araştırmamış ne saçma muhabbetler.
Boşa gitsin.
Bir daha nişanlanırsan da salın altın para istemeyin. Kim ne alacak muhabbeti yapmayın. İşe gir çalış paranı biriktir. Babandan da destek bekleme.

Farklı hesap açıp aynı konuya farklı cevaplar beklemek işte bu bizim pembemiz

Yok ama bir tarafım olur diye dsunuyor bir kere tam karar verdim ayrilicam dedim kuzenim uzakta telefonda olduğu için yanlış anlamalar olabilir eşi de dedi.Yuzyuze görus dedi ayrilicaktim.Baktim gayet sakindi aynı tavrı yoktu.Tekrar eski döngüye gitmeye başladı.Nisanlim.

Boşanmış olmak daha iyi bu aşamada çocukla boşanmaktan iyi yılların gitmemiş, devam edersen artı çocuklarla boşanacaksın bir de böyle düşün ayrıl
O yönü düşünüyorum.Kimisi de iyi gecinirsiniz belki.Aslinda sorun çıkaran kayınvalide kişisi.Nisanlima baskı yapıyor ayrılalım demeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…