Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Bazı insanlar olmaması gerekeni oldurmak için çok çaba sarf eder, konu sahibesi de olmaması gereken için çaba sarf ediyor.

Bir fıkra var, yanlış anlaşılacak diye yazamıyorum, fıkradaki karakteri değiştirerek yazayım, bir yerde sel felaketi olacağı konuşuluyormuş, sel olursa ne yaparız nasıl kaçarız diye konuşulurken adamın biri ben hiçbir yere gitmem Allah beni korur diyor, sel oluyor millet arabalarla kaçıyor adama gel seni de götürelim diyorlar, Allah beni korur diyor, salla yanına geliyorlar yine gitmiyor, helikopterle geliyorlar yine gitmiyor, boğulup ölüyor, devamını yazmayayım :))
Şimdi biz burada bazen konularda sel gelecek diyoruz, arabayla, salla, helikopterle kurtarma operasyonu yapmak istiyoruz ama illa boğulacağım diyenler oluyor, o zaman yapacak bir şey yok🤷‍♀️

Son düzenleme:
Cidden ya, ben mesela açtığım konularla ilgili sıkıntım devam ediyorsa aynı konumdaki yorumları tekrar tekrar okuyorum.

Bu takıntılılar neden aynısını yapmıyor? gelecek cevaplar aşağı yukarı aynı 🤷🏻‍♀️

Gider tabi aynı takım dedim ya.

İstenmediğin yerde kalma, kaynanan seni istemiyorsa bitirir o evliliği, bi gün yol yakınken dönsen iyi olur.Yoksa olan sana olur.

Sürekli de her detay geldikçe aklına konu açma. Toksik bir evliliğin var asla mutlu olamayacaksın.
Bu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.

Bu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.

Yok öyle bir şey 🙅🏻‍♀️ Sorunlu başlayan sorunlu gider

‘ perşembenin gelişi çarşambadan belli’ ,‘balık baştan kokar’ ‘ baştan sonu belli’ bu deyimler boşuna mı oluşturulmuş?

Sen devam edeceksin belli mutsuzluklar 🙋🏻‍♀️

Bence ayrılma. Koca bulmak kolay mı bu devirde

X