Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Çok mu seviyorsunuz bu adamı siz? Bunca şeye rağmen bitiremediniz?
Çok seviyordum.İkilemde kaldım.Ama soğudum da.İlk başlarda baya kötü oldum.Simdi vazgeçemiyorum diye kötü oluyorum.Birde evli insanları dinliyorum.Ayni sorun bizlerde de var diyorlar.

Dinle alay olmaz.
Ne alakası var?Bir konunuzda babanızın hiç bir şeye karışmayacağını söylediğini yazmıştınız.Sonra babanızın harcadığı para 50 bin tl den 200 bin tl ye çıktı.Sizin amacınız mehir parasını almak.Maddiyatçı bir ailesiniz.Bir yetimin maaşına çökmek,tazminat almak için nikah kıymak,aynı evde yaşamadan tazminat,nafaka almak için boşanmak…hangisinin dinde yeri var.Gerçekten kendinizle çelişiyorsunuz.

Yetim parası birkere bile aldım.Defalarca söyledim annesi bahsetti bunu eşim değil.Esim ailesine yemek yemeye gidiyor.Sadece şunu savunurum.Babalari hayatta iken bakmamış.Nisanlim bakıyor.Borc olarak alabilirdi.Cocuktan ve birde şöyle birşey var.Cocuga daha maaş bağlanmadı.

Kahvepembe degil misin sen. Ablacim bu kacinci konun. Artk ya bosan ya devam et yildirdin tum forumu

Kayınvalideniz söylediğinde karşı çıkabilirdiniz.Yalan söylüyorsunuz.Bir mesajınızda eşinize kardeşinin maaşını almasını söylemiştiniz.Bir yetimin üç kuruşluk maaşına borç diye göz dikeceğinize bir işe girip çalışın.

Ayy okurken daraldim daha evlenme aşamasinda bu kadar gerginlik yaratilip, ortalik karisacaksa niye illa bu kişiyi tercih ediyorsunuz? Zengin talipleriniz varmiş ya onlardan birini secseydiniz bari en azindan kavga ettiginize değsin.

Çünkü hala eve geçmediniz.
Evi düğünden 5 ay önce tuttular.Zam gelmesin ev temizlensin.Falan filan.Bizde ev düğüne 1 2 ay kala hazırlanır.Kira ödüyorlar halbuki 5 ay boyunca 3.500 ödeyecek her ay.Nisan ayında tutsaydi zam bile gelse şu zamana kadar ödediği kirayı ödeyecekti.2.200 lira doğalgaz faturası geldi dedi tek yaşıyor orada nişanlım.İzmirde yaşıyorsun nasıl bu kadar yüksek fatura gelir Ankara'da insanlar 1000 liraya ısınıyor.Dedim.Evi yatmak için kullanıyor birde.

Siz evlisiniz, düğün olmaması senin kocan olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Koca senin ev senin. Taksitlerden elinde 1000 TL kalan adamın gazını kirasını kuşlar ödemiyor. Salağa yatmaya bayılıyorsun, güzel kaldıracaklar yakında seni ordan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…