Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Siz niye iş aramıyorsunuz? Adam hem acil tıp teknisyeni hem de ek iş arayacak.
Siz ne yapacaksınız?
Çalışmak istemiyorsunuz belli.
Çok inançlısınız ya, islam'da kadının çalışması şart değil diyin bari öyle kurtarın kendinizi 😂
acil tıp teknisyeni değil 😅 dikkatli okumamissiniz.Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci.Maasi asgarinin 2 katına yakın.İyi sayilir.Altin aldı.Mobilyalar beyaz eşyayi eşim olacak kişi aldı.Yillarca çalışıp eve bakmış.Perde halıyı annesi aldı tantana yaptı birde bizde onlara para gönderdik.Kadin para yok diyor düğünden 1 ay sonrasinda da kızını nisanlayacakmis.Nisanlimin annesiyle de problemleri var oğlum evlen yasin geldi dedi.Parayi buluruz dedi.Simdi yan çiziyor.

Nisan doneminde de sinyal vermistir karsi taraf tanidiklariniz anlamamazliktan gelip evlenince duzelir demislerdir. Sonra daha beter olunca evlendikten sonra degisti dmeye baslamislardir. Hep ayni terane.
Ben şahit oldum.Kv si otoriter gözüküyordu.Esi azda olsa romantikti.Yeni evliyken dayak falan yemiş.Hala evliler erkek ailesi daha baskın kalıyor.Gorucu usulü birde.

Nisan doneminde de sinyal vermistir karsi taraf tanidiklariniz anlamamazliktan gelip evlenince duzelir demislerdir. Sonra daha beter olunca evlendikten sonra degisti dmeye baslamislardir. Hep ayni terane.
Ah, nişan döneminde öyle sinyaller geliyor ki. Kadın ya da erkek görmezden gelip sırf evlenmek için evlenince böyle oluyor.

acil tıp teknisyeni değil 😅 dikkatli okumamissiniz.Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci.Maasi asgarinin 2 katına yakın.İyi sayilir.Altin aldı.Mobilyalar beyaz eşyayi eşim olacak kişi aldı.Yillarca çalışıp eve bakmış.Perde halıyı annesi aldı tantana yaptı birde bizde onlara para gönderdik.Kadin para yok diyor düğünden 1 ay sonrasinda da kızını nisanlayacakmis.Nisanlimin annesiyle de problemleri var oğlum evlen yasin geldi dedi.Parayi buluruz dedi.Simdi yan çiziyor.
Ee durumu kötü değil yine almış bir şeyler altın falan. Daha ne istiyorsunuz?

Ee durumu kötü değil yine almış bir şeyler altın falan. Daha ne istiyorsunuz?
Artık birşey istemiyorum isteyemem dediğim gibi annesi istemiyor.Babami dindar bulmuş sorun çıkarıyor bana kötü davranıyordu.Suan konuşmuyor benimle.Babam.ben alırım diyor.Kizim sana para gönderirim ama o adama yedirme diyor.Ben aptallık edip işi bırakmak için nikah yaptım.İs şartlarım ağırdı.Calissam ona laf ettirmezdim.4. senelik market tecrübem var.Tekrar orada iş bulabilirim.Babamdan 1 2 ay para alsam yeter bana.İs bulana kadar.Evlenirsem tabiki.Dugun olmazsa tekrar işe girip babama destek olmam lazım.Baya masraf yaptık.Cunku.Kv kızını da evlendirme derdinde 3 bin lira kalıyor nişanlımın maaşından.Kardesinin düğününü yapsın diye bekliyor.

Acil Müdahale Teknisyeni kısaca dogalgazci

Bu ünvanı kim buldu ? Böyle bir ünvan ve tanımlama bulunmamakta.

Acil müdahale teknisyeni deyince insanlar doğal olarak acil tıp teknisyeni zannetmiş bu tanımdan kim anlar doğalgazcı olduğunu 😀😀
Bende dün iş güvenliği müşaviri diye bsey gördüm googledım böyle bi iş kolu yok😂😂😂 belki bu vardır ama üşendim bakmadm

Siz niye iş aramıyorsunuz? Adam hem acil tıp teknisyeni hem de ek iş arayacak.
Siz ne yapacaksınız?
Çalışmak istemiyorsunuz belli.
Çok inançlısınız ya, islam'da kadının çalışması şart değil diyin bari öyle kurtarın kendinizi
😂
Siz okudunuz mu acaba? 😂 ben KVyi, eşinizi değil sizi soruyorum.

Niye iş aramıyorsunuz, niye çalışmıyorsunuz?
Bir engeliniz mi var çalışmamaya?

İşinize gelmeyince lafı nasıl değiştiriyorsunuz konuyu 😆

2 sene olan market tecrübeniz de maşallah 4 seneye çıkmış.

Siz en iyisi ne yapın biliyor musunuz?

Çalışmayın rahat rahat evde oturun, 2 iş yapsın kocanız. Güzelce koca parası yiyin, kaynananızı ömür boyu kötüleyin.
Hemen de arka arkaya 3 çocuk yapın.

Sonunda da boşanmak için Esra Erol'da görelim sizi.

X