Nisanliyken Nikahlanip Ayrılmayı Düşünmek ?

Şermin iki saattir arıyorum böyle bi unvan mı var diye, sükür mal degilmisim.

Memlekette insanlara nasıl insanlar olduklarına göre değil de: okudukları okuldan ne aldıklarına bakılmaksızın bitirilen okul adı, sahip olunan makam, varlıklı olup olmamalarına göre değer vermeye devam edenler oldukça, daha çok ünvan bulunur da uydurulur da.

Siz ikiniz mutlu musunuz ? Önemli olan o..

Kimseyi işinize evliliğinize karıştırmayacaksanız. Konuşarak sorunları halledebileceğinize inanıyorsanız evlenin yok diyorsanız. Zamanınıza yazık.
Ben karıştırmamaya çalışıyorum.Ama soğuk mesafeli davranıyorum.Elimde olmayarak tartışma ortamı olunca oda dikkat ediyor ama annesi çok bunaltiyor.

Anal konusu kapanmis foto ekledim, oralin de altinsini yaptim. Kendisi orale cok ok iken anala asla ve katiyen yaklasilmamasi gerektigini savunmaktadir. Ancak kocisi her ikisini de istemektedir.
Anal konusunu ben açmişdim

Dogalgaz acil müdahale görevlisi var arkadaşlar. İş tanımı bu zaten. 187 arayınca geliyorlar. Bizde sızıntı olmuştu çok eskiden ekipmanla falan gelip müdahale etmişti bir adam. Dogalgaz acil müdahale gorevlisiyim demişti.

valla ben bu işi anlamadım, neresinden tutsan elinde kalır. öncelikle sorun ettiğin şeyler burdaki tek sorun olmayan şeyler. gelinlik mesela ben de ikinci el aldım, düğün yapmadık nikahımızı yapıp borçsuz evimize girdik takılar da bize kaldı. mehir eşim fazla iste dedi süre vermedik 5 altın istedim. Allah nasip ederse bebişimiz de aramıza katılınca çok daha mutlu olucaz. mutluluğu gelinliğin kaç km oluşunda, altının gramında, mehirin miktarında ararsanız bulamamanız normal. adam burda annesinin tarafında ve annesi size karşı değişmiş, eşiniz babanızla görüşmek istemiyo ve siz eşyaya ona buna takılıyorsunuz. anladığım kadarıyla mükemmel bir babanız var bence işe onu ezdirmemekle başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…