- 28 Şubat 2009
- 1.870
- 3.042
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Olmaz boşandığı zaman alırsın. Bak koca bulmuşsun boşama rahat rahat otur evindeBen eve gidip kocişimden mehir istiyorum diyecem mi acele cvp litfen amaaa
Olmaz boşandığı zaman alırsın. Bak koca bulmuşsun boşama rahat rahat otur evinde
Cidden ya, ben mesela açtığım konularla ilgili sıkıntım devam ediyorsa aynı konumdaki yorumları tekrar tekrar okuyorum.
Bu takıntılılar neden aynısını yapmıyor? gelecek cevaplar aşağı yukarı aynı
Bu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.Gider tabi aynı takım dedim ya.
İstenmediğin yerde kalma, kaynanan seni istemiyorsa bitirir o evliliği, bi gün yol yakınken dönsen iyi olur.Yoksa olan sana olur.
Sürekli de her detay geldikçe aklına konu açma. Toksik bir evliliğin var asla mutlu olamayacaksın.
İslam'da mehir diye birşey var.Eger ki imam nikahı yapıyorsanız.Olmaz boşandığı zaman alırsın. Bak koca bulmuşsun boşama rahat rahat otur evinde
E ayrıl diyoruz zaten?Bu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.
Ahahahahah yakamızı bırakmayacak bu kadın@Kahve Pembe cim aynı konuyu açacaksan neden hesabını kapatıp yenisini alıyorsun ki, hayır ne gerek vardı?
Edit: Hesaba da dün girmişsin
Ya size daha kaç kişi söyleyecek bunu?Bu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.
İrmik gibi bu da, dünyada 7 milyar insana sormadan rahat etmeyecek.Ya size daha kaç kişi söyleyecek bunu?
İrmikle 2si sabaha kadar konuşsalar keşke özelden birbirlerini gazlarlarİrmik gibi bu da, dünyada 7 milyar insana sormadan rahat etmeyecek.
Katip bir şey geldi aklıma. Bence İrmik bu, kahve parantezine alınca ve Ankaralı falan olduğunu düşününce bana bir an öyle geldiİrmik gibi bu da, dünyada 7 milyar insana sormadan rahat etmeyecek.
Bu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.
Takip etmemekte özgürsünüz.Ahahahahah yakamızı bırakmayacak bu kadın.
Sizi niye takip edeyim ki,her yerden çıkıyorsunuzTakip etmemekte özgürsünüz.
Şöyle bişi var ya ben karar degistirirsem bir kere sorarsa da olmaz ki . Sürekli sormaliİrmik gibi bu da, dünyada 7 milyar insana sormadan rahat etmeyecek.
Bence ayrılma. Koca bulmak kolay mı bu devirdeBu kadar soru sormamin sebebi olur ya herkesin evliliği problemli hani biri yazsa aynısını bende yaşadım sabret veyahutta ben böyle birşey görmedim ayrıl deseler ayrılıcam.
Aşırı katılıyorum, hem macera dolu bir ilişkiBence ayrılma. Koca bulmak kolay mı bu devirde