Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Ama bir gelinlik bile kiralanamıyor. Sanırım başkasının gelinliğini giymeni istiyorlar. Bu üzücü değil mi ? Fatura, kira gibi şeyler nasıl halledilecek evlenince ?
Yanlış hatırlamıyorsam kredi borcu vardı, maaşından kesiliyordu.
Ben sana evliliği ertelemeni tavsiye etmiştim. Yani evlenmiş zaten de, var olan düzeni ikinizde bozmayın, ikiniz de çalışın, birkaç yıl sonra düğün yapın. Bu süre içinde de uygun yollu mobilyalardan falan taksite girin. Şimdi bir araya gelirseniz geçim sizin için zor görünüyor.

İlerde türlü sorunlar yaşayacaksın boşanmalısın.
Sürekli başkalarını düşünme, kendi hayatına bak.
Evlendikten sonrası çok daha zor olacak.
Hayatını karartma.

Yaa aradığı cevap bu değil neden kızı yoruyorsunuz? Hayattaki tek yakını babası evine gelmese de olur kocişi öyle istiyecek kaynanası buna değer vermeyebilir olsun kocişi olacak

5.cumleden sonrasini okumadim desem . Babasini istemiyorlar miymis? Nerden bulacak boyle muhtesem bir kocayı

daha gelinlik bile kiralanmamış bu kadar şeyden sonra aynı eve girince sorunlar artacak zaten evlisiniz gerçi bilmiyorum hatalar silsilesi yapılmış içinden çıkılır gibi değil

Şu nişandan sonra nikahlananlar ve aylar aylar sonra düğün yapacağızcıları asla anlamıyorum. Valla ben de nişan sonrası iş yerinde sorunlar yaşadım buraya da açmışımdır konu ama düğünden aylar önce nikahlanacak kadar kafayı yemedim. Benim için nikah yapılacaksa max 1 ay öncedir düğünden.
Soruna gelecek olursak fakirler diyorsun yani farkındasın kendi annesinin geliri var mı? Evlendikten sonra bu adam iki ev mi bakacak? Evine bakabilecek mi? Anlattığına göre bakamayacak gibi görünüyor. Parasız evlilik zor iş.

Yaa aradığı cevap bu değil neden kızı yoruyorsunuz? Hayattaki tek yakını babası evine gelmese de olur kocişi öyle istiyecek kaynanası buna değer vermeyebilir olsun kocişi olacak
O zaman kocamdır erimdir, erkeğimdir deyip alsın bohçasını kaçsın kocasına

Ay bayılacaktım neyse ki yarıda bıraktım. Hayır uzun yazdın bari Türkçe'yi güzel kullan be mübarek.

O yönü düşünüyorum.Kimisi de iyi gecinirsiniz belki.Aslinda sorun çıkaran kayınvalide kişisi.Nisanlima baskı yapıyor ayrılalım demeye.

Bir kaynana ayırmaya çalışırsa o evlilik bir gün biter bunu unutmayın.

Suçu kaynanaya da atmayın kötü kaynana varsa onu alttan alttan destekleyen koca da mevcutttur. Yüz vermese yapamaz bunu da unutma

Çoğunlukla onda suç buluyorum.

Kocanızın annesi o, kocanızla aynı takımdalar,

abim evli, karısına en ufak laf söyletmez bize, en ufak şeyde bağırır çağırır, anlatabildim mi? Erkek kadınını koruyacak sizin eş çok pasif ve anası tarafını tutuyor.

Bi koca bulunca onu kaybetmemek için herkesi suçlayan tiplerden olmayın lütfen Koca adam annesine ‘ anne sen karışma’ diyemiyorsa boşuna nikahlı durma böyle bir ezikle. Annesinin tarafını tutmasa dedirtmezdi zaten onu bile göremiyorsun evlilik aşkından kusura bakma da.

ayrıca fakirler diyip 100 gram altın istemişsiniz zaten 50 bin kredi borcu olan kocanızdan?

100 gram altın 150.000 haberiniz vardır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…