Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Çok seviyordum.İkilemde kaldım.Ama soğudum da.İlk başlarda baya kötü oldum.Simdi vazgeçemiyorum diye kötü oluyorum.Birde evli insanları dinliyorum.Ayni sorun bizlerde de var diyorlar.
Hahaha kimmis o evli insanlar acaba benim tanidigim oyle kisiler yok. Sen halusinasyon goruyor olmayasin

Çok seviyordum.İkilemde kaldım.Ama soğudum da.İlk başlarda baya kötü oldum.Simdi vazgeçemiyorum diye kötü oluyorum.Birde evli insanları dinliyorum.Ayni sorun bizlerde de var diyorlar.

Biz de evliyiz. Sen hangi evlileri dinliyorsun acaba?

Böyle sorunlarımız yok. Çünkü neden? Eşimizin durumunu bilerek evlendik. Gücünün üstünde bir şey yapmasını beklemedik.

KVyi gram sevmem.
Bunun için hiçbir şeyi KVye yıkmadım.
Evimde kaynanamın aldığı bir bardak bile yok.
Yarın öbür gün şunu yaptım bunu yaptım lafı geçmesin diye.

Karı koca çalışıp kendi kendimize geçindik.
Kiramızı kimseye ödetmedik.

Ki senin isteklerin için duyduğun lafların birini duysam kalp krizi geçiririm heralde.

Aynı eve girmeden boşanmayı düşünüp tazminat alabilir miyim nafaka alabilir miyim diye soruyorsun..

Bunlara rağmen barışıp bütün laflara Yarabbi Şükür diyerek üstüne altın istiyorsun.

Bu evlilik senin için sadece maddiyat olmuş. Kocana sabırlar diliyorum...

Kendi kayınvalidesine laf etmişti.Çocuklarını gururundan dolayı nafaka almadan büyütmüş diye.Şahsen ben takdir ettim.Zorlanarak büyütmüş çocuklarını.Mehir,altın peşine düşmemiş.

İnsan kendi yapamadığını niye başkalarına önerir ki?
Benim kisisel teorim şöyle; birinci etmen para hirsi, ikinci etmen esiyle yasadigi cinsellik, ucuncu etmen toplum bana dul der. Bu ucu birlesince aslinda mantiginin almadigi bir cok seyi yapiyor. Kendi de farkinda ama kurtulmak icin birsey yapmiyor.

Konunuzu okumaktan bir hal olduk, Allah rızası için boşanın hem kendiniz için hem de kk daki bizler için, bu evlilikten bir halt olmaaazzz...

Şöyle oldu maaşı düşüktü.Gecici süre alicam dedi.Ocakta zam geldi.Ek iş arıyor.

Ciddiyim bilmiyordum. Ne çevremden ne ailemden duymadım. Üstelik kardeşimin sevgilisinin ailesi tanışmaya geldiler yakın zamanda böyle bir şey duymadım.
Ya mehir denilen şeyi çoğu kişi düğün takısı şeklinde yapıyor artık. Atıyorum düğünde erkek ailesi tarafından takılan bilezikler, set ya da altınlar mehir sayılıyor.

Şöyle oldu maaşı düşüktü.Gecici süre alicam dedi.Ocakta zam geldi.Ek iş arıyor.
Siz niye iş aramıyorsunuz? Adam hem acil tıp teknisyeni hem de ek iş arayacak.
Siz ne yapacaksınız?
Çalışmak istemiyorsunuz belli.
Çok inançlısınız ya, islam'da kadının çalışması şart değil diyin bari öyle kurtarın kendinizi

Yüzyüze görüştüğüm ama şöyle durum.Bu kişiler nisan doneminde iyi evlendikten sonra problem yaşayan çiftler.
Nisan doneminde de sinyal vermistir karsi taraf tanidiklariniz anlamamazliktan gelip evlenince duzelir demislerdir. Sonra daha beter olunca evlendikten sonra degisti dmeye baslamislardir. Hep ayni terane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…